Jsem těhotná nebo ne?
mám před menstruací 3 dny tak právě nevím jestli si test mám udělat test až po zpoždění
Tehotenstvi ti potvrdi az gynekolog na ultrazvuku, ale vypada to slibne 🙂
Vypadá to nadějně.
holky děkuji za názor, uvidíme jak to dopadne
Vypadá to pozitivní, zkus znova test až po vynechání MS, zda test zesílil.
Ja si dovolim pogratulovat 😊 opatruj se
Obrovské procento embryí odchází s menstruací, proto bych nikdy netestovala před. Před 2 měsíci jsem měla zpoždění týden, test nevím, nedělala jsem, pak brutální menzes, předpokládám, že embryo odešlo s krví, takhle bych byla zklamaná tuplem.
Nic už neovlivníš, snad jen ať je vše v pořádku 🙂
@ivetka7686 děkuju moc, třeba to je jen planý poplach a nic z toho nebude 🙂
A jak máte holky dlouhou luteární fázi ?
cítím občas za den takové dloubnuté v levém podbříšku co to může být?
Třeba MS ani nedostaneš 😀 muzes trochu špinit, to bývá zahnizdovanim embryjka.Tlak, píchání a natahovani, to je vše normální. Držím palce, ať ji nedostaneš 9 měsíců 😀
Já jsem měla menstruační bolení celých cca 5 měsíců, ze začátku hodně, pak méně, ale pořád tam něco "píchalo, bolelo"....tak děje se tam toho moc 🙂 Já jsem špinila před 2 dny, pár kapek jasné krve, den poté to skončilo, dnes termín ms a nic...a ani mě nic nebolí, tak doufám taky 😀
tak MS zatím nikde a druhá čárka na testu sílí, tak uvidím jak to bude pokračovat 🙂

Kolik dní mas zpoždění? Jinak je to normální čárka... těhotná jsi určitě. I v navodu se píše,ze jakkoli růžová carka je pozitivni výsledek...abys měla obě čárky stejně silné,tak zpoždění musí být alespoň týden...i déle