Ahoj holky s pritelem se snazime o miminko, udelala jsem si tehotensky test vysel slabe pozitivni sla jsem na krev , ale podle ni tehotna nejsem. Posledni menstruace byla 25.11., ted uz mam zpozdeni. Je mozne, ze je brzo na hcg v krvi?
To nevim kolik bylo jen mi doktor zavolal ze tehotna nejsem :(
@pavlapavkova otestuj jeste za par dni. Jak pise lucky22 v krvi je drive nez v moci. Dulezite je jak dlouho po 'omoceni ' je test vyfoceny, kdyz je dele nez je dle navodu byva casto falesne pozitivni.
@misa572 ja bych rekla, ze ti muzeme gratulovat🙂 zalezi na tobe, kdy to reknes, ja to mela podobne po 3 dnech zpozdeni a vydrzela jsem to asi 10 minut, nez si vypil ranni kavu😀
@slunickonika : jsem na tom podobne, udelala jsem kralovskou snidani, cajicek, kaficko a zabalila to do krabicky s napisem: Ahoj tati, uz ted se na tebe moc tesim. 🙂 Kdy jsi sla k doktoru? Ja asi pujdu v utery.
@misa572 k doktorovi jsem sla po 14 dnech, ale na UTZ jeste nic nevidel...pak jsem sla za tyden a to uz mi tehu potvrdil a dostala jsem prvni fotku male fazolky🙂
@misa572 ja bych sla k doktorovi a pk podle vysledku rekla priteli 🙂 jinak moc grstuluju 🙂)
Ahoj holky 15.12. Jsem měla dostat menstruaci ale nic jen jsem asi 2 dny špinila a poslední dobou mám křeče do břicha někdy i po sexu a motani hlavy návaly horka, unavenost noční můry noční pocení tahání na zvracení a tak.... Co myslite?
V krvi by melo byt hcg drive nez v moci. A kolik si to hcg mela?