icon

Jsem těhotná nebo ne?

nikolarudelova
26. srp 2020

Dobry den ženský mám takový pocit ze jsem těhotná ale nejsem si tím úplně jistá

Jsem těhotná nebo ne?
mzacikova
26. srp 2020

Ano.

mandy1122
26. srp 2020

Je to tam 👍🍀

chumlee71
26. srp 2020

🤔

chumlee71
26. srp 2020

@nikolarudelova promiň,ale je tam tzv. příbalový leták,tak asi vidím že je to pozitivní 🙄

klokanka31
26. srp 2020

@chumlee71 Tak se nediv, skoro každá se chce pochlubit...

klokanka31
26. srp 2020

@nikolarudelova Jsi těhotná gratuluju 😉

mandy1122
26. srp 2020

@nikolarudelova který DPO jsi???

drep
26. srp 2020

@klokanka31 a k čemu je dobré chlubit se cizím babám na netu? Já teda počůraný test neukazovala ani mužovi, vždyť je to fakt jen počůraný papír.

chumlee71
26. srp 2020

@nikolarudelova ale ty se nechlubis. Ty se ptáš jestli jsi těhotná nebo ne,protože si tím nejsi jistá. Jinak souhlasím s @drep.

klokanka31
26. srp 2020

@drep Tak některé se tak těší až otěhotní, že to pak chtějí vyvolat do celého světa... To je jako by někdo dal otázku, proč vůbec existuje modrý koník... Proč řešit soukromé věci s cizími...

stastnamatka07
26. srp 2020

@nikolarudelova Nemůžu ti říct, že jsi 100% těhotná, jelikož nejsem gynekolog ani vědma ale druhou čárku vidím a snad ti to vyjde. My se s přítelem snažíme a nic.
Proto si myslím, že je zbytečný přidávat sem počůraný test a provokovat tak ženský, co se snaží a doufají každý den. Stačí si zajít k doktorovi.

ilema
26. srp 2020

@stastnamatka07 neber to tak osobně, některý holt mají radost a chtějí si to potvrdit. Tyhle diskuze tady byly a budou. Tak si to nečti, když ti to nedělá dobře, kdyby byl test negativní, měla bys radost? Ať se vám brzo zadaří 😉

stastnamatka07
26. srp 2020

@ilema Ano ale když to sem dává každá druhá, je to otravný. Je to snad každého intimní věc, ne ?
A obzvlášť počůranej test.

ilema
26. srp 2020

@stastnamatka07 Jasný, prostě to ignoruj, já jsem na to v čase neúspěšnýho snažení nekoukala. Třeba ten svůj sem taky jednou dáš 😊 Já tu potřebu neměla, ale když došlo na lámání chleba a byl tam duch, měla jsem sto chutí se zeptat i jiných, jestli ho taky vidí. Jen jsem se teda ukrotila a nedala ho sem.

stastnamatka07
26. srp 2020

@ilema To ne, já sem u prvního syna měla krásné jasné 2 čárky ( ale zjistila sem to až v 6 týdnu) a poslala sem to jen své nejlepší kamarádce jestli to vidí taky a ukázali příteli doma 😂 Jinak sem šla k doktorovi.
Neřeknu když se někdo obecně zeptá ale takový fotky fakt nee 🙂

klokanka31
26. srp 2020

@stastnamatka07 Provokovat? Tak sem nemají chodit... Já čekala na miminko 13 let, a taky jsem sem nelezla, protože jsem byla nešťastná že já nic... Ale určitě bych nepsala ať neprovokují... Přece je to jen web o těhotenství, o dětech... Co jiného tu řešit?

klokanka31
26. srp 2020

@ilema Já ji svým způsobem chápu, ale nemusí teda otevírat diskuzi ze které bude smutná... Já sama to zažila... Nešlo nám to, já nemohla jeden čas vidět těhotný nebo miminka, nesnášela jsem je, pak zas jsem smutně koukala po těhotných a do kočárků... Nakonec se to obrátilo, já celá šťastná vozím kočárek, a jiné ženy se smutně otáčí za mým kočárkem... To tak bylo, je a bude. Ale většina z nás se svého miminka dočká...