icon

Jsem těhotná nebo nemocná?

niikiita
19. lis 2015

Ahojte, prosím o radu,či názor.
Prášky jsem přestala brát od 1 zaří(Jeanine)
Poslední Ms jsem měla ke konci září..
Bohužel Říjen /Listopad se mi zatim Ms nedostavila ( delala jsem si dva testy oba byly negativní)
Co se týče příznaků:/: ale odpovídaji , jsem strasne rychle unavena, mohla bych jenom spát celé dny,nic se mi nechce delat, bolest bricha, nafouklé bříško, také jsem pribrala asi 4 kg, prsa me ale nebolí jen ramena...,mam pořad chut na jídlo, když se nenajim jak mam tak je mi uplně blbe :( a to nikdy nebylo vzdy jsem se nasnidala a obedvala treba kolem 15-16 a nic tedka pokud se nenajim kolem 13 tak je mi zle..., také mam navaly horka, nektere dny spim jak zabita, jine nemuzu v noci usnout nebo se porad probouzim (nespavost)..

Vubec nevim co mam delat ....proste bud je to tema vysazenyma praskama, nebo nevím co se semnou deje.
Už jsem chtěla jít k doktorovi ,ale problém je ten ,že momentalně bydlím 300km od svého doktora a jiny me vysetri pouze pokud se zaregistruji u nej tak jsem se rozhodla ,že jestě počkám)!.

dzogobela
19. lis 2015

@niikiita Já po vysazení měla cyklus 68 dní a MS se dostavila až po vyvolávací injekci od doktorky. Druhý cyklus 45 dní a MS taky až po inejkci. Až minule mi po 40 dnech MS dorazila sama... takže doporučuji si k doktorce zajít. Těhotná pravděpodobně nebudeš. Případně zkus kontryhel a nějaké další podpůrné doplňky...

macela34
26. lis 2015

Já měla tyhle příznaky po vysazení. Mě i bolela prsa,byla,sem nafoukla, zvracela jsem po ránu a dokonce mi dělali zle i různé vune. Jsou to rozvážně hormony. Trvalo mi pul roku nez jsem se toho zbavila.

macela34
26. lis 2015

@macela34 ne rozvážně ale rozhazene hormony