Jsem těhotná při zpoždění a slabé pozitivní testy?
Mám 5 dní zpoždění... A na testu duch ?? Je to tak ?

@pidalka245 fakt bych ještě chvíli počkala. Ale je možné, že se jedná o biochemické těhotenství, tam je HCG nízké a časem dojde ke spontánnímu potratu. Fakt nechci být hrubá, ale i toto může být alternativou. Já si tím prošla asi 9x. U sedmého jsem přestala počítat a hlavně to neříkala muži, ten to snášel hůře, ale za to měl potřebu to řešit kdekoliv a mě z toho bylo ouzko. Každý to snášíme jinak. Někdo řeší, někdo dusí. Kdyby vyšlo naše první, tam to nedopadlo v 7tt ,tak by nám včera přineslo první vysvědčení 😭
@amazonkajanik a jak dlouho.. ? V pondělí mám jít na krev
@pidalka245 na krvi to poznají a řeknou, případně pozvou na další odběr. Pokud bude HCG růst, je tam šance, pokud ne, bohužel. Se mnou se doktorka "nesrala" bez ohledu na anamnézu. Pozvala si mě až když jsem měla být v 8tt, kvůli srdíčku. Ale zase věděla, že už jsem tak nějak zvyklá na zklamání...ale kdybych volala, že mi je zle, tak vypraví RZP . Do toho jsme měli zatíženou rodinnou anamnézu, dokud to testy a screening nevyvrátil, ale do té doby byla 50% šance, že budeme mít postižené dítě
@amazonkajanik šanci tomu nedávám pokud ráno bude test negativní tak je to jasný
@pidalka245 Tak hlavně být v klidu a v klidu přistupovat ke snaze o další pokus, byť to zní blbě. Prostě klid, romantika, na nic nemyslet. My tehdá úplně zapomněli na to, že chceme dítě. Ona podzimní bouřka, výpadky proudu, total mokrý, chlap hned ráno službu v tom mokrém oblečení, páč topení taky na elektřinu. A já z prdelele "hele, to je počasí na dělání dětí" . Po dlouhé době a vleklém stresu, jedna z nejlepších nocí, nu a upekli jsme ho 🤭 a to jsem měla v práci záhul, kdy jsem tahala i 20kg x 20, páč jsem uklízela sklad. Prostě k nám měl přijít...a teď vysírá celou rodinu, vyděrač jeden 🤣
@pidalka245 ja si delala test 14 dni po vynechani menses a byla tam jasna carka..
Bud pockat nebo na krev 👍
Podle mne to bylo biochemicke s nastoupi ms s opozdenim. Muzu se mylit ale kdo vi. Pondeli uvidis z krve. Dej pak vedet budu drzet palce
@ivetkafek18 tak ani na krev nemusím...přišlo mi to v noci.. ale taková bolest..😭 a úplně černý velký kusy ..
@ivetkafek18 takže potrat?
@pidalka245 no tomu se ani nedá říkat potrat to je takové biochemické těhotenství,odejde to s opožděnou menstruací
@pidalka245 bohužel biochemko. Ono to pak víc bolí a ms je z počátku silnější. Ale další měsíc můžeš být znovu těhotná a bude to v pohodě. V tomhle případě se totiž nemusí čekat 6 neděl na další pokus...
@pidalka245 jo to jsou kousky ktere vyplavis a telo se samo vycisti. Bud rada ze to prislo takhle a ne pozdeji a nemusis na kyret. Taky nemusis cekat na nic a muzes se hned snazit znova. Je mi to moc lito. Budu ti drzet palce a dalsi cyklus je tvuj.
Ahoj, mohla bych se zeptat prosím. Dneska sem 18.den cyklu a slabě sem zašpinila. Myslíte, že by mohlo jít o uhnizďování? Má někdo zkušenost, že by to bylo takto brzo? Trochu mě bolí v podbřišku na levé straně. Ovulace byla podle hlenového příznaku ten 14.den. Nikdy dřív sem to takto neměla. Cykly mám 27-28 den. Snažíme se už 4 roky. Děkuju
@klu neřeš ovulaci, uhnizdovani atd. Tím, ze se sledujes skodis psychice..
Jednoducha rada. Vykasli se na vsechno a rekni si, ze proste na miminko mas cas.
Pročisti svoje telo bylinkama,delohu a i na posílení..zacni uzivat kotvicnik forte.
Zacni se venovat sobe i svému muzi.
A doporučuju přečíst knihu "Wahlgrenis" Proc k nam miminko nepřichází.. ono si vybira kdy prijde, ne rodic.
Pokud v zivote momentálně neco resis, vyckava.. vsechno ma svuj cas.
A neboj. I kdyz se ti to zda jako věčnost, už brzy to prijde..a doma budes mit jako ja 5mesicni poklad 😉

@amazonkajanik 😂