icon

Jsem těhotná při zpoždění a slabé pozitivní testy?

pidalka245
1. črc 2022

Mám 5 dní zpoždění... A na testu duch ?? Je to tak ?

Jsem těhotná při zpoždění a slabé pozitivní testy?
Strana
z2
amazonkajanik
1. črc 2022

@pidalka245 ať se snažím sebevíc, toho ducha nevidím 😔

pidalka245
autor
Autor odpověď smazal
pidalka245
autor
Autor odpověď smazal
jako_mala_holka
1. črc 2022

Já něco slaboučkého vidím

l01991
1. črc 2022

Něco jo ale hodně slabe na pětidenni zpožděni, takovy jsem měla cca 4 dny před ms

krisstina93
1. črc 2022

Ja tam nic nevidím, ale na 5 dní zpoždění je to dost málo, i kdyby tam ten duch byl.

hasara33
1. črc 2022

@pidalka245 ty jo možná fakt něco pidi tam je, ale popravdě po 5ti denním zpoždění bych to moc vážně nebrala 🤷‍♀️ to už by ten duch musel být alespoň jednoznačně viditelný 🤔 nicméně mohla si mít posunutou ovulaci, takže rozhodně neříkám, že stále není naděje 🍀

pidalka245
autor
1. črc 2022

@hasara33 a sliznici mám 10 mm 🤷

pidalka245
autor
1. črc 2022

@pidalka245 a asi 4 dny zvracim ..po ránu..

l01991
1. črc 2022

@pidalka245 prostě vydrž a zkus test za 2 dny.. a uvidíš

hasara33
1. črc 2022

@pidalka245 tak před ms bývá sliznice také vysoká, takže to není spolehlivý ukazatel a ranní nevolnosti způsobuje rostoucí HCG, takže kdyby to bylo tím, testu už by to musel zachytit 🤷‍♀️ každopádně jak říkám, dokud nedostaneš ms, tak naděje je vždycky 😉

pidalka245
autor
1. črc 2022

@hasara33 teď jsem zkoušela test takže to musí být vadný test ten co jsem dávala tady.

amazonkajanik
1. črc 2022

@pidalka245 a? Vyšel pozitivní,nebo negativní? Nechci být hrubá, ale tuším, že druhá tam nebyla 😔 já měla 3dny před ms silnějšího ducha a ten den ode dne sílil a u třetího testu už byla jistota . Hele, ale neházela bych flintu do žita. Mě takhle zblbnul kolega, že jsem jiná a jak se chytám za břicho, že jsem v tom. Tak jsem si dělala test a prd. O to větší překvapení to bylo, když přesně za měsíc na to tam byly //

pidalka245
autor
1. črc 2022
tasimia
1. črc 2022

@pidalka245 něco vidím..🍀🤞

pidalka245
autor
1. črc 2022

@tasimia nemůže to být vadný test? Takhle jsem to měla 2 dny před MS a pak jsem dělala další 3 dny zpoždění a vyšlo tohle...mělo by to asi sílit ne ? Naposledy jsem měla MS 28.5.

amazonkajanik
1. črc 2022

@pidalka245 jako jo, něco málo tam je, ale na 5 dní zpoždění se mi to zdá hodně slabé. To jedině, že by ovulace byla hodně dlouho . Já měla upravený cyklus pomocí duphastonu, páč se nám nedařilo a díky tomu byla ovulace ten 14 DC a povedlo se hned druhý měsíc po 6 letech

pidalka245
autor
1. črc 2022

@amazonkajanik a kdyby byla ovulace hodně dlouho ..to znamená co? Jako že mi to přijde později? mS ? A mám i takový výtok průsvitný 😥

amazonkajanik
1. črc 2022

@pidalka245 může to být, že ms by přišla déle. Počkala bych tak týden. Běžně bývá ovulace 14-16 DC, u tebe mohla být třeba až 20- 25 DC, tzn že se ms posune o ten týden. Jinak zvracení může být sugesce, počasí, stres... já v těhotenství neměla nevolnosti, dokud jsem nemusela na lačno kvůli odběru krve,nebo testu na cukrovku. Ač jsem měla rizikové kvůli předchozím potratům, toto těhotenství bylo do 7. měsíce pohodička...pak začalo otekání, pálení žáhy, nezřízené chutě, ucpaný nos a strach z porodu 🤭

pidalka245
autor
Autor odpověď smazal
pidalka245
autor
1. črc 2022

@amazonkajanik ovulaci jsem měla 12.6

amazonkajanik
1. črc 2022

@pidalka245 to řekla appka ,nebo testy? Na appku bych nespoléhala, pokud nemáš vychytaný i doprovodné jevy, jako třeba bolest. Mě bere strana ( většinou pravá) jako bych měla zaražené větry, ms bolesti a ledvinovou koliku současně. A vím o co go a říkám si, jak mám v tomhle stavu dělat dítě 🤣 jen u syna to byla mírné, asi proto, že to tak mělo být, aby k nám přišel...

amazonkajanik
1. črc 2022

@pidalka245 jinak to by znamenalo, jestli jsem dobře počítala, že ovulace byla přibližně před 14 dny. Jaké jsou cykly?

pidalka245
autor
1. črc 2022

@amazonkajanik test ..na appku nekoukám ..nevěřím ji..😂 normálně 28.

goldenova
1. črc 2022

Já jsem dva dny před MS měla silnější druhou čárku než máš při 5 denním zpoždění ty. Musíš počkat, dělej si test ve stejnou denní dobu, to je nejprůkaznější.

amazonkajanik
1. črc 2022

@pidalka245 tzn ovulace někdy 14 DC a to je velmi slabá čárka, respektive duch . Na fotce je můj 3dny před ms, ten test je přes 3roky starý. Z nostalgie je mám schované...

pidalka245
autor
1. črc 2022

@amazonkajanik a duch znamená ? Toho jsem.mela 2 dny před MS a dneska.zase ráno..

pidalka245
autor
1. črc 2022

@pidalka245 a teď mám takový nával ..potom se a z horka to není..a jsem taková nafouklá a píchá mě v podbřišku a na bocích

amazonkajanik
1. črc 2022

@pidalka245 duch je, že to není čistá plná čárka, jako má být u pozitivního ovu testu. Mě se nějaké prvo těhotenské příznaky minuly. Test jsem dělala na základě zvláštního chování našeho psa 🤭 měl mě rád, to ne že ne, ale muže víc. Ale jednou byl u mě nezvykle až do rána, tak jsem šla pro test,no 🤣

pidalka245
autor
1. črc 2022

@amazonkajanik takže to není pozitivní?

Strana
z2