icon

Jsem těhotná? Testy pozitivní, ale obavy přetrvávají

sedovamartina91
4. led 2023

Ahoj holky, jsem tu teď po 6ti letech. Mám už skoro 6-ti letého klucinu. S přítelem se snažíme o mimco. V září jsem si nechala vytáhnout tělísko..v řijnu se mi nedostavila MS 14 dni, testy pozitivní ale na gynekologii bohužel nic. Prý to bylo brzo. Dostala jsem olejovku pak sem měla MS dvakrát do měsíce, v prosinci jsem měla konečně svoji pravidelnou jak před vytáhnutím tělíska. V Ovu aniž bychom to věděli jsme na to skočili a od 27.12. testy pozitivní. MS jsem měla mít 31.12. ještě jsem to nedostala. V pondělí 9.1. mám jít na gyndu. Prosím vás řeknete mi že jsem v tom. Já se normálně bojím že tam zas nic nebude.

Jsem těhotná? Testy pozitivní, ale obavy přetrvávají
Strana
z2
abigail123
4. led 2023

@sedovamartina91 ahoj, jde to špatně vidět na fotce. Je čárka ob den silnější a silnější? Pokud ano, pak jsi těhotná i podle vynecháné ms. Každopádně si myslim, že dr.na ultrazvuku ještě nic neuvidí, jedině z krve. 🙂
Moc držím palce 🍀

pepickovapavlinka
4. led 2023

No mě příjde že ti testy nesílí ale možná se mílím

sedovamartina91
autor
4. led 2023

@abigail123 no je to takový divný... Ale když srovnám 3.1 a 4.1 je to takový malinko silnější. Ale asi z toho fakt nic nebude...

sedovamartina91
autor
4. led 2023

@pepickovapavlinka už jsem z toho právě načisto jelen.

lehe
4. led 2023

Asi bych testovala hlavně ráno, abys to porovnala. Ráno a odpoledne to bude jiný

sedovamartina91
autor
4. led 2023

@lehe tyhle jsou včera ráno a dneska

lehe
4. led 2023

@sedovamartina91 tak tam bych řekla, že silnější je 🙂

pajusz
4. led 2023

@sedovamartina91 tím že testujes pokaždé jiným testem není progres tak znát. Udělej si Digital věřím že tam budeš mít 2-3. Na poslední fotce je vidět i progres že sílí . Bude to ok, uvidis. Ale 9.1 je brzy na utz. Já poslední ms 21.9 a 7.11 potvrzený srdíčko dle ms 6+5 dle velikosti plodu 7+0. Podle mě ti vezme jen krev ptz budeš maximálně 5 + něco a to nevím co by viděla možná gestacni Vacek nebo jak se tomu rika🤔 jinak ti tiše blahopřeji a preju ať dojdete do cíle, dej vědět 🍀❤️

sedovamartina91
autor
4. led 2023

@pajusz digital mám koupený. Je fakt že když dám k sobě jednu značku tak si myslím že sílí..nebo už mám možná halucinace.🤦🏻‍♀️

palja
4. led 2023

@sedovamartina91 čárka sílí. Zkusila bych testovat jednou za dva dny a z ranní moči. 🍀❤️

sedovamartina91
autor
4. led 2023

@pajusz děkuji, dám vědět 🙂 snad máte holky moje pravdu.

sedovamartina91
autor
4. led 2023

@palja děkuji.. budu snažit to ty dva dny vydržet. A snad to dobře dopadne.🙂

sedovamartina91
autor
4. led 2023

@abigail123 srovnala jsem testy stejný značky k sobě a přijde mi že to sílí. I holky říkali tak snad to bude dobrý. Děkuji 🙂

pepickovapavlinka
4. led 2023

@sedovamartina91 ale tak tady posun vidět je 🍀Ono stejně je lepší testovat jednou značkou testů

sedovamartina91
autor
4. led 2023

@pepickovapavlinka budu doufat že bude dál silnější a silnější...🙏 Je pravda že u prvního těhotenství mamatest taky nikdy nezklamal.

kubesovaadelka
4. led 2023

@sedovamartina91 sílí, nestresuj se, všechno dobře dopadne 🍀♥️♥️co se má stát se stane a oni nahoře vědí, kdy je ten správný čas, ty jen tomu věř a nestresuj se mamino❤️

sedovamartina91
autor
4. led 2023

@kubesovaadelka no teď už se tolik stresovat nemusim.. Věřím tomu že máte pravdu, že se něco děje..ted už jen doufat že to bude v pořádku. Moc bych si přála aby to tak bylo. Děkuji vám holky 🙂🍀

abigail123
4. led 2023

@sedovamartina91 Ano,podle toho to vypadá že je silnejší. Bude to v pořádku, neboj. 🍀🍀

elwe
4. led 2023

Nechci být negativní, ale za mě ty testy moc nesílí. Rozdíl mezi 27. 12. a dneškem by měl být mnohem výraznější. Udělej zase test za dva dny, a uvidíš, ale upřímně mně se to moc nelíbí.

sedovamartina91
autor
4. led 2023

@abigail123 🙏 bylo by to super ❤️

sedovamartina91
autor
4. led 2023

@elwe no uvidíme jak to dopadne.

helen_h
5. led 2023

@sedovamartina91 Taky se mi zdá, že vzhledem k tomu, že jde o týdenní testování, tak je posun takový nejasný... Stalo se mi na jaře to samé (čárka vždy vidět byla, ale v maximální síle jako vy dnes), menses se dostavila s 2týdenním zpožděním od vynechání.

katherine177
5. led 2023

@elwe taky mi přijde ,že nesílí

sedovamartina91
autor
5. led 2023

@helen_h uvidíme jak to dopadne...HCG krevní test který jsem si koupila v lékárně byl dnes pozitivní. Teď už je to ve hvězdách a počkám na verdikt lékaře.

katherine177
5. led 2023

@sedovamartina91 máte fotku ?

sedovamartina91
autor
5. led 2023

@katherine177 tak to bohužel nemám. Ale mam aspoň svědka kterej to viděl tak se nemusím bát že se mi to zdálo. Jediný co mám tak ranní test

sedovamartina91
autor
5. led 2023

Dnešní ráno....

pajusz
5. led 2023

@sedovamartina91 🥰 bude to fajn uvidíš

sedovamartina91
autor
5. led 2023

@pajusz Pajusko už tomu pomalu věřím 🙂 děkuji za podporu 🍀

katherine177