icon

Jsem těhotná? Testy pozitivní, ale obavy přetrvávají

sedovamartina91
4. led 2023

Ahoj holky, jsem tu teď po 6ti letech. Mám už skoro 6-ti letého klucinu. S přítelem se snažíme o mimco. V září jsem si nechala vytáhnout tělísko..v řijnu se mi nedostavila MS 14 dni, testy pozitivní ale na gynekologii bohužel nic. Prý to bylo brzo. Dostala jsem olejovku pak sem měla MS dvakrát do měsíce, v prosinci jsem měla konečně svoji pravidelnou jak před vytáhnutím tělíska. V Ovu aniž bychom to věděli jsme na to skočili a od 27.12. testy pozitivní. MS jsem měla mít 31.12. ještě jsem to nedostala. V pondělí 9.1. mám jít na gyndu. Prosím vás řeknete mi že jsem v tom. Já se normálně bojím že tam zas nic nebude.

Jsem těhotná? Testy pozitivní, ale obavy přetrvávají
Strana
z2
sedovamartina91
autor
6. led 2023

Některá z vás se mě ptala jestli mám krevního testu fotku. Přidávám...je to slabé. V recenzích sem se pak dočetla že většině holek tyhle testy vyšli slabé ale těhotenství bylo pozitivní.
Bohužel já se obávám že tohle asi není můj případ a těhotenství mohu tedy s těžkým srdcem vyloučit 😔 Dnešní ranní test se mi zdál slabý.

katherine177
6. led 2023

@sedovamartina91 nikdy jsem krevní test nedělala ,tak nemám zkušenosti,ale druhou čárku vidím 🍀

sedovamartina91
autor
6. led 2023

Holky moje, přidávám dvě fotky průběhu od 3.1 do dnes. Bohužel se mi zdá že to nesílí byť krevní test vyšel slabé pozitivní ,ale nezdá se mi že by proužek sílil. Zítra mám přesně týden co jsem měla dostat MS. Bohužel se obávám že z toho asi nic nebude.😔 Všechny testy jsou dělané Mamatestem.

elwe
6. led 2023

@sedovamartina91 a já teda zrovna na této fotce posun vidím, ale mate mě, že podobný test jsi měla už 27.12. Pokud chceš vědět víc, zkus, si skočit na krev, a za dva dny znovu. Jinak nezbývá než čekat...

alicie_k
6. led 2023

Vypadá to bohužel zřejmě na biochemické těhotenství. Testy jsou pozitivní ale nesílí…

sedovamartina91
autor
6. led 2023

@elwe já už asi raději počkám..sem už spíš tak nějak smířená s tou smutnější variantou. Uvidím co vyjde ještě v neděli a to asi rozhodne. Buď půjdu na gyndu nebo budu ještě čekat. Dneska jsem někde četla že se mají testy dělat nejdřív po týdnu až dvou od vynechání MS.

pajusz
Autor odpověď smazal
pajusz
7. led 2023

@sedovamartina91 ahoj psala jsem, ale pak projela diskuzi a vidím že nejsi úplně happy, tak co?

sedovamartina91
autor
7. led 2023

@pajusz Pajusko, já nevím...čekám na zítřejší test...zkoumá to i ségra která má tři děti myslí si že to sílí ale já nevím...

pajusz
7. led 2023

@sedovamartina91 pošli klido do zprávy jestli nechceš sem. Mě testy taky blbě silily. 7.11 jsem. byla u dr a dle utz 7+0 a pár dní před mi Digital ukazoval 2-3 na diskuzích by mě už strašil jak je to blbý a přitom embryu už zacinalo bit srdicko. Hele nedávám ti falešný naděje, jen trošku zmírnit ty negativní myšlenky. Myslím ze vnitřně sama tusis.. Klidně mi napiš. Mám čas, tohle téma mě baví, testování taky a jestli ti společnost helpne🤷‍♀️ ráda pomůžu

Strana
z2