Jsem těhu?
Ahoj holky,dnes mám zpoždění skoro týden MS ale mám nepravidelný cyklus. Přidávám test z dnešního odpoledne a vidím dušíka,je pravda že na světle jde vidět mnohem lépe,ale zajímá mě Váš názor jestli taky něco vidíte 🙂 Děkuji.

@marketaema Pokud je tohle duch po hodině řekla bych že ne e ☹
Tak to se nedá nic dělat , uvidíme. ☹
@marketaema i když je to rozmazané,já tam něco vidím,skus to ještě zítra ráno a hoď sem fotečku.Držím palečky ať se to povede 🙂
@marketaema jak píšu,,já tam něco vidím,noo uvidíš na dalším 🙂
@marketaema po hodine uz je pozde... jako muuuuze to znamenat neco a taky nemusi... ne nadarmo se rika ze kdyz se na testu neukaze nic do 5 min tak test je povazovat za negativni... moc se na to neupinej..
já tam tedy nevidím nic..ale jsou tady na to asi lepší odbornice než já
@marketaema a já to zase vidím naprosto zřetelně - takhle přesně se tvářila moje dcera - já test zahodila s tím,že je negativní,za dva dny ms stále nikde ,tak znovu test a ... Dnes jí je 8 let a je to moje sluníčko! A tohle dle mého je pozitivní test. Je to teprve v začátku,ale je... 🙂
@jarmulka děkuji moc. Nechci se na to upínat, ale taky to vidím, tak zkusím zítra, protože do pátku nevydržím. Zatím mám zpoždění 2 dny
@marketaema jsem zdravotni sestricka a viděla jsem něco testů a sama mám dve děti,takže vím,jak vypadá negativní snehobily test. Tady vidím naprosto zřetelně druhou čárku. Mysli pozitivně,buď v klidu,já jsem přesvědčena ,že to je miminko! 🙂
@marketaema jo a já měla obě čárky vždy stejné až někde v 7-mém týdnu vždy. Takže na sílu obou carek já neberu zřetel. Buď tam je jedna a nic není nebo dvě jako u Tebe a je to tehotenstvi...
@marketaema nechci tě zklamat, ale tohle jsem měla taky i týden co mi meškala ms a těhu jsem nikdy nebyla a obzvlášť pokud máš tohle mama test tak tyhle testy rády dělají duchy, samozřejmě ti držím palce aby to v tvém případě miminko bylo 🙂.
@jarmulka Bože děkuji za tak krásná pozitivní slova. Je mi už 33 let s partnerem jsem 17 let. Dříve jsem studovala , pak pracovala a ted už bychom mimi chtěli tak nic. Bojím se jen aby to nebyla nějaká rozpitá barva ☹
@jarmulka Jinak snad ještě doplnění, krom bolesti prsou, žádné příznaky. Ale prsa mě bolí i před menstruací. Akorát 2 mě svědí oči a mám pocit suchých očí - ale nevím zda to k tomu vůbec přisuzovat. 😕
@jetynka
@marketaema holky, pokud test vyjde pozitivně,neco se vždy v těle děje. Bohužel je hodně tehu,které končí v začátku - slabě pozitivní testy,ms opožděna a nakonec to dostanete. To je nevýhoda testů - odhalí i začátek tehu,které třeba nevyjde - špatné dělení buněk,špatné uhnizdeni vajíčka atd... Nebýt testů,nevěděly bychom,že jsme byly těhotné... Ona je totiž zivotaschopna jen 1/3 vajíček... Ale proc hned malovat čerta na zeď?! Prostě to vyjde,musí! 🙂
Zkusím znovu v pátek, ale asi to do té doby nevydržím ☹
@marketaema tak nám sem pak hoď výsledek 😀
@jarmulka no nemohu to vydržet do zítra. Dnes jsem měla na toaletním papíru nahnědlý výtok. Ted nic. Tak nevím zda už mi menstruace klepe opět na dveře nebo .......... 😒
@nonnni Taky gratuluji 🙂 Ale já mam strach se ještě radovat.. Nevím který to mám den po ovulaci protože mívám nepravidelné cykly a nevím,kdy bývá ovu,tak si to nemůžu tak hezky popsat jako ty 😒 Ještě mám jeden testík tak plánuju zítra nebo o víkendu z ranní moči 🙂 a tu diskuzi klidně můžem,kdy jdeš k mudr??

@vartacka no tak zatím jen dobře ne 😀