Jsem těhu? MS bolesti, test negat. MS očekávám za týden
Ahojky,uz mesic mame nechraneny styk ,do dnes jsem si byla temer jista ze jsem tehotna.Nevolnosti-zvraceni,chute.... Ms ocekavam za tyden ale od vcerejska mam mens.bolesti bricha a test negat asi je jeste brzy testovat.Citim se ze to kazdou chvilku dostanu je sance ...??? 😒 dekuji za odpovedi
Ahoj resim dneska stejný problem s tim rozdílem ze MS má dorazit zítra a také tt negatyvni.....
souhlas s tarra 27, čím víc to chceš tím víc to nepujde 😒
také souhlasím...je oprvadu ještě dost brzy....a hlavně si to můžeš vsugerovávat a mít pak falešnou březost.... :-/
Být Tebou, tak absolutně nestresuji. Je to zbytečný a většinou si my ženy těhotenské příznaky způsobujeme samy. Tím, jak moc toužíme po dítěti, tak najednou máme pocit, že se měníme🙂 Já při prvním těhotenství měla bolesti v podbříšku, a byla jsem nešťastná, že to zase nevyšlo a ono to vyšlo, ale bohužel skončilo v 6.týdnu. Takže nezoufej, možnost tady je🙂
Můžeš být těhotná. Ale taky nemusíš být.... 🙂 Úplně zbytečné každotýdenní otázky, já jsem ani u jednoho těhotenství neměla žádné příznaky. Počkej si na test, co jiného 🙂
i kdyz jsou oba partneri naprosto zdravi a maji nechraneny sex pravidelne ob den,coz je nejlepsi, tak zena v prumeru otehotni do 5 mesicu..takze klid a neres to, vypada to ze sis spis ty priznaky vsugerovala a zbytecne se stresujes a ve stresu telo nebude chtit tehotnet....ja kdyz necekane otehotnela s Eliskou, tak jsem to poznala az v 8 tydnu, do te doby jsem nemela zadne priznaky
...kdyby tak byl těhu test, který by nám řekl, jak jsme na tom už 5 minut po styku, co? 🙂

řešíš blbosti.... 🙂 je strašně brzy....nechej tomu volný průběh