Jsem v tom? Je na test ještě brzy?
Dobrý den, ženy, poprosím Vás o radu.22.12. jsem měla měsíčky, od te doby nic (jen nechraneny sex 😉). Těhotenský test ale mam stále negativní. Je na něj ještě brzy?Příznaky raného těhotenství mám, ale rikam si,jestli jsem si to nevsugerovala...Na doktora je asi ještě brzy,co ?
Aha,tak dík, zkusím ho.
Mas pravidelne mesicky? Tusis, kdy mohla byt ovu?
Jak dlouhe mas cykly?
@bibina774 ahoj ja sem si koupila test normalne v drogerce a 36.den od posl.mesicku sem mela slabou carku a ty mas koukam 34. myslim ze do tech dvou dnu to bude uz videt 🙂
Zalezi jak dlouhy mas cyklus a kdy ovulujes, ale obecne bych rekla, ze 34. den cyklu by uz neco videt bylo, aspon slaba carka🤷♀️
Ahoj holky, přidávám se a prosím o názor🙂 Dnes jsem asi 15DPO. Přibližně 8-11DPO jsem špinila, měla narůžovělý výtok a pobolíval mě podbříšek. Říkala jsem si, že třeba uhnizďování. Dnes ráno jsem zkoušela tt a sněhobílo. Myslíte, že by mohlo být ještě brzy? Teď mě 2. den pobolívá podbříšek jakoby měla přijít ms, ale já chodím na vyvolávačky. Bez nich ms sama od sebe nepřijde. Díky 😊
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Poslední menstruaci jsem měla 25.12.2019.
Bude už na testu něco vidět? Děkuji
@luciedurcakova121 ano

Zkuste test od ClearBlue, mne papirkove ulazovali stale jen duchy a to ke styku doslo o 10 dni dyl nez u vas 🙂
A ten mi ukázal 1-2 tydny minuly ctvrtek.
V pondeli jdu k doktoru tak Doufam ze tehotenstvi potvrdi aspon z krve 🙂