Jsou tam?
Holky vidíte tam něco?

@barca9715 něco málo když se zaměřím. Kolik dní mešká ms?
@lachtanice86 dnes začínám 3 den zpoždění
Ja teda vidím jasně slabou čárku. Ten negativa fakt není potřeba, první foto je jasné.
@barca9715 za dva dny bych zkusila znovu a za týden volala na gyndu
@lachtanice86 ano určitě zkusím udělat a není na gynekologa ještě brzy?
Ano a neni to duch, ale slaba čarka duch by nesel temer videt, tu je to krasne a zretelne a pepino nedela falesne duchy.
Něco vidím, ale ještě to není jednoznačné. Nicméně mně tyhle testy nikdy neukázaly ani ťuk, takže naděje tam je. Stačí za 2 dny zopakovat test a bude jasno.
Je tam 🙂
Carka je krasne videt..dulezite je, ze menzes ti uz meska. Gratuluji..
@barca9715 ano, jsou tam👍
Je to tam , carka je krasne videt
@barca9715 na kontrolu určitě ale zavolej tam a oni tě objednají . Já šla poprvé až v 7tt
Jsi těhotná ❤
Také vidím,gratuluji 🙂 a ať sílí ❤ Já šla na gyndu a už bylo i srdíčko až za 20 dní po testu (7tt těhu) takže bych ještě být tebou počkala 🙂
@lachtanice86 můj gynekolog o prázdninách není na objednání mohu přijít kdykoliv
@barca9715 tak jdi až v tom 7tt. Samozřejmě pokud nebudou problémy
Holky děkuji dnes jsem byla na prohlídce a zatím se neví jestli je to normální těhotenství nebo mimoděložní tak snad to dopadne dobře
@barca9715 Však je na toto určení ještě brzy, doktor tam nemusí hned něco vidět. Já měla dálnice, hcg 16 000 jednotek a gyndařka (jiná než moje) v děloze nic neviděla, byla jsem v 5+3tt podle ovulace, kterou jsem poznala jistojistě. A to teprve jsem měla strach, protože mi mimoděložní z jejího verdiktu hrozilo, nebo neprosperující těhotenství. Nicméně za dva dny ta má doktorka už váček v děloze viděla, takže ho asi ta předešlá doktorka přehlédla. Takže ty jsi teprve po oplodnění chvilku, kdy nemusí být vidět nic, takže nestresuj.
Přeji krásné těhotenství bez komplikací! 🍀
@barca9715 Tím se zatím nestresuj, vždyť jsi šla na gyndu strašně brzy, tak je normální, že ještě nic nevidí...Já nechápu, proč mají někteří doktoři potřebu hned strašit různýma hypotézama a nejhorším možným scénářem...U takhle raného těhotenství je přirozený, že ještě na UTZ nic nevidí...
Ahoj holky Tak mi řekli že to Hcg je 514,9 a že si mám v pondělí zajít do nemocnice na gynekologickou ambulanci říct že mě bolí podbřišek a můj gynekolog má dovolenou tak aby mi udělali kontrolní vyšetření a odeprali znovu krev

@barca9715 vidime ducha.