Kdo se chysta testovat?
Ahoj holky jsem 9dpo je tu ještě někdo takový kdo je na tom stejně?
@vladuska29 taky hcci zkusit test o víkend buď v sobotu do budu 9dpo a nebo v neděli 10dpo ale spíš tu neděli zkusím, ovitrele už v sobě nemám tak super 😉
@saja13 to ja mám v neděli termin Ms. A bojim ze přijde jako kazdy mesic ted
Holky co berete na podporu otěhotnění?
@vladuska29 taky z toho mám hrozný strach ze zas přijde zklamání 😯 necháme se překvapit 😍🍀✊
@vladuska29 byl mi doporučený kotvicnik a gynex 😉 kSelina listová tu sem brala a nic , teď se jen cpu lekama na štítnou zlazu takže super 🤨😉
@saja13 ja sem Gynex měla a udělal mi hroznou neplechu v ovulaci. Normálně mi chodi 15dc prokázáno testama. S Gynexem jsem pozit testy jeden mesic 18dc a dalsi az 20dc. Kys. Listovou beru porad a ted jsem pila kontryhelovy caj a malinik.
@saja13 to zklamání je vždy hrozny když Ms prijde. A at se clovek snazi jak chce zatim nic nepomohlo. Predtim 2krat na prvni pokus a zed porad nic😔😔😔 a jestli budu mit takovy odpor k sexu jako jsem mela vcera tak se ani nezadari.
@vladuska29 ono to jednou přijde, musíme vydržet a pevné doufat 😉
@saja13 jj to ja vim 🙂 ale když každou chvyly někde vidíš tehotnout a nebo že některá našla // tak to člověku přijde líto a říkáš si kdy už se štěstí usměje i na nás.
@vladuska29 to znám, kolikrat je mi i do pláče 🤨
@saja13 jj přesně to mě taky 😔😔 uz sem z toho všeho tak unavená.
@vladuska29 já ani nemluvím, jak dlouho se snažíte?
@saja13 když budu počítat i ty dva neúspěchy a to litani po doktorech tak 2 roky. Byla jsem na revizi v dubnu 2017 pak jsme 4 mesice čekali zadadilo se v říjnu 2017 a v lednu 2018 jsem byla na druhe revizi protoze mimi se nevyvyjelo a přestalo mu vw 12tt byt ❤️ 😔 pak začalo litani po vyšetření a my se nemohli měsíců snažit dokud jsme neměli všechny výsledky. Vše máme v pořádku a začali jsme se snažit v září a od te doby nic. Joo vlastne jo pred dvěma cykli nejspíš biochemko. Krásný duch zesílí a pak než přišla Ms zeslabl a bylo po všem 😔😔
@vladuska29 biochemické znamená co, já nikdy neotehotnela ještě 🤨 o to víc mě to děsí, teď si říkám že sem antinu brala úplně zbytečně 🤨
@saja13 no že to zkoncilo jeste driv to stihlo pořádně začít. Kdybych netestovala před Ms abych to nevěděla 😔
@saja13 ja už syna ma letos mu bude 9let ale jw to s jiným chlapem. Ted s nynějším přítelem mame prave za sebou to co máme
@vladuska29 tak hlavně že aspoň jedno máš, já bych taká ráda aspoň to jedno, je to strašná doba, když se podívám kolik páru tohle řeší jecto smutný 🤨
@saja13 kolik ti je? A jak ze se snazite dlouho?
@vladuska29 je mi 29 a snažíme víc jak 2 roky 🤨
@vladuska29 a tobě?
@saja13 mě bude letos 31.
@vladuska29 tak snad se brzo dočkáme // už aby to bylo 😉
@saja13 to mi povidej
@vladuska29 a kam chodíte do Caru?
@saja13 neřešíme to ještě prez Car. Dáváme tomu do konce srpna pak to budem řešit s doktorem. Car je az posledni moznost kdyby to fakt nešlo
@vladuska29 to máte docela trpělivost 😉 já sem teď poslední dva dny pořád unavená 🤨
@saja13 to ja jsem taky. Pak jeste ta včerejší záležitost ohledně sexu vubec nevim co to bylo nikdy se mi to nestalo ještě
@vladuska29 je to zvláštní no, já chodím spát od pondělí v 8 a je mi to málo 😃 nevím co se to semnou děje, možná už se neco děje, sem nafoukla jak balón 😃😉🍀✊
@saja13 ja chodim spat o pul 9 a kdyz vztavam do prace prijdu si jako bych nespala. Dneska me chvylema pichalo v podbřišku a sem celkove taková pomala. A hlavne mam silene citlive bradavky. A nafoukla sem taky prdim jak o život 😂😂😂

@saja13 ja vydržela do 9dpo 😃😃🙈 ale na testu včera nic a dneska taky ne. Do Ms mam jeste 4dny to bude hrozny