Kdo se chysta testovat?
Ahoj holky jsem 9dpo je tu ještě někdo takový kdo je na tom stejně?
tak já asi ani v neděli testovat nebudu,mám migrénu takže počítám s tím,že zítra dojde ms.takže jsem musela mít tak brzo ovulaci.
@juliemichal nemusi to být Ms ja úplně při prvním těhu měla tyden migrany jak prase a ted z toho mam 9leteho kluka 😃😃
@vladuska29 tak to je pěkné 🙂 🙂 akorát já mívám den před ms migrény hah 😀 takže věřím,že zítra dojde takže teď budu čekat na tvé // čárečky 🙂 🙂
@juliemichal no jestli nejake budou. Zacinam se bát že ty příznaky budou falešné. Jen je mi porad zahidou ten sex a normalne se modlim aby se dneska priteli nechtelo 😂😂
@vladuska29 no uvidíme podle mě možná ani ty příznaky nejsou falešné hah 😀 jsem fakt na tebe zvědavá a držím palečky 🙂 🙂 a taky mě moc nebaví sexík manžel ho chce denně 😀 😀 a já s čím jsem starší tak tím mě přestává bavit sex a stačil by mi ob den nebo co třetí den 😀
@juliemichal ale to mě baví mohla bych denně 😂😂 ale včera to byla hruza až me to zarazilo. A to uz mi tu přítel naznačuje že by neco mohlo byt i dneska. A me se zase tak šíleně nechce 😃 úplně je ve me zase takový ten odpor a nevim proč. To je u me fakt hodne divny
@vladuska29 a nebyla jsi unavená, já když jsem unavená, tak my naskočí ty samé pocity, jinak mám sex též moc ráda
@vladuska29 ještě mě napadá, zda-li sexujete moc často, tak spermie nemusí mít čas dozrát. Má kolegynka zdravotní sestra, říkala, že nejkvalitnější sperma je co druhý den, naše malá tak vyšla na poprvé. Na druhatko čekáme už cca devět měsíců, ob den bohužel nestíháme 😇
@ivuska1986 nebyla jsem unavena vic než jindy. Až zas tak často nesexujem hlavně tento sex byl po týdnu proto mě to tak zarazilo. A včera přítel chtěl taky ale mě se nechtělo což u mě neni prostě normální 🤔🤔🤷♀️
@vladuska29 mozna taky vidim slabehi ducha pri zvetseni..vydrz..ja mela 11dpo sotva viditelneho ducha a dalsi den uz slabou druhou carku👍
@jennas právě že včera na testu nebylo nic. Nic jsem neviděla a dneska pidu dušíka vidim. Uvidim zitra ale zatim tomu moc nedávám protože tohle jsem měla před měsícem a ord z toho bylo. Tak uvidim teď
@vladuska29 tak asi budem zítra testovat spolu, i když mám hrůzu, že bude jedna čárka 😄
@no1 tak ja zkusim určo 😃 a uvidim jestli ten dnešní dušík bude silnější nebo ne.
@vladuska29 držím pěsti!
Dneska jsem 31DC a 10DPO, tak nevím jestli by to mělo smysl.. MS mám proti normálu opožděnou o tři dny, ale taky to může být tou pozdějí ovulací
@no1 no ja jsem dneska 11dpo a mam tam takového dušíka miniaturniho. A včera bylo úplně bílo. Tak jsem zvědavá co zítra. Zkus ještě počkat tak den 2 a pak zkus test. Ms prijde urco dyl když si měla dyl ovulaci.
@vladuska29 omlouvam se, budu znit mozna drsne, ale na tom testu vubec nic neni. Ani dusik pri zvetseni. Koukam na to na samoled displeji, ktery ma vysoky kontrast, dokaze vytahnout barvu uplne z cehokoliv. Prestan se takhle stresovat, testuj az v dobe, kdy ti bude meskat menstruace, to je temer jistota. Jinak fakt neotehotnis. Pulka uspechu je v hlave.
Strasne bych ti to prala, sleduju vas, drzim vam palce, ale holky, z toho "snazeni" se nesmi stat silenstvi a posedlost...
@sudylichozrout však ja nečekám bůh ví co že z toho bude. A myslím si že je moje věc jak testuju nebo ne. Mám dost zklamáního za sebou tak je dost těžký na to nemyslet. Ale je to tvůj názor a ja to rezpektuju. Ty už asi těhotná jsi že?
@vladuska29 mam 2 deti, ted tehotna nejsem. Je to samozrejme tvoje vec, ale to zklamani si vytvaris sama, protoze si delas nadeje predcasnym testovanim. Ja mam LF 10 dnu, takze kdyz jsem mela ted minuly cyklus zpozdeni, trstovala jsem a mela jsem slabou carku, ale nakonec vse odeslo s ms. Kdybych nemela zpozdeni, netestovala bych a vubec bych o tom nevedela... A ono je to mnohdy lepsi. Myslim to dobre, proste tohle, co delas (nejen ty, i dalsi), je sebetyrani. Obzvlaste v situaci, ze pres 60 procent oplodnenych vajicek odejde s menstruaci, protoze jsou poskozena. Takhle muzes mit duchy na testech klidne rok, nez vyhrajes tu loterii. A cely rok se stresovat a pocitat, kolikrat ze uz jsem vlastne byla "tehotna"?
@sudylichozrout i tak si myslím že je to na mě. A moje věc jestli se tim stresuju. Ja nečekám že by z toho něco bylo jak už jsem psala tak takových testu jsem měla hodně a vždy počítám stim že MS přijde. Takže to pak zklamání sice je ale ne nejak zvlášť velký.
@vladuska29 Dobre, no... Drzim ti kazdopadne palce, at uz se brzy dockas. Budu dal sledovat 🙂
@sudylichozrout děkuji
Ono ja testovala kolikrat az se zpozdenim a zrovna tam ty // byly..a pak nasledujici dny slably...podle me je uplne jedno jestli lovis duchy, ktery muzou zmizet nebo pak prijdes na biochemko, na //...po tech zkusenostech beru testy s rezervou,u ducha ani // se neraduju zbytecne,protoze uz jich bylo dost a mimi z toho zadne...a i ted v 10tt se spatnou zkusenosti s predeslou revizi se zdaleka neraduju,ani si zatim tehotenstvi nepripoustim...min.do prvni genetiky,az pomine to nejvetsi riziko alespon...naprosto chapu testovani driv,zvlast kdyz mas doma testy...hlavne me to loveni duchu strasne bavilo😂😂
A mimochodem,nebylo dne,ani hodiny,kdy bych od revize nemyslela na to,ze chci byt tehotna...brala jsem vitaminy, pila kontryhel,jeden mesic vyzkousela gynex,dalsi gel na podporu zivotnosti spermii,jerab ptaci,pila jsem grep,po ovu jedla ananas..zrala jsem to hodne..a presto jsem kazdy druhy mesis otehotnela...takze ikdyz jsem to mela v hlave porad,slo to..
@jennas přesně tak taky je beru s rezervou a nijak zvlášť si nefandim. Ja nikdy na loveni duchu nebyla nikdy jsem tam nic nevidela i kdyz holky psali ze tam něco vidí. Ale na tom dnešním ranním testu jsem nejaky stin videla ale urcite si nemyslim ze by to bylo tehu. Porad se držím toho ze Ms přijde v neděli. A že další cyklus budu pit zase kontryhelovy čaj a maliník ale uz nebudu testovat ovulaci. Budu se snažit s přítelem spat tak nejak normálně a uvidíme co z toho bude a nebude. Hlavně v červenci jdem na oslavu narozenim co ma priteluv bratr a vubec nevim jak bych okecala ze nemuzu pít 😂😂 nechcem případné těhu nikomu rikat driv nez budem mit po 1. Screening.
@vladuska29 presne,u nas to vi jen manzel...jinak to rekneme take az po screeningu...
@jennas my to taky dřív říkat nechcem při posledním jsne to oznámili pri potvrzení srdíčka a jdyz to pak nevyšlo div mi pritelova sestřenice nevynadala že jsme to neměli říkat když to oak nedopadlo.
@vladuska29 já sem jak balón a pobolivani podbřišku tak sem zvedava, unavená sem taky celkem dost ale to může být z toho počasí tak uvidíme, snad už to konečně vyjde 😉🍀
@saja13 no uvidíme. Snad jo držím palečky moc

@saja13 akorad se bojim ze jsou jen falešné příznaky. A nic vic