Kdo se chysta testovat?
Ahoj holky jsem 9dpo je tu ještě někdo takový kdo je na tom stejně?
@saja13 tak šup na to ja dneska dělala rano a byl tam mini dušík. Ale zatim tomu sance nedavam takovych uz jsem mela mraky
@vladuska29 tak taky držím mooc palce ✊😉 přemýšlím jestli zkusit k večeru nebo až ráno?
@vladuska29 ty máš nějaký příznak nebo něco? Taky jsi říkala že jsi unavená tak by to mohlo vyjít ✊😉🍀
@saja13 jj jsem unavena ale jinak už nic vic. Takže si myslím že to tehu nebude a ms v neděli dorazi
@vladuska29 no uvidíš držím pěsti ✊ já to nafouknuti taky nepočítám protože to před ms mívám 🤨
@saja13 no ja už ani nemam nafoukli prsa nic. Jen mě trochu chvylema poboliva v podbřišku. Ale jinak už mi nic není. Takže za 3dny cekam Ms
@vladuska29 to mě MS má dorazit za týden, musíš doufat 🍀✊
@saja13 to doufam každý měsíc 😂😂
@vladuska29 jednou to přijít musí, my se snažíme o první a už jsem z toho v koncích 🤨
@saja13 to věřím zlato 😔 o je jasný že to jednou přijde ale uz včera bylo pozdě 😂😂
@vladuska29 na negativu vidím 😀 😀 držím palečky 🙂 🙂 a možná trošku i na origoš fotce 🙂
@juliemichal děkuji za držení palečku☺️😘 ale takovych sem už měla a mam i strach ze to zase bude stejny jako vždy. Ale tak nějak stim počítám že Ms přijde ale budu doufat že ne ☺️☺️
@vladuska29 možná tam slaboulinka je✊🍀😉já tedy nakonec zkusím v sobotu ráno 🍀😉
@saja13 tak zkusíme spolu 😀 😀 ty jsi dnes 7 dnů po IUI a já jsem 7DPO 😀 😀 za týden mám taky termín ms 😀 😀
@vladuska29 ale jak jsem ti to psala musíš to brát pozitivně a ne takto 🙂 🙂 jinak to nepůjde 🙂 🙂 ono to fakt jednou vyjde a bude vše v naprostém pořádku uvidíš ♥ ♥ a třebas to jednou je teď ♥
@saja13 tak ja se k tobě přidám a testnu taky až v sobotu. To už by me neco ukazal. Pri posledních 2 tehu mi ukazal slabou carku den pred Ms
@juliemichal tak ja budu doufám že neni falešný a je pravý. ☺️☺️ Ale byl po limitu a videt hezky az po zaschnutí.
@juliemichal no kéž by 😉🍀😍 a ty budeš zkoušet taky v sobotu? Já věřím i nevěřím, takové smíšené pocity mám 😉
@vladuska29 jo aspoň na to nebudu sama"😉😉😍
V práci už to o mě koluje tak kdyby kéž byla pravda 😉😍
@vladuska29 uvidíme moc moc držím palečky ♥ ♥ pokud v sobotu bude sílit tak je jasné,že je pravý a ne falešný 🙂 🙂
@saja13 moc bych ti to přála vím jaké to je dlouho se snažit o posledního to bylo 4 roky.několik IUI jsme měli a asi 5té nebo které IUI bylo vítězné to jsem měla 11 dnů po IUI pidi midi ducha na testíku a v ten den jsem si dělala i digi a tam to bylo potvrzené 😀 +1-2tt a taky se na to testování vrhnu v sobotu ať netestuji v neděli sama 😀
@juliemichal tak snad už konečně bude ☺️☺️ byl by to fakt zázrak kord po tom zaprahu co dostavalo moje tělo na horach kdyz jsme ted byly.
@juliemichal takže když máme dobre spermio máme zkusit dystak vsech 6 pokusu? Děkuju taky držím palce 😉🍀😍✊
@juliemichal taky mám doma digi a už by chtěl fakt vyzkoušet protože je do 8mesice 19 🤣🤣 tak bCh ho ráda vyzkoušela
@vladuska29 moc držím palečky ♥ ♥ a těším se na další testík 🙂
@saja13 ano určitě pokud máte dobré spermio tak bych nejdřív vyzkoušela všech 6 pokusů a pak až na IVF 🙂 kdyby se to náhodou nepodařilo 🙂 🙂 ale přeji ti aby jsi teď našla // čárečky a nemuseli jste jít na další pokus 🙂
jé takže máš za 2 měsíce 19?tak to by byl krásný dáreček na narozeniny 🙂 teda pokud to chápu dobře 😀 mě tento měsíc bylo 29 😀 😀
@juliemichal ne 19 sem mSlela rok 🤣mě bude za půl roku 30🤣😯🤣 ní dr říkal že to je načasováne přesně tak nevím nevím kolik byl folik ale ve středu sem pichala ve ct bolesti a 14. 6 iui a mám jeden vejcovod a sníženou funkci štít. Žlázy tak beru teprve týden Léky😉 jj taky bych byla ráda kdyby jsme tam už nemuseli, taky přítel říkal že by zkusil vsech 6 pokusu 😍❤️
@juliemichal to sem myslela že ten digi konci trvanlivost 🤣😃🤣
@juliemichal děkuji zkusim další v sobotu a uvidím ☺️☺️
@saja13 asi blbi otazka IUI je inseminace? Ja se v tomhle nevyznám

@vladuska29 děkuju 😉 dneska možná zkusím test, od včerejška mám napnute břicho 😯