Kdy jsi zjistila, jestli čekáš mimi?
Ahoj holky,
potřebovala bych poradit.
Za jak dlouho od toho dne, kdy jste měli sex A došlo na "oplodnění" jste zkoušeli test nebo zašli k doktorce?
Nebo spíš za jak dlouho jste věděli po očekávání že jste v tom?
Předem moc děkuji za každou odpověď! 🙂
Gejby
@gejbyna tak já to věděla 5 dní po ovulaci, měřila jsem i bazální teplotu, 5-6 DPO bylo hnízdění vajíčka, jsem vyjímka, bolelo to jako kráva 😀 Dokonce i na grafu krásný implantační pokles 😀 Test jsem dělala 12 DPO, druhá čárka slabá. Dvě čárky mě nepřekvapily, ale bulela jsem radostí 😀
@gejbyna nám se to povedlo mimo klasickou ovulaci, stal se u nás ten případ, že mi přítel asi dobrým sexem, vyvolal ovulaci a oťehotněla jsem dle výpočtů asi 2 dny před MS a měla jsem hrozný frmol v práci, takže jsem ani nepostřehla, že mám spoždění. Test jsem si udělala, až když se příteli zdálo, že jsem v tom a to jsem byla asi 10dní těhotná a na testu jen taková miničárečka a pak mě doktor i strašil, že těhotenství není živé a přitom ten náš miláček byl prostě o dva týdny mladší, než mají lékaři ty tabulky...a mě najednou došlo, proč mě bolela prsa a vždycky mě píchlo dole když jsem si prudce sedla 😅 no a za 3 měsíce nás bude o jednoho víc ❤️

@gejbyna
Já to věděla týden po oplodnění, ale znám své tělo a jeho cyklus..a to prostě nešlo přehlédnout...ještě před očekávanou menstruací se mi nalily orsa (děsně), nikdy mi před MS nenalívaly..a 4 před jsem už nevydržela a udělala test a byl jasnej..pak jsem ještě počkala, zda nedorazí - v den slaboučké špinění a 2 dny po očekávané test opět potvrdil..hned jsem volala mudře a objednala si mě v 8. Týdnu 😉