Kdy jste měli pozitivní těhotenský test?
Ahoj chtěla bych se zeptat kolik dní po zpoždění vám vyšel pozitivní test?
Já mám dneska 4 dny , test jsem dělala rano, přišlo mi že slabounka čárka po zaschnutí vylezla ale musela jsem hodně koukat...
Někdo píše že test vyšel až po týdnu ,někdo dřív.. ovulace nevim přesně kdy byla ,vždycky jí mám v polovině ale teď se mi zdá že musela být jindy.. díky za názory
Po zpoždění by už něco vidět být mělo - pokud nebyla později ovulace tedy. Ja měla u všech třech // nějaký 8-9 dpo 🙂
@lilian2111 no je pravda ,že jednou se mi stalo že mi vyšel test až 7 den zpoždění.. ale chtěla jsem vědět jestli se to taky už někomu nestalo
@lilian2111 no je pravda ,že jednou se mi stalo že mi vyšel test až 7 den zpoždění.. ale chtěla jsem vědět jestli se to taky už někomu nestalo
@viky000 Pokud byla opožděná ovulace, tak je to určitě možný 🙂 pokud ne, tak bych za zpožděním hledala něco jinyho
3 dny před očekávanou MS jsem na testu měla silnou čárku.
Záleží jak dlouhou máš luteární fázi. Někdo ji má 8 dní, někdo 16. Osobně se vždy řídím podle ovulace, ne data ms. Cca 9dpo už by mohl být náznak pidi dušíka, ake většinou 12dpo už byl jasný dušík 🙂

Po zpoždění by už něco vidět být mělo - pokud nebyla později ovulace tedy. Ja měla u všech třech // nějaký 8-9 dpo 🙂