Kdy jste začaly pociťovat příznaky těhotenství?
Ahoj holky 🙂 Můžu se zeptat, kdy jste začali od oplodnění pociťovat nějaké [[https://www.modrykonik.cz/snazime-se/priznaky-tehotenstvi/ | příznaky]],popř.jaké? Mě nějak hučí v hlavě i v uších, mám pocit nafouklého břicha, bolelo mě pod žebrama, trochu mě pálí na vaječnící a taky mám nějaký silný krémový výtok (bez zápachu). Moc díky za odpovědi 🙂
@petruska234 a kolik dni jsi po ovu?
Já neměla žádný příznak doteď ... jen vynechanou MS
jsem 6 dní po ovu..
@nonacek tt jsem si ještě nedělala, myslela jsem, že ukáže něco až po vynechání MS
@makuka88 ani rostoucí prsa? vůbec nic?
@petruska234 taky sem to tak měla😉 a plánuješ již testování?
@nonacek myslíš příznaky jako já? 🙂 Asi si zkusím koupit test ale už několikrát jsem si dělala a byl zatím vždy negativní :/
@petruska234 nevím Já měla ducha na tt 9 den po ovu. Jestli Teda víš kdy byla,nebo jen odhaduješ. Je lepší testovat v den vynecháné ms,protože muže byt tt pozitivní dříve,ale i tak muže dorazit MS. a zbytečně se zklameš.
Já neměla taky žádné příznaky, ale každá žena je jiná, říká se, že někdo na sobě pozná těhotenství ještě před vynecháním MS, ale u mě to tak nebylo, první příznak, co jsem pocítila bylo častější chození na malou, ale to myslím až po pozit. těhot. testu
vyzkoušej test, uvidíš
@petruska234 ano,i tak brzy. Ale s testováním počkej aspoň do 10 dne po ovu,teď je moc brzy
@petruska234 vyrostly mi průběžně cca do 12tt a i ten první trimestr mírně bolely ...něco jako modřina 🙂 ale žádná změna oproti normálnímu očekávání MS
Holky moc děkuju za odpovědi 🙂 počkám do 10 dne a pak si zkusím udělat tt, a nebo vydržím do MS..ale nejrači bych to věděla hned! 🙂
@petruska234 znám to také jsem nedočkava,ale ovu test my to ukázal již týden po ovu😉 tt "až" 9 den😉 dej my vedet😉!
@nonacek určitě dám 🙂
@petruska234 držím ti palce✌
asi 8 DPO píchání v podbříšku, bolest prsou a pak vynechaná menstruace, nafouklé břicho, nevolnost.. 4.den požděné MS pozitivní TT.. ale ve 4 tt mimi odešlo.. tak držím palce at ti to výjde
@petruska234 já měla příznaky každý měsíc před ms, citlivá prsa, bolest podbříšku atd. Ale každý měsíc vsugerované. Až tento měsíc žádné příznaky nebyli a našla jsem pozitivní tt. Příznaky mam az ted bolest prsou, vecer podbrisek a žravost jako teď ve 4.50 sedím a jím, vzbudil mě hlad. 🙂 držím palce ať to vyjde. 👍
Já měla bolesti v podbřišku jako kdybych to měla dostat,nafouklé břicho a dělalo se mi blbě v autě.byla jsem v 4tt...
ja sem musela porad na zachod a dle vypoctu to bylo snad hned jak jsem zapadla...byla to sranda jeli sme zrovna na dovolenou a ja co hodinu musela na benzinku..zacala sem se navic chovat jak blazen byla sem strasne hadava....pak to preslo krom hadek zadne dalsi priznaky jen test ktery ukazal hned v den vynechání MS. 🙂 manzel me na to odpovedel ze to uz chape bo si myslel ze me preskocilo 😀

@petruska234 tak ja asi 5 den po ovu měla bolest v podbřišku a válečníciCh. a krémový vytok. 9 den po ovu duch na tt.