Příznaky raného těhotenství? Permanentní vzrušení, zima

mia711
30. kvě 2016

Ahoj děvčata, jsem tu nová, tak ani nevím, jak vás mám oslovovat, psát "holky" ze mi zdá nějaké divné...🙂
Mám na vás otázku - měla jste některá v době toho úplně nejranějšího těhotenství nezvyklý pocit, jako byste byly permanentně vzrušené..? Píši to takhle na rovinu jak to leží a běží - čekám každým dnes měsíčky, ale tajně doufám, že nepřijdou. Prozkoumala jsem všemožné diskuse, ale takhle konkrétní dotaz a odpovědi na něj jsem nenašla. Před menzes mě vždy bolí prsa, píchá mě v podbřišku, atd., atd... Tentokrát to je obdobné, až na ten pocit, že byste se milovaly, až byste brečely!!!🙂) Pomoooooc!!! Jo a také mi několik dnů po sobě byla před usnutí taková divná zima, nestačily mě ani dvě deky... Také pocit, který úplně neznám. Tak nevím, co si o tom mám myslet. Zřejmě se jedná jen o "nové" [[https://www.modrykonik.cz/snazime-se/priznaky-tehotenstvi/ | příznaky premenstr. syndromu]], ale stejně mi to vrtá hlavou. Možná to za chvilku dostanu a bude vymalováno.... Ale stejně zajímají Vaše názory a zkušenosti.🙂) Předem vám moc děkuji!!!! Mia

andreaandrejka
30. kvě 2016

Zalezi jak ranne tehotenstvi myslis. Ja tehotenstvi zjistila presne ve 4+1tt a krome testu,na kterem byli dve carky jsem nezpozorovala nic.

bervidova
30. kvě 2016

@mia711 Tak to libido nemám tak, jak píšeš, nicméně jsem se musela smát, jak tělo funguje, protože jsem věděla, že mám ovulaci, že je třeba pro to něco udělat a najednou mi manžel přišel tak nějak přitažlivější(asi to příroda tak zajistila 🙂. No, jinak, učinili jsme tři pokusy při ovulaci a já jsem se snad od rána po druhém pokusu(pokus zní fakt hrozně🙂 cítila jinak- cítím celkem bolestivě podbřišek, ačkoliv při ovu mě tlačí vždy jeden vaječník, byla jsem malátná, unavená - jasně, pak začalo pršet, takže asi změna tlaku venku. Nechci se upínat k tomu, že by se mi v mém věku podařilo otěhotnět první měsíc, ale cítím se jinak, což u prvního těhotěnství vůbec neznám, tak jsem si udělala test a byla jsem už šest týdnů těhotná.

bajana
30. kvě 2016

@mia711 to prvé nie, ale zima mi párkrát bola, dokonca v crevnu 🙂 ale vždy až po vynechaní MS, dovtedy vôbec nič

mia711
autor
31. kvě 2016

Ahoj holky, děkuji vám moc za vaše zkušenosti, bohužel jsem to dnes dostala 😒 No nic, asi to tak má být. Gratuluji všem, kdo mají na testu chtěné dvě čárky - užívejte si to!!!
Mia.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru