icon

Kdy na gyndu? Jsem ve 4.-5.tt 🙂

b91
25. led 2018

Dobrý večer vám všem,
Chtěla jsem Vás poprosit o radu. Poslední měsíčky 26.12.2017, včera pozitivní ClearBlue, ukazuje, že jsem 4-5 týdnů těhotná. Manžel má 8.2.2018 narozeniny, myslíte, že už bude něco vidět na ultrazvuku? Má cenu tam chodit takto brzy? 🙂

Kdy na gyndu? Jsem ve 4.-5.tt 🙂
Strana
z2
rousse
25. led 2018

já to měla úplně stejně a jdu na gyndu teď po neděli....srdíčko si myslím ještě brzo, ale už bude vidět, že se něco děje.... myslím, že ten týden od 5. února už by mohlo být i srdíčko, ale my jdeme prvně do školky a bude to docela hektický týden, takže se vypravím už teď🙂

jaanicce
25. led 2018

Zavolej si, rekni jim co a jak a oni si te objednaji podle sebe. Kazdy lekar to ma jinak.

b91
autor
25. led 2018

Dobre 🙂 chtěla bych mu dát obrázek jako dárek, snad to klapne 🙂

b91
autor
25. led 2018

A děkuju za rady 🙂

rousse
25. led 2018

To bude krásný dárek 😉 užívejte 😎

jaanicce
25. led 2018

Ono ten obrazek bude stejne jen takovy hrasek. Takze byt tebou, premyslim i nad jinou alternativou (napr.boticky, dudlik, chrastitko). Pro jisotu. Uvidis, kazdopadne zitra doktorovi zavolej.

b91
autor
25. led 2018

Kdyžtak dostane test, nebo symbolicky obrázek. Zítra zavolám a zjistím co a jak 🙂 ted lezim na tajnacku na internetu a zjišťuju co a jak bych měla a neměla 🙂

rousse
25. led 2018

@jaanicce mě takhle brzo doktorka ani fotky dělat nechtěla 😀
@b91 kamarádka to řešila přesně jako vy a vyřešila to testem....a její manžel to nepochopil a hleděl na ni, že co to jako dostal? 😀 😀 jéééé hlavně neřeště diskuse a co jako "tehotná nesmíte"!!! V tomhle směru doporučuju spoléhat na svůj vlastní a také trochu selský rozum 😉 užívejte si to a na "moudré diskuse" kašlete 😉

jaanicce
25. led 2018

Uvidis. Kamoska dala priteli male adidasky a ten z toho byl paf. Z vlastni zkusenosti (ale muj chlap je na to poleno) ten prvni ultrazvukovy obrazek nepobiral. To nejak odcitis.

jaanicce
25. led 2018

@rousse Tak prave zalezi na doktorce. Kdy objednavaji, delaii fotky a davaji prukazku. Prave proto rikam, ze je lepsi je tam zavolat a vymyslet alternativu. Jako ja si to malovala, jak to jednou hezky naraficim a ono prd. Byla jsem tak v soku, ze jsem mu poslala fotku pozitivniho testu a jemu to vubec nedoslo. Fotku pobiral az od 12tt. Takze po tom vsem bych mu dala asi fakt neco vyraznyho..

b91
autor
25. led 2018

Manzel uz jedno dite ma, desetiletou slecnu, no a jako oznámení o ní dostal pod stromeček botičky. Za prve to nepochopil 😂 a za druhe chci neco jinaciho logicky 🤷🏽‍♀️.

rousse
25. led 2018

@b91 a co nějaký "dárkový poukaz"?😉

b91
autor
25. led 2018

Já se tu držím zuby nehty, abych mu to nerekla jen tak 😂

jaanicce
25. led 2018

@b91 Tak mu rekni, ze pro nej mas darek, ale musi hledat

sticker
jaanicce
25. led 2018

Oni jsou na tohle chlapy fakt polena..

rousse
25. led 2018

@b91 jste dobrá - já bych to hned vyslepičila - tyhle zásadní informace před mužem nikdy neudržím 😀 teď s tím dost bojuju i abych to nevytroubila rodině, mám za sebou už i zamlké těhu, takže fakt to nechci pouštět ven, dokud nebude jistota, ale teda musím se držet....je to boj 😀

@jaanicce 😀 to je dobrý nápad 😀

b91
autor
25. led 2018

Jo to s tím hledáním je hodně dobrý 😂

b91
autor
25. led 2018

Já už jsem mu to chtěla říct 10000x za ty dva dny 😬 teď se modlím, aby mi nebývalo špatně. To bych totiž nevysvětlila

jaanicce
25. led 2018

Ja to mam "naopak" ja mam termin porodu na pantatovi narozeniny. Takze dostane k narozeninam potomka. Jinak drzim palce, at vse dopadne jak ma!! Ja se modlim at uz to mam za sebou, je ze me ufunenej hroch..

jaanicce
25. led 2018

@b91 nooooo me zacalo byt spatne cca v 7.tydnu a do asi 12.tt jsem chcipala..

b91
autor
25. led 2018

To jsou vyhlidky 🙊🙈 držím pěsti nám všem 😽

rousse
25. led 2018

@b91 držím pěsti, ať to udržíte, to bude moc krásný dárek....ale pochybuju, že ho najde 😀 můj chlap nenajde ani máslo v ledničce🙂 jinak jsem těhotná po 3. a nezvracela jsem ani jednou.... každá to má jinak🙂
@jaanicce to už je vidět světlo na konci tunelu (skoro doslova) - poslední měsíc je největší pruda, ale cílová rovinka už je nadohled, ať klapnou narozky a dárek 👍

jaanicce
25. led 2018

Hele to je individualni. Nekdo o tom ani "nevi" a nekdo cely 1.trimestr prozvraci. Vsechno je to neskutecne individualni. Taky drzim pesti vsem, hlavne at jsou mazlinky zdrave!!

b91
autor
25. led 2018

Tak tak, hlavně ať se vše podaří a jsme všichni zdraví 🌸

jancabr
25. led 2018

@b91 gratuluji 🙂

Jinak říct to partnerovi je jedna věc a pak rodině druhá. Já se trochu obávám že až to přijde a řeknu to manželovi, aby to hned nepředal dál. Je to taková "slepičí prdelka" 😂 budeme mít zkoušku mlčenlivosti

b91
autor
25. led 2018

Vidím to stejně. A ne jen v rodině 🙈

majinka1981
26. led 2018

u nás to byla obráceně, manžel mi řekl že jsem těhotná :D že je divný že náš labrador mě extrémně hlídá, že jsem určitě v tom. Tak jsem si udělala test a chlapy měli pravdu :D Ted jsem v 9t a je mi tak strašně špatně,zvracím a omdlévám, takže utajit to je fakt náročný :D

natysnovec
26. led 2018

Ahojky co to znamena kdyz mam na cler blue 1-2 +?

rousse
26. led 2018

@natysnovec že je to 1 - 2 týdny od oplodnění

natysnovec
26. led 2018

@rousse aha tak ja prave nekde cetla ze psaly ze vic o tyden

Strana
z2