Kdy po oplodnění mám jít na gynekologii?

anetka94
30. říj 2012

Dobrý večer, omlouvám se že přidávám další podobné téma,ale už jsem toho prošla hodně a moc moudrá z toho nejsem.
23.9 jsem měla svoji poslední menstruaci. ( ten den mi začínala ). Po-té jsem spala s přítelem, ve dnech ovulace - miminko je plánované ne žádný omyl.
Je mi 18 let, nikdy jsem neměla antikoncepci,protože toto je můj první partner a do ted jsme si dávali pozor. Nyní jsme se rozhodli že chceme mimi. Příteli je 21 let,ale myslím že to nijak nesouvisí s touto diskuzí.
Minulou neděli tedy 21.10. jsem měla dostat menstruaci ale nestalo se. Do dnešního dne tzn. je to 10 dní a menstruace stále nikde.
Udělala jsem si 4 testy. Hned na první byla trošku vidět slabá druhá čárka,ale na ostatních třech už jen jedna. I když ani jednou jsem test nedělala z ranní moči.

Chci se zeptat kdy je asi tak vhodná doba zajít k doktorce na gynekologii ( kde jsem mimo jiné taky nikdy nebyla ). Abych zbytečně nemalovala čerta na zeď nebo něco neuspěchala že půjdu zbytečně brzo. Přítel už se mi poohlížel po nějaké gynekoložce zde v okolí bydliště. Protože nechci jít k doktorovi ale doktorce.

A jaké jsou vaše zkušenosti, nebo pravděpodobnost že bych mohla být těhule ? 🙂
Děkuji za rady.

llluckaaa
31. říj 2012

Ahoj, záleží na tom, jestli jsi měla do té doby pravidelnou menstruaci. Pokud ano a teď meškáš 10 dní, je velmi pravděpodobné, že těhotná jsi. Ale na druhou stranu když si budeš dělat těhu test z ranní moči, už by to na něm mělo být určitě vidět. Já po otěhotnění na gyndu moc nespěchala, ono tam toho na utz takto brzy stejně moc vidět není. Ale každopádně hledej gynekoložku a zaregistruj se tam a jdi na prohlídku co nejdříve (ikdyž těhotná nebudeš a menstruaci dostaneš). A udělej si test z ranní moči, přes den hladina hcg v moči klesá a nemusí to tam být vidět.

anetka94
autor
31. říj 2012

No právě do ted se mi nikdy nestalo že bych meškala. Vždy to vycházelo přesně na den. Dnes stále nic. Tak přemýšlím že už bych tam zítra s přítelem zaběhla.

anetka94
autor
31. říj 2012

Tak marná sláva ☹ jako bych to zakřikla a dnes to přišlo ☹

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru