icon

Kdy provést těhotenský test? Příznaky a možné vysvětlení

katka_cou
25. kvě 2022

Ahojky mám takovou otázečku jestli jste některá neměla na začátku těhotenství něco podobného nebo by mohlo jít o cystu.

Poslední MS byla 10.4. délku menstruačního cyklu mívám 40 - 46 dní občas i víc, ovu jsem měla 6.5. tudíž MS měla přijít cca 20.5. nepřišla, ale druhý den jsem začala špinit tak lehce hnědý výtok s kousky sliznice trvalo to 4 dny. Nikdy před MS nešpiním a MS se taky nerozjela. O miminko se s přítelem nyní nesnažíme, minulí rok jsem potratila a pak jsme začaly stavět dům tudíž jsme si řekly že to necháme na osudu a kdyby to náhodou přišlo tak budeme rádi. Od toho potratu mě vždy od ovulace do MS bolí prsa a teď nic. Cítím se taková nafouknutá, mám neustále hlad, chodím často na záchod a taky mi přítel říká, že jsem pořád protivná. Jinak mě nic nebolí jen trochu záda, ale to mohu mít ze sezení v práci. Kdy myslíte, že bych měla udělat těhu test, nebo by to mohla být i cysta?

Strana
z9
pajasala
29. kvě 2022

@eloana 7 dní od styku? To fakt musí být víc. Ale jinak opravdu krásná čárka. Já dnes nic bílo.

eloana
29. kvě 2022

@pajasala jindy nebyl….

pajasala
29. kvě 2022

@eloana tak to je mazec. S tím sem se ještě nesetkala aby to bylo tak brzo vidět.

eloana
29. kvě 2022

@pajasala Asi reaguji dobre na hcg - u tretiho jsem mela v den ms stejne silnou jako kontrolni… a 9dpo viditelnou carku to bylo 19 dc

eloana
29. kvě 2022

@pajasala dneska jsi mela stejny test? Nebo jiny?

pajasala
29. kvě 2022

@eloana dělala jsem stejnou značku ale plastový. Livsane

katka_cou
autor
29. kvě 2022

Dámy jak myslíte, že to je s těmi ovu testy, když jsou pořád pozitivní i po ovu.

pajasala
29. kvě 2022

@katka_cou jestli jsou opravdu pozitivní může značit tehu

eloana
29. kvě 2022

@katka_cou mas fotku ? Pokud je pozitivni ukazuje to vetsinou tehotenstvi

eloana
Autor odpověď smazal
eloana
29. kvě 2022

@pajasala a kolikaty bys mohla byt dpo?

pajasala
29. kvě 2022

@eloana já fakt nevím po té blbé injekci depo provera jsem měla dlouhou MS i spineni. A dle bt taky nevím pořád mi to skáče. Buď 11 nebo jen 7 dpo. Ale těžko říct

eloana
29. kvě 2022

@pajasala ja prave take zkousela v patek a nic… ve ctvrtekbyl videt duch a vcera zas vylezl v limitu a celkem viditelny… takze pokud jsi 7 dpo, tak by jeste mohl

eloana
30. kvě 2022

@pajasala Tak jak dnes? Ja takto

pajasala
30. kvě 2022

@eloana ahojky nezkoušela jsem.

katka_cou
autor
30. kvě 2022

Nemáte některá zkušenost s domácím těhu testem z krve?

pajasala
30. kvě 2022

@katka_cou mám špatnou. Krve to chce jak z vola, musíš rychle aby to nezaschlo a vždy jsem tam měla dost viditelného ducha a nebyla tehu. Za ně vyhozené peníze.

eloana
30. kvě 2022

@katka_cou nemam - to bych radeji zasla na krev....ani netusim kolik muzou stat.
nic mene mam zkusenost z krevnim testem HIV- mela jsem moznost zkusit,tak jsem zkusila

katka_cou
autor
30. kvě 2022

@eloana @pajasala děkuji za info😊

pajasala
31. kvě 2022

@eloana dnes takto ale myslím že je to jen ryska

eloana
31. kvě 2022

@pajasala na rysku to je vyrazne… tezko rict

pajasala
31. kvě 2022

@eloana uvidíme. Co ty?

eloana
31. kvě 2022

@pajasala ja tam mam take tak nejak stale stejneho ducha.. tak podle me nic

pajasala
31. kvě 2022

@eloana nesili?

eloana
31. kvě 2022
pajasala
31. kvě 2022

@eloana a zkoušela jsi ovu test? Já když byla tehu ukázal krásný dvě dřív jak tt

eloana
31. kvě 2022

@pajasala nezkouela jsem ....

pajasala
31. kvě 2022

@katka_cou ahojky jak u tebe vypadají ty ovu testy. Já také zkouším po ovu.

katka_cou
autor
31. kvě 2022

@pajasala ovu testy pořád pozitivní těhu testy nic moc, spíš si myslím že to jsou rysky co tam vidím 7.6. jsem objednaná na gydu tak uvidím.🤷🏻‍♀️

pajasala
31. kvě 2022

@katka_cou můžeš mi je vyfotit třeba do zprávy

Strana
z9