icon

Kdy provést těhotenský test? Příznaky a možné vysvětlení

katka_cou
25. kvě 2022

Ahojky mám takovou otázečku jestli jste některá neměla na začátku těhotenství něco podobného nebo by mohlo jít o cystu.

Poslední MS byla 10.4. délku menstruačního cyklu mívám 40 - 46 dní občas i víc, ovu jsem měla 6.5. tudíž MS měla přijít cca 20.5. nepřišla, ale druhý den jsem začala špinit tak lehce hnědý výtok s kousky sliznice trvalo to 4 dny. Nikdy před MS nešpiním a MS se taky nerozjela. O miminko se s přítelem nyní nesnažíme, minulí rok jsem potratila a pak jsme začaly stavět dům tudíž jsme si řekly že to necháme na osudu a kdyby to náhodou přišlo tak budeme rádi. Od toho potratu mě vždy od ovulace do MS bolí prsa a teď nic. Cítím se taková nafouknutá, mám neustále hlad, chodím často na záchod a taky mi přítel říká, že jsem pořád protivná. Jinak mě nic nebolí jen trochu záda, ale to mohu mít ze sezení v práci. Kdy myslíte, že bych měla udělat těhu test, nebo by to mohla být i cysta?

Strana
z9
eloana
31. kvě 2022

@pajasala tak ovu take dusik vyraznejsi,takze nic

pajasala
31. kvě 2022

@eloana ukaž

katka_cou
autor
31. kvě 2022
pajasala
31. kvě 2022

@katka_cou tý jo ty jsou pěkný. A ty tt?

katka_cou
autor
31. kvě 2022

Ten je z dneška

pajasala
31. kvě 2022

@katka_cou ty si prostě tehu

katka_cou
autor
31. kvě 2022

@pajasala No já nevím, příznaky by odpovídali, ale nějak těm testům nevěřím😅

eloana
31. kvě 2022

@katka_cou to vypada na tehotenstvi

katka_cou
autor
31. kvě 2022

@eloana @pajasala Děkuji za uklidnění😅 Dnes ráno jsem přítelovi brečela, že mám určitě cystu, nebo rakovinu.😅 Takový pláč jsem dlouho nezažila😂 a chvíli předtím jsem mu nadávala😂😂

katka_cou
autor
31. kvě 2022

ale uvidím co mi řekne za týden doktorka

eloana
31. kvě 2022

@pajasala ja tam fakt nic nemam -takze nic

katka_cou
autor
31. kvě 2022

@eloana To je mi líto❤️ vyjde to příště uvidíš❤️ já to taky nemám jistý uvidím co ta doktorka no🤷🏻‍♀️

pajasala
31. kvě 2022

@eloana ach jo

pajasala
31. kvě 2022

@eloana já taky ne. Včera a dnes

eloana
31. kvě 2022

@pajasala a vcera je ten vrchni nebo spodni?

eloana
31. kvě 2022

@katka_cou

@pajasala na tehu testu zas lehce dusik je - nikdy jsem, tam viditelneho ducha nemela- spis se to nechytlo,ale nevim jak je to s tema ovu -zda vyjdou vzdy v tehotenstvi nebo nemuseji -to jsem nikdy nezkousela - me obecne nikdy moc ovu testy nevychazely, ale zkousela jsem kdysi

pajasala
31. kvě 2022

@eloana včera je vrchní. Není to pravidlo že musí být ovu pozitivní. Někomu se to neukáže

eloana
31. kvě 2022

@pajasala zajimeve.. take to vypada na tehu

pajasala
31. kvě 2022

@eloana ne musela by být stejná jako ta první. Jako to má katka_cou

eloana
31. kvě 2022

@pajasala ale sili .... proc? ja treba ovu test nemela pozitivni nikdy.... a to mam 3 deti, takze ovu byt musela:D

pajasala
31. kvě 2022

@eloana tak když sílí tak by to mělo být tehu

eloana
31. kvě 2022

@pajasala
@pajasala Ale tobe sili ….

pajasala
31. kvě 2022

@eloana Aha. A tobě ne?

eloana
31. kvě 2022

@pajasala Ja zkousela jen dnes… a byl negativni…nepatrnej duch

pajasala
1. čer 2022

@katka_cou @eloana ahoj holky tak jak jste na tom?

katka_cou
autor
1. čer 2022

@pajasala Dnes jsem netestovala, zkusím až zítra😊

eloana
1. čer 2022

@pajasala
@katka_cou ja myslim ,ze nic ,tak netestuji🙂 a ty?

pajasala
1. čer 2022

@eloana já zkoušela ovu a slabší i bt klesla

eloana
1. čer 2022

@pajasala ja si myslim ,ze se u mne neco delo, ale neuhnizdilo se vubec.... muj nazor i jsem nekde cetla -ono HCG se uz uvolnuje hned po oplodneni,ale hodne malo a po uhnizdeni se zacne uvolnovat masivne- takze jako klidne ducha muzes ulovit.... nikdy jsem takto viditelneho ducha nemela ( to obcas testnu neb neberu antikoncepci o dite se nesnazim,ale kdyby prislo ....) -byly to ruzne sarse testu stejne znacky- ze by vsechny hazely falesne duchy se mi uplne nezda

pajasala
1. čer 2022

@eloana taky si myslím že to tak bylo

Strana
z9