icon

Kdy provést těhotenský test? Příznaky a možné vysvětlení

katka_cou
25. kvě 2022

Ahojky mám takovou otázečku jestli jste některá neměla na začátku těhotenství něco podobného nebo by mohlo jít o cystu.

Poslední MS byla 10.4. délku menstruačního cyklu mívám 40 - 46 dní občas i víc, ovu jsem měla 6.5. tudíž MS měla přijít cca 20.5. nepřišla, ale druhý den jsem začala špinit tak lehce hnědý výtok s kousky sliznice trvalo to 4 dny. Nikdy před MS nešpiním a MS se taky nerozjela. O miminko se s přítelem nyní nesnažíme, minulí rok jsem potratila a pak jsme začaly stavět dům tudíž jsme si řekly že to necháme na osudu a kdyby to náhodou přišlo tak budeme rádi. Od toho potratu mě vždy od ovulace do MS bolí prsa a teď nic. Cítím se taková nafouknutá, mám neustále hlad, chodím často na záchod a taky mi přítel říká, že jsem pořád protivná. Jinak mě nic nebolí jen trochu záda, ale to mohu mít ze sezení v práci. Kdy myslíte, že bych měla udělat těhu test, nebo by to mohla být i cysta?

Strana
z9
katka_cou
autor
3. čer 2022

@eloana teď jsem v práci tak vyfotím až budu doma😌

@pajasala Včera byl tt silnější než dnes🤷🏻‍♀️ Děkuju jsi hodná❤️ Rozhodně ovu zkus a uvidíš držím palce❤️

pajasala
4. čer 2022

@eloana @katka_cou holky dnes toto ale moc tomu nevěřím

eloana
4. čer 2022

Ahoj, noo neco tam je, ale je to stale takove slabe… ob den by to melo narustat, ale kdzy isme individual…

pajasala
4. čer 2022

@eloana uvidíme

eloana
4. čer 2022

@pajasala drzim pesti

pajasala
4. čer 2022

@eloana děkuji ale moc tomu nevěřím. Pepino je zrádný ukazuje i když tehu nejsi

katka_cou
autor
4. čer 2022

@pajasala @eloana Já dneska měla už jen takovýho slabounkýho dušíka, pořád mi ale nejde do hlavy že by tt i ovu zesílili a druhý den tt začal slábnout. Napadlo mě že možná to čtyřdenní špinění co jsem měla byla MS a teď jsem měla ovu. Myslíte že by bylo možný aby při ovu udělal těhu test ducha?

eloana
4. čer 2022

@katka_cou to nevim, ale take me to prijde, ze mas spis ovulaci… tehotnsky test obvykle sili

katka_cou
autor
4. čer 2022

@eloana No právě ale mít ovu 13DC je pro mě dost neobvyklí, to by mi tento cyklus vycházel na 27 dní a já mívám cykli tak 40-46 dní. No jsem zvědavá co mi v úterý řekne doktorka.

pajasala
4. čer 2022

@katka_cou mě přijde že už je možný asi všechno holka.

pajasala
4. čer 2022

@katka_cou ten dnešní po zaschnutí.

katka_cou
autor
4. čer 2022

@pajasala to vypadá dobře, tak zkus za dva dny znovu a uvidíš no🤷🏻‍♀️

pajasala
4. čer 2022

@katka_cou no uvidíme. On ten Pepino je na prd

katka_cou
autor
4. čer 2022

@pajasala no nevím mně falešnou nikdy neudělal🤷🏻‍♀️

katka_cou
autor
4. čer 2022

@pajasala Já us si sama se sebou nevím rady.😂 Poslední týden mě občas pobolívá podbřišek jako kdyby vaječníky, ale je to taková zvláštní tupá bolest jako kdyby tlak. To jsem ještě nezažila.🙃 To mě zajímá co mi řekne ta doktorka ještěže už je sobota😮‍💨

pajasala
4. čer 2022

@katka_cou mě právě jo. Taky jsem zvědavá co ti poví

pajasala
6. čer 2022

Ahoj holky tak jak jste na tom?

eloana
6. čer 2022

@pajasala ja uz netestuji - cekam na ms..... a ty?

pajasala
6. čer 2022

@eloana já si teď dala pauzu a zkusím zítra.

eloana
6. čer 2022

@pajasala a dostat bys to mela kdy?

pajasala
6. čer 2022

@eloana to právě nevím. Před antiko jsem měla cykly max 28 dní. V dubnu jsem ji vysadila a od té doby jsem měla jednu MS a ještě divnou a ta byla po 32 dnech

eloana
6. čer 2022

@eloana aha.....no ja mam v patek 28 ,ale mam cykly kratsi cca 25-26 vyjmecne 28

pajasala
6. čer 2022

@eloana já jsem dnes 29 dc

eloana
6. čer 2022

@pajasala jee koukam ,ze odpovidam sobe:D je dnes 24

pajasala
6. čer 2022

@eloana tak jsem zvědavá kdy nám ta mrcha dorazí

katka_cou
autor
6. čer 2022

@pajasala @eloana já čekám na zítřek co mi poví doktorka😌

eloana
6. čer 2022

@katka_cou to jsem zvedava🙂

katka_cou
autor
6. čer 2022

@eloana To já taky jelikož mi před půl rokem řekla, že pokud se mi neustálí MS tak to budeme muset řešit. Já už na to prášky brala, ale vůbec to nepomohlo, pak jsem třičtvrtě roku brala antikoncepci a taky jsem to měla trochu rozházené, ale už ne tolik. Pak jsem ji vysadila a bylo to pořád stejné a když jsem potom otěhotněla a záhy na to potratila tak se zdálo, že se mi MS docela ustálí a ono nakonec ne. 🤷🏻‍♀️ Možná to bude znít divně, ale docela se na tu gynekologii těším😂 už mě nebaví to šílený čekání jestli se MS uráčí přijít nebo jestli se nám podařilo mimi. Je to strašně unavující, když to tak je skoro každý měsíc.

eloana
6. čer 2022

@katka_cou ja teda nastesti ms mam od tech 14 pravidelne.... nikdy se mi krom tehotenstvi nezpozdila max den, ale je fakt, ze jsme antikoncepci nikdy nebrala

pajasala
7. čer 2022

@katka_cou ahojky dej pak vědět jak si dopadla🙂

Strana
z9