icon

Kdy provést těhotenský test? Příznaky a možné vysvětlení

katka_cou
25. kvě 2022

Ahojky mám takovou otázečku jestli jste některá neměla na začátku těhotenství něco podobného nebo by mohlo jít o cystu.

Poslední MS byla 10.4. délku menstruačního cyklu mívám 40 - 46 dní občas i víc, ovu jsem měla 6.5. tudíž MS měla přijít cca 20.5. nepřišla, ale druhý den jsem začala špinit tak lehce hnědý výtok s kousky sliznice trvalo to 4 dny. Nikdy před MS nešpiním a MS se taky nerozjela. O miminko se s přítelem nyní nesnažíme, minulí rok jsem potratila a pak jsme začaly stavět dům tudíž jsme si řekly že to necháme na osudu a kdyby to náhodou přišlo tak budeme rádi. Od toho potratu mě vždy od ovulace do MS bolí prsa a teď nic. Cítím se taková nafouknutá, mám neustále hlad, chodím často na záchod a taky mi přítel říká, že jsem pořád protivná. Jinak mě nic nebolí jen trochu záda, ale to mohu mít ze sezení v práci. Kdy myslíte, že bych měla udělat těhu test, nebo by to mohla být i cysta?

Strana
z9
katka_cou
autor
7. čer 2022

@pajasala jdu tam až na pátou tak se pak ozvu😉😊
Ale jestli nejsem těhotná tak mám asi hodně rozházený hormony jelikož dnes jsem přítelovi čtvrt hodiny brečela, že nechci jet svým autem, že mi musí půjčit jeho, že se v tom svým necítím komfortně (já mám manuál on automat)😂😂 jindy za ním normálně příjdu jestli mi nepůjčí auto a nedělám u toho takovou scénu, tohle byl teda extrém😂 chudák na mě koukal a vůbec nechápal co se děje😂

pajasala
7. čer 2022

@katka_cou teda tak budu držet moc palečky

katka_cou
autor
7. čer 2022

@pajasala děkuji😊

eloana
7. čer 2022

@katka_cou tak jak?😊

pajasala
7. čer 2022

@eloana úplně se začínám bát co s ní je

eloana
7. čer 2022

@pajasala divne, ze se jeste neozvala...... ja uz spinim, takze.....

pajasala
7. čer 2022

@eloana fakt jo!? Ach jo. Já zaspinila před 4 dny a pak nic. Furt běhám na WC že už přišla ale zatím nic. Zítra zkusím tt

eloana
7. čer 2022

@pajasala zkus… to je divne, ze se neozvala vid😔

pajasala
8. čer 2022

@eloana tak nic. Asi 5 minut po namočení stín a po zaschnutí vůbec nic

eloana
8. čer 2022

@pajasala divne,ze se neozvala vid....

pajasala
8. čer 2022

@eloana no je to dost děsivý. Bojím se že to nedopadlo dobře

katka_cou
autor
8. čer 2022

@pajasala @eloana Já se strašně omlouvám, že jsem se neozvala😬 jela jsem pak ještě k rodičům a doma jsem byla až v deset.
Doktorka mi řekla že jsem v naprostým pořádku jen se jí nelíbí ty moje cykly tak mi řekla ať si koupím čaje s přesličkou a vitamíne E a gynex ten mám brát 3 měsíce. To že jsem měla na tt ducha asi bylo vážně způsobeno ovu. Ještě mě poslala na kožní jelikož se jí nelíbily moje znamínka. Podle UTZ poznala, že budu mít brzy MS, že to může přijít příští týden což by mi podle ovu vycházelo. Za půl roku se mám objednat znovu a kdyby se MS neupravila tak se to bude muset řešit nějak jinak.

katka_cou
autor
9. čer 2022

@pajasala @eloana tak dámy já vám nevím😅 buď se nám teď zadařilo nebo už mi hrabe😂😂 teď mě bolí podbřišek jakoby vaječníky a bradavky😂 už jsem si objednala co mi poradila doktorka tak třeba se to spraví😂 už vážně své tělo nechápu😂😂 jsem 6dpo sex byl v den ovu podotýkám nechráněný😂 tak uvidíme, buď dostanu MS dříve nebo nevím😂😂

katka_cou
autor
9. čer 2022

@pajasala A co ty jak to vypadá?😊 Nezkoušela jsi ještě tt?

pajasala
9. čer 2022

@katka_cou zkoušela a nic tak čekám kdy MS dorazí. Tobě moc držím palečky

pajasala
10. čer 2022

@katka_cou @eloana tak já už nevím holky

katka_cou
autor
10. čer 2022

@pajasala Na té druhé fotce jde vidět nějaký stín, ale nevím no🤷🏻‍♀️ Jak dlouho máš po ovu?

leeela
10. čer 2022

Holky já se k vám přidám… jsem 9 dpo…a já jsem ju tom testu dnes proste vykoukala 😅🙂 - mám za sebou hoooodne testu, takže - snad- poznám, když tam není vůbec nic… vidite také náznak, nebo opravdu jen já? 🙂… jinak mě akorát bolí prsa, a lehce v podbrisku - ale to i při PMS 🙂…

pajasala
10. čer 2022

@leeela vidím

pajasala
10. čer 2022

@katka_cou vůbec nevím

katka_cou
autor
10. čer 2022

@leeela Něco tam vidět je😊

katka_cou
autor
10. čer 2022

@pajasala A kolik dní máš do MS?

leeela
10. čer 2022

Díky 😁 uvidime, jak to bude dal 🤷‍♀️🙂

pajasala
Autor odpověď smazal
pajasala
10. čer 2022

@katka_cou nevím. Před ha jsem měla cykly 26-28. Teď jsem třetí měsíc bez ha a minulý cyklus byl 32. Dnes jsem 33 dc

katka_cou
autor
10. čer 2022

@pajasala Ajoo no já to po vysazení ha měla šíleně rozházený trvalo mi to tak půl roku než se mi vrátila do původního stavu. Pravidelnou MS stejně nemám ale to jsem ani nikdy neměla.

katka_cou
autor
10. čer 2022

@pajasala ale jestli nevíš kdy byla ovu tak je potom těžký odhadnout kdy udělat tt no😕 zkus ještě počkat třeba 5 dní a jestli to nedostaneš tak bych udělala tt

pajasala
10. čer 2022

@katka_cou jj počkám

pajasala
10. čer 2022

@katka_cou tady ještě jedna

katka_cou
autor
10. čer 2022

@pajasala Něco tam vidím, to máš mamatest že?

Strana
z9