Kdy provést těhotenský test? Příznaky a možné vysvětlení
Ahojky mám takovou otázečku jestli jste některá neměla na začátku těhotenství něco podobného nebo by mohlo jít o cystu.
Poslední MS byla 10.4. délku menstruačního cyklu mívám 40 - 46 dní občas i víc, ovu jsem měla 6.5. tudíž MS měla přijít cca 20.5. nepřišla, ale druhý den jsem začala špinit tak lehce hnědý výtok s kousky sliznice trvalo to 4 dny. Nikdy před MS nešpiním a MS se taky nerozjela. O miminko se s přítelem nyní nesnažíme, minulí rok jsem potratila a pak jsme začaly stavět dům tudíž jsme si řekly že to necháme na osudu a kdyby to náhodou přišlo tak budeme rádi. Od toho potratu mě vždy od ovulace do MS bolí prsa a teď nic. Cítím se taková nafouknutá, mám neustále hlad, chodím často na záchod a taky mi přítel říká, že jsem pořád protivná. Jinak mě nic nebolí jen trochu záda, ale to mohu mít ze sezení v práci. Kdy myslíte, že bych měla udělat těhu test, nebo by to mohla být i cysta?
Ahoj, noo neco tam je, ale je to stale takove slabe… ob den by to melo narustat, ale kdzy isme individual…
Ahoj holky tak jak jste na tom?
@eloana To já taky jelikož mi před půl rokem řekla, že pokud se mi neustálí MS tak to budeme muset řešit. Já už na to prášky brala, ale vůbec to nepomohlo, pak jsem třičtvrtě roku brala antikoncepci a taky jsem to měla trochu rozházené, ale už ne tolik. Pak jsem ji vysadila a bylo to pořád stejné a když jsem potom otěhotněla a záhy na to potratila tak se zdálo, že se mi MS docela ustálí a ono nakonec ne. 🤷🏻♀️ Možná to bude znít divně, ale docela se na tu gynekologii těším😂 už mě nebaví to šílený čekání jestli se MS uráčí přijít nebo jestli se nám podařilo mimi. Je to strašně unavující, když to tak je skoro každý měsíc.

@eloana teď jsem v práci tak vyfotím až budu doma😌
@pajasala Včera byl tt silnější než dnes🤷🏻♀️ Děkuju jsi hodná❤️ Rozhodně ovu zkus a uvidíš držím palce❤️