Kdy provést těhotenský test? Příznaky a možné vysvětlení
Ahojky mám takovou otázečku jestli jste některá neměla na začátku těhotenství něco podobného nebo by mohlo jít o cystu.
Poslední MS byla 10.4. délku menstruačního cyklu mívám 40 - 46 dní občas i víc, ovu jsem měla 6.5. tudíž MS měla přijít cca 20.5. nepřišla, ale druhý den jsem začala špinit tak lehce hnědý výtok s kousky sliznice trvalo to 4 dny. Nikdy před MS nešpiním a MS se taky nerozjela. O miminko se s přítelem nyní nesnažíme, minulí rok jsem potratila a pak jsme začaly stavět dům tudíž jsme si řekly že to necháme na osudu a kdyby to náhodou přišlo tak budeme rádi. Od toho potratu mě vždy od ovulace do MS bolí prsa a teď nic. Cítím se taková nafouknutá, mám neustále hlad, chodím často na záchod a taky mi přítel říká, že jsem pořád protivná. Jinak mě nic nebolí jen trochu záda, ale to mohu mít ze sezení v práci. Kdy myslíte, že bych měla udělat těhu test, nebo by to mohla být i cysta?
@pajasala @eloana Já se strašně omlouvám, že jsem se neozvala😬 jela jsem pak ještě k rodičům a doma jsem byla až v deset.
Doktorka mi řekla že jsem v naprostým pořádku jen se jí nelíbí ty moje cykly tak mi řekla ať si koupím čaje s přesličkou a vitamíne E a gynex ten mám brát 3 měsíce. To že jsem měla na tt ducha asi bylo vážně způsobeno ovu. Ještě mě poslala na kožní jelikož se jí nelíbily moje znamínka. Podle UTZ poznala, že budu mít brzy MS, že to může přijít příští týden což by mi podle ovu vycházelo. Za půl roku se mám objednat znovu a kdyby se MS neupravila tak se to bude muset řešit nějak jinak.
@pajasala @eloana tak dámy já vám nevím😅 buď se nám teď zadařilo nebo už mi hrabe😂😂 teď mě bolí podbřišek jakoby vaječníky a bradavky😂 už jsem si objednala co mi poradila doktorka tak třeba se to spraví😂 už vážně své tělo nechápu😂😂 jsem 6dpo sex byl v den ovu podotýkám nechráněný😂 tak uvidíme, buď dostanu MS dříve nebo nevím😂😂
Díky 😁 uvidime, jak to bude dal 🤷♀️🙂

@pajasala jdu tam až na pátou tak se pak ozvu😉😊
Ale jestli nejsem těhotná tak mám asi hodně rozházený hormony jelikož dnes jsem přítelovi čtvrt hodiny brečela, že nechci jet svým autem, že mi musí půjčit jeho, že se v tom svým necítím komfortně (já mám manuál on automat)😂😂 jindy za ním normálně příjdu jestli mi nepůjčí auto a nedělám u toho takovou scénu, tohle byl teda extrém😂 chudák na mě koukal a vůbec nechápal co se děje😂