icon

Kdy provést těhotenský test? Příznaky a možné vysvětlení

katka_cou
25. kvě 2022

Ahojky mám takovou otázečku jestli jste některá neměla na začátku těhotenství něco podobného nebo by mohlo jít o cystu.

Poslední MS byla 10.4. délku menstruačního cyklu mívám 40 - 46 dní občas i víc, ovu jsem měla 6.5. tudíž MS měla přijít cca 20.5. nepřišla, ale druhý den jsem začala špinit tak lehce hnědý výtok s kousky sliznice trvalo to 4 dny. Nikdy před MS nešpiním a MS se taky nerozjela. O miminko se s přítelem nyní nesnažíme, minulí rok jsem potratila a pak jsme začaly stavět dům tudíž jsme si řekly že to necháme na osudu a kdyby to náhodou přišlo tak budeme rádi. Od toho potratu mě vždy od ovulace do MS bolí prsa a teď nic. Cítím se taková nafouknutá, mám neustále hlad, chodím často na záchod a taky mi přítel říká, že jsem pořád protivná. Jinak mě nic nebolí jen trochu záda, ale to mohu mít ze sezení v práci. Kdy myslíte, že bych měla udělat těhu test, nebo by to mohla být i cysta?

Strana
z9
pajasala
10. čer 2022
katka_cou
autor
10. čer 2022

Já doufám, že až příjdou ty vitamíny tak se mi to vše spraví jelikož dnes ráno mi bylo hrozně špatně, pálí mě žáha po jakýmkoli jídle, bolí mě bradavky a píchá v podbřišku😕 jsou dvě možnosti buď jsem těhu nebo je to PMS (který já nikdy nemívám jen mívám jakoby oteklá prsa)🤷🏻‍♀️

katka_cou
autor
10. čer 2022

@pajasala mě mamatest falešnou nikdy neudělal tak třeba je to na dobré cestě😊
Jen teda teď při ovu ale to přisuzuji tomu že jsou si ty hormony tak podobný

pajasala
10. čer 2022

@katka_cou tak jsem koukala na graf bt a myslím že ovu mohla být 1 nebo 2.6 protože posledního byl ovu test nejvíce zbarvený a na tt duch i teplotně by to odpovídalo. Takže bych mohla být 8 nebo 9 dpo

katka_cou
autor
10. čer 2022

@pajasala Tak to jsme na tom stejně nejsilnější test Jsem měla 2.6. a bt by mi taky odpovídala😅

pajasala
10. čer 2022

@katka_cou jé tak to jsem zvědavá co z toho bude

katka_cou
autor
10. čer 2022

@pajasala já taky😅❤️

pajasala
10. čer 2022

@katka_cou kdy budeš testovat?

katka_cou
autor
10. čer 2022

@pajasala Chtěla bych vydržet co nejdýl, ale myslím že to stejně nevydržím😂😂

pajasala
10. čer 2022

@katka_cou já zkusím vydržet do pondělí

katka_cou
autor
10. čer 2022

@pajasala já bych chtěla aspoň do vynechání MS, ale to si moc věřím😂 vidím to tak, že to zkusím v úterý protože to dýl nevydržím😂

katka_cou
autor
10. čer 2022

@pajasala škoda že si do toho břicha nevidíme, zajímalo by mě na čem jsem😂

pajasala
10. čer 2022

@katka_cou jo to by bylo fajn

pajasala
12. čer 2022

@katka_cou ahojky tak jak si na tom?

katka_cou
autor
12. čer 2022

@pajasala Test jsem ještě nezkoušela, co ty?

pajasala
12. čer 2022

@katka_cou já jen ovu a pozitivní není🙁

katka_cou
autor
12. čer 2022

@pajasala tak uvidíš no, já si řekla, že se testama teď zatěžovat nebudu, uvidím jestli mi to vydrží do MS nebo ne😅 možná, že ten den před MS zkusím testnout, ale nebudu to nijak hrotit. Stejně testovat takhle brzo nemá cenu, když se vajíčko zahnízďuje mezi 6-12 dnem po početí.

pajasala
12. čer 2022

@katka_cou tak to jsi dobrá já to nevydržím zítra určitě testnu

katka_cou
autor
12. čer 2022

@pajasala Teď jsem koukala na fotky testů když jsem byla těhu minule a 9dpo jsem na tt skoro nic neměla, 11dpo tam byl krásný duch a 13dpo tam byla už zřetelná čárka tak si chci radši počkat. Jen doufám, že to nedopadne jako minulé těhu.

katka_cou
autor
12. čer 2022

@pajasala dnes už mě v podbřišku nepíchá, ale teda šíleně mě bolí cela prsa i s bradavkami a trošku záda v kříži, co ty máš nějaké příznaky?

katka_cou
autor
12. čer 2022

@leeela co ty? zkoušela jsi další test?😊

pajasala
12. čer 2022

@katka_cou jen mě pobolívá trošku v podbřišku a prsa ze stran. A nevydržela jsem a zkusila a nic. Ten Pepino předtím prostě dělá falesnaky.

katka_cou
autor
12. čer 2022

@pajasala tak uvidíš no😕 ty jsi teda teď 10 nebo 11 dpo?

pajasala
12. čer 2022

@katka_cou jo jo

katka_cou
autor
12. čer 2022

@pajasala to už jsem u minulého těhu měla ducha😕 ale tak uvidíš ještě není všechno ztracené😊

pajasala
12. čer 2022

@katka_cou už tomu nevěřím

pajasala
13. čer 2022

@katka_cou tak co myslíš?

katka_cou
autor
13. čer 2022

@pajasala No nevím nic moc tam nevidím, u jedný fotky když se zahledím tak tam něco trochu vidím ale nevím jestli to není ryska🤷🏻‍♀️

mimi1004
13. čer 2022

@pajasala negativní

pajasala
13. čer 2022

@katka_cou na živo je vidět krásně a naběhla během minuty

Strana
z9