icon

Kdy provést těhotenský test? Příznaky a možné vysvětlení

katka_cou
25. kvě 2022

Ahojky mám takovou otázečku jestli jste některá neměla na začátku těhotenství něco podobného nebo by mohlo jít o cystu.

Poslední MS byla 10.4. délku menstruačního cyklu mívám 40 - 46 dní občas i víc, ovu jsem měla 6.5. tudíž MS měla přijít cca 20.5. nepřišla, ale druhý den jsem začala špinit tak lehce hnědý výtok s kousky sliznice trvalo to 4 dny. Nikdy před MS nešpiním a MS se taky nerozjela. O miminko se s přítelem nyní nesnažíme, minulí rok jsem potratila a pak jsme začaly stavět dům tudíž jsme si řekly že to necháme na osudu a kdyby to náhodou přišlo tak budeme rádi. Od toho potratu mě vždy od ovulace do MS bolí prsa a teď nic. Cítím se taková nafouknutá, mám neustále hlad, chodím často na záchod a taky mi přítel říká, že jsem pořád protivná. Jinak mě nic nebolí jen trochu záda, ale to mohu mít ze sezení v práci. Kdy myslíte, že bych měla udělat těhu test, nebo by to mohla být i cysta?

Strana
z9
pajasala
13. čer 2022

@katka_cou tak už ty čárky asi vidím všude

katka_cou
autor
13. čer 2022

@pajasala tak zkus za dva dny😊
Já měla takovej test minule 9dpo a 11dpo už tam byl vidět pěknej duch

leeela
13. čer 2022

@pajasala já ji tam taky vidím 👍🙂

Jinak já přes vikend byla mimo domov, takže jsem neměla kdy testovat… prsa pořad bolí, ale dnes mě začala bolet i hlava, takze asi zase nic…nemám ani koupeny TT, tak jsem zkusila poslední OVU test…
MS čekám do tři dnů…

pajasala
13. čer 2022

@leeela ježiši děkuju už jsem myslela ze mi hrabe. Já měla včera takový

katka_cou
autor
13. čer 2022

@pajasala @leeela tak já nevydržela a zkusila teď tt a jsou tam //🥹🥹 já tomu nějak nemůžu uvěřit, klepou se mi ruce

pajasala
13. čer 2022

@katka_cou no tak paráda😘

katka_cou
autor
13. čer 2022

@pajasala já tomu nějak nevěřím😅 jsem z toho úplně mimo😅🥹

pajasala
13. čer 2022

@katka_cou tak věř kočko

leeela
13. čer 2022

@katka_cou supeeer👍 Tak se přestaň klepat a začni se pomalu radovat 😁👍😉🙂

katka_cou
autor
13. čer 2022

@leeela 😅 já když to viděla tak jsem nevěděla jestli se mám smát nebo brečet pak se mi začali klepat ruce a asi 20 minut jsem na ten test koukala jestli ta čárka nezmizí 😅😮‍💨☺️☺️

katka_cou
autor
14. čer 2022

@leeela @pajasala tak co zkoušela jste dnes některá tt? Já jsem zkoušela sice ne hned z ranní moči jelikož jsem musela ještě pro test ale jsou tam. Měla jsem strach aby ten clearblue nebyl vadnej😂😂

pajasala
14. čer 2022

@katka_cou já ne a myslím že je to u mě zbytečný. Duchy mám pořád a z tehu to zřejmě není. Buď cysta i když mě nic neboli nebo nějaká nemoc

katka_cou
autor
14. čer 2022

@pajasala to mě mrzí😕 bude to dobrý neboj🍀

pajasala
14. čer 2022

@katka_cou snad jo

leeela
15. čer 2022

Hlásím 1DC… 🤬🥺

pajasala
15. čer 2022

@leeela ach jo

leeela
15. čer 2022

@pajasala hlavně teda nemusela přijít v 5 rano 🤦‍♀️ Spali jsme u skorotchyne 🤣🙈
Co ty? Jak jsi na tom?

pajasala
15. čer 2022

@leeela pořád jen duchové

katka_cou
autor
15. čer 2022

@pajasala to mě mrzí, mě už sílí
@leeela ty jo, no tak to nechceš😳

pajasala
15. čer 2022

@katka_cou to je dobře moc gratuluju

pajasala
16. čer 2022

@eloana ahojky jak si na tom ty?

eloana
16. čer 2022

@pajasala ja nic..... ja se nesnazim

pajasala
16. čer 2022

@katka_cou mi řekni proč tam ty pidi dusiky furt mám

katka_cou
autor
16. čer 2022

@pajasala Tak to teda vážně netuším😯 zkusila bych zajít na gyndu to už je fakt divný. Normálně ti duchy tt nedělá?

pajasala
16. čer 2022

@katka_cou ne nikdy. Až poslední měsíc a půl

katka_cou
autor
16. čer 2022

@pajasala tak to bych zašla na gyndu, protože to je hodně divný

katka_cou
autor
18. čer 2022

@pajasala Ahoj tak co objednala jsi se na gyndu?

katka_cou
autor
18. čer 2022

@pajasala A myslíš, že mi tt sílí? Jsem z toho špatná nepříjde mi, že by nějak sílily, jenom když to dám do negativu tak to jde trošku vidět. Mezi prvníma dvěma vidím rozdíl ale pak už moc ne. Jinak teď jsem 15dpo

pajasala
18. čer 2022

@katka_cou jasně sílí ti krásně vůbec nemusíš mít strach. Ne neobjednala pořád doufám že MS dorazí. Dnes 41 dc. Včera toto. Nechápu proč napadá mě jen jestli opravdu nejsem nějak vážně nemocná to prý bývají duchové na tt.

katka_cou
autor
18. čer 2022

@pajasala Já být tebou šla bych na tu gyndu co nejdřív. Třeba máš cystu nebo něco.
A děkuji za uklidnění😊

Strana
z9