Kdy se vám ukázal pozitivní TT poté co meškala MS?
Ahoj holky, jak už z názvu vyplývá, chci se zeptat kdy se vám ukázal test pozitivní poté co MS meškala? Já mám zpoždění 3 dny a dnes test z ranní moči byl negativní (mamatest 10 comfort) :roll: žádný příznaky těhotenství nepozoruji akorát mě od pondělí sem tam během dne píchne v podbřišku, jako kdyby mi tam pár sekund někdo bodal jehlou. Tento cyklus jsem nehlídala ovulaci takže nevím kdy mohla proběhnout, ale mívám jí obyvkle tak cca 17 - 18 DC. Díky za odpovědi 🙂
@obara123 Dva dny po vynechani jsem si udelala test a byl pozitivni..
První den zpoždění jsem měla jasně pozitivní test.
@obara123 3 dny před ms malý dušík, v den ocekávané ms dálnice.
Den po vynechani, mela jsem slabou carku. Mam lutealku jen 10 dni, takze jsem testovala 11 dpo.
@obara123 tři dny před ms dvě jasné čárky
Já to měla stejně a za dva dny jsem měla test už pozitivní
@veve121212 a cítila si nějaký příznaky?
V den MS jasná čárka, až jsem se chvíli obávala, jestli nečekám dvě 😊
Ahoj, já jsem se naučila testovat až po vynechani menstruace. Dneska to byly dva dny a je pozitivní! Sama tomu ještě nevěřím, protože už se snažíme dlouho. Jsem z toho vykulena 😁. Ale asi se fakt povedlo no, bez většího zásahu lékařů, už jsem tomu nevěřila.
@marketa1218 ahoj, moc gratuluji a závidím 😀 jak dlouho jste se snažili? 🙂
@obara123 děkuju moc, ale musím slyšet ještě doktora. Miminko k nám přišlo po téměř dvouch letech. Takže po dnešku už věřím, že se dočká každá z nás.
@marketa1218 určitě to bude v pořádku, držím palce ;) my se snažíme přes rok a už jsem z toho fakt zoufalá...párkrát jsem měla zpoždění a nikdy z toho nic nebylo takže ani teď tomu moc šancí nedávám, na zklamání jsme už zvyklá, ale kdyby alespoň tam mrcha konečně dorazila a mohli bychom pokračovat ve snažení 🙂
Zkus to za par dni znovu 😉 Me teda ted u druheho tehu test ukazala 2 carky u v den ocekavane ms ( 26. den cyklu a nebyl to zadny duch, ale naprosto zretelne dve carky) a uz par dni jsem tusila, ze jsem tehotna, proto jsem ani necekala, jestli bude zpozdeni :D a ono to vyslo 🙂 ale zalezi kdy byla ovulace a tak, klidne se ti treba za dva dny uz ty dve carky muzou ukazat.... U prvniho tehu jsem si test delala az cca 10 dni po vynechani a to se ty dve carky objevily okamzite pekne silne...
@misicka1988 Přesně jako já.😊
@obara123 žádné příznaky

Me hnedka v den vynechani MS se ukazat na TT duch a postupne zesiloval,tyden po vynechani MS jsem mela krasny dve // 🙂