icon

Kdy si dělat těhotenský test?

lindacek83
22. led 2017

Ahoj holky. Jsem tu nova a jeste moc nevim, jak to tu chodi. Rada bych se s vami poradila kdy po oplodneni ukaze test tehu? . Podle kalkulacky jsem mela ovulovat 10.1. ale podle pocitu ( bolest delohy a prsou, vytok..) by to melo byt 16.1. jenze jsem vubec nezaznamenala hlen? ten jsem asi nevidela nikdy a to mam tri deti :D :D mela bych to dostat 24.1. test je negativni a ja myslim, ze uz by mohl byt aspon duch? mate nekdo zkusenost? Moc dekuji za rady

marcelka311
22. led 2017

Pockala bych tak tyden po dni, kdy by ti prisla ms. Ja delala paty den zpozdeni a byla slabsi, ale hezky viditelna carka. Pak jsem delala jeste dvakrat ob dva dny, to uz silila 😊

lindacek83
autor
22. led 2017

tak myslis, ze jeste neni nic ztraceny?

misulinka44
22. led 2017

@lindacek83 pokud byla ovulace až 16.1, tak případně test něco ukáže nejdříve 27.1 takže určitě počkej,zda nedojde ms, pokud ne tak test udělej na konci ledna a uvidíš🙂 já u syna měla ovulaci o 10dni déle,než měla být🙂

lindacek83
autor
22. led 2017

su hrozne netrpeliva ja vim :D a kdy ti ukazal test? taze je jeste hodne brzy i na ducha? pac test rika, ze ukaze pet dni pred ms, jenze myslim, ze se pocita, ze mas ovulku v pulce, coz jsem nemela ze. boli me prsa a podbrisek,ale to jsou normalni priznaky ms nebo tehotenstvi :D :D se ty dny hrozne vlecou,kdyz nevim na cem jsem...dekuji

misulinka44
22. led 2017

@lindacek83 měla jsem ovulaci až 24-25dc,takže těhotenský test slaboucka čárka až 35dc... Musíš počkat no,nic jiného nezbývá. Držím palce

lindacek83
autor
22. led 2017

ja vim a deduju. spis jsem se chtela ujistit,ze i kdyz je test negativni, tak je stale nejaka nadeje 🙂

misulinka44
22. led 2017

@lindacek83 vše se odvíjí od ovulace... Test v případě těhotenství ukáže čárku nejdříve 10-11dni po ovulaci, hodně slabou....

lindacek83
autor
22. led 2017

tak super, ja jsem myslela,ze je to tyden, moc dekuji a uvidime 🙂

leki
22. led 2017

Me test ukazal carky az v den pred menzes. Predtim byl negativni.

misa147
22. led 2017

Holky ja taky mela nechraneny sex 16.1 jenze kojim a nemam ms takze se nemam od ceho odpichnout kdy cihat a udelat test :/

misulinka44
22. led 2017

@misa147 tak cca 14-21dni od toho nechráněného styku. A příště už se chránit;)

misa147
22. led 2017

@misulinka44 bylo to selhani bohuzel :/ dalsi dite neprichazi v uvahu jelikoz jsme 5 mesicu poporodu

lindacek83
autor
23. led 2017

Tak držím moc palce. Mi se to stalo když měla malá půl roku taky a díky tomu mám tři krásný děti a jsem moc ráda. I když to bylo hodně těžký na začátku, tak jsem ráda, že mají k sobě holky tak blízko....

helenas92
23. led 2017

Ahoj! Mně už také svědí prsty, že bych si udělala testik dnes.. ale jsem teprve 8 DPO a vím, že tam nejspíš nic nebude vidět :/ ale jsem tak nedočkavá!!! Tolik si přeji aby to tentokrát už konečně vyšlo!

lindacek83
autor
23. led 2017

Tak moooc držím palce. Napiš až budeš vědět 😊

lindacek83
autor
24. led 2017

Dobrý ráno ženy. Včera jsem měla sexik a potom jsem měla jakože růžovou krev, myslela jsem si, že to je MS, pac ji mám dneska dostat, ale nic dneska zatím. Tak nevím. Nemáte zkušenost? Děkuji

leki
24. led 2017

To neni nic divnyho. Pravdepodobne mas jen rozdrazdenej vnitrek. Bud jste to meli drsnejsi, nebo jsi jen citlivejsi pred ms.

misa147
24. led 2017

@helenas92 delalas?

lindacek83
autor
25. led 2017

Ms stále nikde a hrozně mě bolí prsa. Akorát mám furt mokro v kalhotkách jako nejakej cirej vytok, ale kvasinky to nejsou... jak jste na tom vy holky?

helenas92
25. led 2017

@misa147 ještě neee, zakázala jsem si to, dokud nebude alespoň termín oč.MS :X to je za 6 dnů! I když jsme se snažili v den ovu, i kolem - moc šancí tomu už nedávám, ztrácím rychle naději, když se hnedka nedaří :( Dám sem ale vědět! Co u vás ostatních? Nějaké novinky, doporučení, radostné zprávy? 🙂

helenas92
25. led 2017

@lindacek83
Taky, taky! Prsa se mi zvětšila-ale bolí jen bradavky, výtok bíly a takový řidčí, 3 dny mam střídavě zimnici a celkově jsem nějaká oslabená, unavená.. (to může být i zkouškovým ve škole teď) tak nevím.. jo a dnes mě vzbudila taková chvilková bodavá bolest na levo v podbříšku, vystřelovalo to až pod žebra! Myslíte že by i v 10 DPO mohlo jít o hnízdění???

lindacek83
autor
29. led 2017

Tak já jsem to dostala o dva dny později. Jak jste na tom vy děvčata?

helenas92
28. únor 2017

Holky já nic :/ ani min. měsíc... dnes mi klesla BT, takže čekám že přijde MS. Tento měsíc jsem dělala poprvé ovu testy - přikládám foto (16DC byl jasně pozitivní), měli jsme s manželem dovču, tak jsme si ji řádně užili! <3 a stejně nic. Říkám si, že bude potíž v mé hlavě... to neustálé sledování všeho mě přivede do hrobu - a bez potomka :D

helenas92
28. únor 2017

Jo a tady testíky... ! Podle mě, jasně pozitivní - nemyslíte?