Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@luciikhol zase je pak blbý když je holka třeba ve 3. měsíci, neprodlouží jí smlouvu a ona o mimi přijde a pak zůstane na pracáku, myslím, že se to jako podvod brát nemůže, každýmu jde o ty své zájmy, to musí zaměstnavatel chápat 😀
@lory303 jojo už teď sem tam na něco koukám nebo straším tady na koníkovi 😀 u mě to je přesně taky na dálku víkendově :D letos státnice 🙄 mě je 27, jojo o první 🙂 jsem fakt zvědavá kdy se zadaří 😀 už sem si i vsugerovala nějaké příznaky 😀 😀
@pulguita ahoj nestihala sem ani odepisovat☺ted uz sem doma zatim to neni ztraceno uvidis zitra muze vylézt teplota uase vis jednodenni poklesy jsou normalni a kdyz si tehu☺a kdyz ne tak nevadi dame si spolu dalsi kolečko 😂peisla sem z prochazky se psikem a jdu něco delat😀ja sem twprve 19 den cyklu takze nemam co porovnavat nějak nemam moc casu nad sebou premyslet a to je jedine dobre😂😂
@petrysek181 ahoj no já taky nestíhám číst. 😀Nakonec jsem se pustila do úklidu pokoje naší zvěřiny včetně umytí okna. 🙂Tak jsem využila tu inspiraci🙂 Uvidím co naměřim zítra. Já už se vzdávám, to moje tělo si dělá co chce. Ty máš to tvoje pod kontrolou, buď ráda🙂 já jsem 25 den cyklu, tak kdoví jestli mi MS nedorazi dřív. Musíme se zatím zabavit, máš pravdu🙂
Holky vy ste se tady pekne rozepsaly jsem ted takovou dobu cetla vsechny ty prispevky od vcerejska....@pulguita no dneska jsem delala test ale nic tam nebylo (nebo mozna takovy naznak ale myslim ze jsem si ho tam vymyslela😂) nevim. A nekdo mi tu rikal ze ten test co jsem si koupila je spatny. Koupim si jinou znacku radeji a zkusim to za dva dny. A jestli porad nic tak volam na gyndu.
dneska odpoledne me chytla krcni pater a uz nevim co delat...brufen si nechci brat tak jsem si dala atalargin ale moc to nepomohlo😑spala jsem 2 hodiny a furt nic.hlavne mi to jde do hlavy a dela se mi spatne od zaludku😫 holky jak tady planujete jit marodit az otehotnite vite o tom ze budete mit klasicke vychazky?uz to neni neomezene takze zadne dlouhe navstevy, vylety atd.a 6 mesicu byt omezeny na vychazkach je pakarna...
@luciikhol ty pak hlavne posli fotku z ultrazvuku jestli uz tam bude mimis videt😉
@petrysek181 aspon se pri tom cekani zamestnavas prestavbou a delanim dekoraci. Treba bys mohla udelat nejaky podzimni truhlik na okno😉
@lucije11 ten uz mam😉😉😃ale mam tu jeste dost prace a tvoreni☺
@pulguita ahoj tak ja 20 den cyklu teplota 37,1 vecer sem mela 37,6 ale u me je to celkem normalka mela bych dostat ms v pondeli tak uvidime uz se mi ozyva bricho a nic zvlastniho necitim tak si myslim ze z toho stejne zase nic nebude no tak budeme bojovat dalsi mesic😁tak ty se taky dobre bavis miti okna atd☺ja tu mela vcera synovce jsou mu 4 roky tak sem se s nim nasmala ale je to číslo ☺
@lucije11 No je nás tu čím dál víc, tak já taky nestíhám číst🙂 No pokud vidíš ducha a nejsi si jistá, testuj znova za dva dny a uvidíš jestli je silnější. No a když, tak si zavolej na tu gyndu a tam ti řeknou na čem jsi 🙂 Drž se! Nezkusil a jsi tu mast z té lékárny? Máš to lepší než brát nějaké prášky, pokud si myslíš, že jsi těhotná. Tak snad se ti brzo uleví🙂
@petrysek181 Dobré ráno! 26 den cyklu, 14 den po ovulce a 36,7 Tak ti člověče nevím. No jestli zítra klesne, tak mi určitě přijde MS. Už se s tím smiřuji a dneska jsem si pro jistotu dala intimku, kdyby něco🙂 No prostě jsou to nervy a já vždycky vůbec nic necítila až do příchodu MS a její první den. Včera večer mě začalo bolet břicho a měla jsem ho nafouknuté, tak jsem čekala MS. Tak jsem zvědavá co dneska. Ty neházej flintu do žita, ještě je na to u tebe brzo!🙂 Lepší mít stejné příznaky, a možná ti to vyjde, než mít jiné a pak aby to nevyšlo. No je to loterie🙂 Včera po úklidu jsem byla úplně vyřízená🙂 4lety synovec tak to je paráda! V tomto věku jsou srandovní, ale vypadají jak králíček duracel protože mají pořád plno energie😀 Přikládám můj graf...pokud mi spadne na 36,6 je to jasné i když už tím, že se teď dva dny drží stejně je to otázka času kdy mi MS dorazí🙂
@pulguita taky jsem si ráno pro jistotu dala intimku, tak uvidíme zítra 🙂 ale graf máš fakt nadějný. Pokud to dostanu, tak si můj přítel bude o mě myslet, že jsem fakt blázen, pořád si stěžuju totiž, že mě něco bolí a jsem na něj protivná. Takže příští měsíc až budu mít zase nějaké příznaky, tak to asi nebude brát už vážně.
@lory303 No jestli zítra spadne teplota, tak je to jasné. 🙂 Já se spíš smiřuji s tím že dorazí MS tím že mi ta teplota trochu klesla. Můj přítel mi říkal, že pokud přijde MS, tak bych pak měla jít k lékaři, protože ty zvýšené teploty a průjem jsou divné. Listovku beru od června a prostě do toho září to bylo vždycky vše v pohodě, tak nevím. No nějak to dopadne. Držím ti palce! Já si myslím, že ty určitě těhotná budeš. Co teplota dneska? Výtok? Bradavky? No je to zapeklité🙂

@raduzemlejna tak to nemusíš mít vubec strach, to se ti určitě ustáluje teprve MS. Ale já už jsem na pochybách, když přes rok HA neberu. Je mi 25 let, v prosinci mi bude 26. Tobe je kolik?