Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@lory303 No láká mě to testnou, ale problém je v tom, že ještě nedorazily ty testy🙂 Nezbývá mi nic jiného než čekat. Protože si v lékárně nechci kupovat jiný, když už mám objednaný ty 2 clearblue. Kdoví jakou teplotu naměřim zítra ráno. Už jsem teď ve vlaku a jedu domů, tak pak dám vědět jakou teplotu jsem naměřila teď. Ta tvoje vypadá dobře ne? Ty ji míváš takhle ne? Beztak jsi těhotná. Budeš testovat zítra nebo v ten pátek?🙂
@pulguita no právě že mám nízkou teplotu. Přes den bývá vyšší co jsem četla, ale já si poprvé měřila ted odpoledne teplotu, vždy měřím jen ráno, a pak večer kolem 6-7 hod. Nn.já mám právě uplne jiny pocit, všehny ty příznaky cítím jak pomalu odcházeji. Prsa mě před 4 dny bolely, ted nic... proste to bylo před MS. A testu si to nakonec v pátek ráno. Zítra odpoledne půjdu vyzvednout test a když to nedostanu, tak v pátek ráno testnu. Jsem taky zvědavá na ranní teplotu zítra.

@kacwi jj.taky mi tohle jako duch nepříjde, máš ji výraznější než bývají duchové... fakt gratulujiiii 🙂 to je bomba.