Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@petrysek181 Určitě je jeden čtyřlístek tvůj🙂 A rostou stále nové!🙂
Takže ať se ti pěkně teplota drží nahoře a přinese ti to malé sluníčko brzy🙂
Taky máme každou místnost v jiné barvě🙂 Hned je ten byt veselejší🙂
Ahoj holky mám dotaz po jak dlouhé době se ukáže duch poslední ms den jsem měla 30.10. ovu jsem měla cca od 2.-6. kdy se ukáže až na konci měsíce? Děkuji
@klara96 záleží na hladine hcg v moči někomu to ukaze uz treba 10den po ovu a nekdo si pocka az do 17 dne miminko se zavrtava 5-12 dni az potom produkuje hcg hormon nezbyva nez vyzkouset testik☺a cekat jestli ms prijde nebo ne
@pulguita tak to je fajn☺to by to mohlo vyjít kdyz je tak pekne opatrujes☺ja mam taky kazdy pokoj jine barvy je to pekne a vesele rada se domu vracim a je nam tu dobre tak by to melo byt😀
@petrysek181 dobře děkujii moc 🙂
Ahoj holky, už něco přes týden čtu vaše diskuze tady na koníkovi a nedalo mi to, ale chtěla bych poprosit o váš názor, protože já jsem absolutně nezkušená 🙂
Je mi 26 let a s přítelem jsme si tento měsíc už nedávali pozor a nechávali to tomu ,,CO SE MÁ STÁT, SE STANE´´ 🙂
Poslední menstruace byla 4.10.2016 večer a byla slabší a kratší než obvykle asi 5 dní (normálně jí mívám 7 dní). Poté jsme se nepřetržitě a pořád mazlili a přítel to mířil pořád jen do mě, byla to pro mě vzrušující ,,novinka´´ a patřičně jsem si to užívala 🙂
Nicméně, nyní mě trápí to, že MS nepřišla, testy mám negativní, bazální teplotu mám stále nad 37 - ráno (jen ze zvědavosti přes den a večer mezi 37,4 - 37,6), děložní čípek někde až vzadu, tvrdý a s bílým nezapáchajícím výtokem. Prsa mám taková větší a pevnější, trošku citlivé bradavky, průjem (hlavně po ránu) a dnes jsem si dala ráno kávu s mlékem a cukrem a bylo mi po ní hrozně zle od žaludku, tak jsem si udělala ještě jednu po pár hodinách a než jsem jí stihla dopít, šlo to všechno ze mě ven. Chvilku trpím nechutenstvím a chvilku bych si zase něco dala 🙂 A v neposlední řadě jsem hrozně nafouknutá a často jaksi ,,prdím´´ :D (omlouvám se, že to tu takto píšu), občas různé zabolení, zapíchání, zatlačení v podbříšku 🙂
Co si o tom myslíte? 🙂
Na gynekologii jdu v pondělí, ale jsem z toho nervózní 🙂
@veronikaangel Ahoj. A kdy jsi mela dostat ms? Já ted taky vic prdim 😀 pozitivní test jsem mela 4 dny po termínu ms tak zkus vydržet a doktor ti to z krve potvrdí jestli jsi v tom 🙂
@luciikhol Ahojky 🙂 měla jsem jí dostat 1.11.2016 🙂
Noo snad mi to v pondělí řekne se stoprocentní jistotou, protože mám jít na tetanovku, tak abych to případně odvolala 🙂
A moc gratuluji k mimískovi 🙂 Já asi takové štěstí mít nebudu, nebo nevím kde by mohl být problém s tím Hcg....
@veronikaangel to záleží na kazdem tele je to jinak.. zkus si udělat test třeba ještě zítra ráno. A dekuji 🙂 ja si třeba test dělala ještě dneska po týdnu co jsem zjistila že jsem v tom a třeba mam tu druhou čárku porad slabou 🙂 ale z krve se to pozná dřív a je to presne 🙂
@luciikhol No zkusím to spíš až v pondělí, protože už mám jen ten s citlivostí 20 🙂
Moje kamarádky mi tvrdí, že to mám udělat až týden po zpoždění, že je ještě moc brzo...
Jinak koukám, že jsi ze Strakonic, tam jsem se narodila :D a pocházím kousek od 🙂
@veronikaangel no tak ještě klidne vydrží do pondělí jestli to vydržíš 🙂 ja jsem hrozna zvědavka takže ja bych to nevydržela 😀 vazne?? hezky a odkud jsi? Já tu stále bydlim ve Strakonicích 🙂 to je náhoda
No já jsem také nedočkavka, ale už jsem toho za testy utratila fakt dost, teď to už nechci hrotit, co se má stát se stane 🙂
@veronikaangel Jj ja za ne dala taky velký peníze 🙂 tak uvidíš jak dopadnes. A určite dej vědět jak jsi v pondělí dopadla 🙂
@luciikhol Určitě písnu 🙂 :-*
@veronikaangel vse co popisujes vypada celkem nadějně ale je možné ze test ti tehotenstvi potvrdi dyl nexh si nabrat krev u dr a budes vedet vysledek do druheho dne a hlavne bude jistota drzim palecky☺
@veronikaangel Ahoj ja jsem na tom stejně 🙂 poslední ms 1.10 , ovulace 17.10 ,menstruace měla přijít 1-2.11
Ta ale nedošla, místo ni mám také bily husty vytok a cipek tvrdy a daleko posazeny 🙂 takže zpoždění asi cca 4 dny a dnešní testik taky negativní. ..
Akorad uvažuji kdy jít na gyndu pokud teda menstruace ještě nedorazi
. Víš aby uz šlo něco vidět 🙂
@petrysek181 No spíš jsem myslela, že si zajedu na pohotovost, aby mi vzali krev a udělali rozbor, protože v pondělí mám jít odpoledne na tetanovku a když mi vezmou krev v pondělí ráno, tak odpoledne ještě nic vědět nebudu :( A nerada bych mimískovi ublížila, pokud tam nějaký je... Co myslíš?
@verviska No tak to vypadá také hodně nadějně 🙂 Tak také šupky na gyndu a nech si udělat testík z krve 🙂 A raději si tam zajdi i když to dostaneš, ať máš jistotu 🙂
@veronikaangel nemuzes si tu tetanovku posunout a nebo rict ze si myslis ze si tehotna na pohotovost nevím aby se ti věnovali posunula bych tetanovku nebo si informovala u sestry jestli by vadila tetanovka nebo ne☺
@petrysek181 Na pohotovost jsem volala a musela bych přijít až v pondělí ráno, je tam prý jeden doktor a o víkendu mi krev jako samoplátci nevezmou :D Tak hold budu chytřejší až v pondělí 🙂 Nevíš do kolika hodin musím přijít na gynekologii, aby mi ještě vzali krev? Já už si to nepamatuju.... Jedu z Prahy ke své nejlepší gynekoložce do Písku, tak abych si případně přivstala 🙂 O víkendu se jí nedovolám :(
@veronikaangel právě , ze mám celý týden odpolední a v pondělí u nás vůbec nejsou tak jedině až v úterý , ale mám strach ze mi to nevyjde z krve ani když mám negativní desitkove testy ...
@veronikaangel no berou nejak od sedme hodiny tak se vykasli ject do Pisku a rano v pondeli si nech jako samoplatce vzit krev at nejedes takovou dalku kvuli odberu a budes na tom jeste lepe nez u doktorky v Pisku☺
@verviska v krvi je to nejdříve az za par dni se dostane hcg i do moci☺
@veronikaangel Ahojky a vítám tě mezi námi🙂 Vypadáš dost nadějně ...podle teploty, příznaků atd. Být tebou tak bych s tetanovkou počkala až budeš vědět co a jak. Na odběr jdi taky někde blízko, co kdyby z toho nic nebylo, tak ať nejezdíš zbytečně daleko a až ti z krve potvrdí, že jsi těhotná tak se objednej k té tvé gynekoložce, no a kdybys nebyla tak se informuj ohledně te tetanovky a úmyslu otěhotnět...třeba by se mělo počkat se snažením nějaký čas po té tetanovce....nevím. Rozhodně ti držím palce!🙂
@petrysek181 Kéž by ti to vyšlo!🙂 Budu je zalívat. 🙂 No tak jsem dneska ráno měla tampon je málo špinavý...nasaklý jen na půl a teď jak jsem si vyměnila další tak byl čistý. MS bych měla mít až do pondělí a v pondělí jen slabě špinit. Tak jsem si nechala intimku a uvidím co bude a jestli něco vyteče. Krev byla světle červená po celou dobu. No a to nejlepší na závěr...tím, že jsem měla tampón čistý, tak mi to nedalo a změřila si teplotu🙂 A víš kolik teď mám?37,4!!! Což mi připadá hodně na to že už mám MS a ještě k tomu celý den chodím v tilku na ramínka a tři k večeru už mám studené ruce a nohy a myslela jsem že naměřím míň. Jinak tady je teď 17 stupňů a máme otevřený balkon. Myslela jsem ze naměřim míň, tím že je mi trochu zima. Tak nevím. Snad ráno nezaspim jak dneska a jsem zvědavá kolik naměřim ráno. 🙂

@pulguita krasne se o ne staras to je super doufam ze tam je jeden který mi prinese stesticko v podobe vytouzeneho miminka budu v klidu hlavne at drzi teplota ☺to je tak super kombinace te loznice tu ja mam bilo fialovou☺mam rada barvicky a vesely byt😀