icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

beya80
6. pro 2016

@luciikhol Tak někdy je to o velké náhodě a věřím stále s tebou, že i když jste se moc nesnažili tak že i přesto tam nějaký zabloudilec putoval a našel to co měl.. 🙂
Ale znám to noo.. čekat je nejhorší a i když si člověk řekne, že počká s testováním, tak to stejně nejde a zkouší.. znám to 😀
No a s těma příznakama asi jo no.. 😀 pořád si říkám jaká je to pohodička, ale pak si uvědomím, že vlastně ty nevolnosti a to všechno může teprve ještě přijít 😀
I švagrová mi říkala, když čekala.. dokud to věděla jen z testů, tak v pohodě. Ale jakmile to měla potvrzeno od Dr tak začalo peklo 😀
Každopadně i tak si chci užívat těhotenství 🤰

beya80
6. pro 2016

@pulguita Ahojky, děkuji moc za podporu. Zvládnout to musím.. Jak říká moje máma, čekají mě horší věci.. tak musím tu nervozitu zahnat tím, že je to prostě pro miminko..
Nejhorší ale je, že se vážně nebojím ničeho.. jen ty odběry krve prostě ne.. 😀 přítel se mi vždycky směje, že jsem hrozný tvrďák, že málo projevuji emoce.. tak snad budu tvrďák i zítra 😀

beya80
6. pro 2016

@nienin_que Tak s tím vánočním zázrakem to máme stejně 🙂
A ano, zítra jdu na uplně první no.. 🙄 S těma odběrama ti závidím, kéž bych to dokázala brát stejně. Nevím, proč to tak mám, ale snad po zítřku obavy opadnou..
No počítám že budu tak 6tt tak jsem právě taky moc zvědavá co mi Dr řekne, jelikož jsem měla pozitivní testíky už před termínem ms.. ale myslím, že ještě nic moc nepujde vidět.. Ale bylo by krásné, kdyby mi už řekla, že vidí srdeční akci.. ❤
Každopádně děkuji za slova podpory a za rady..
S myšlenkou na tu malou fazolku zvládnu snad všechno 🙂
Tak čekám a těším se s tebou na výsledky od Dr 🙂

luciikhol
6. pro 2016

@beya80 Jj taky stále věřím že se něco ujme 🙂 jj já jsem taky hrozně zvědavá žena takže snad to tentokrát dodržím a nechám to až na sobotu 😝 uvidíš snad budeš mít dobrý průběh těhu a nějaké velké nepříjemné příznaky se tě vyhnou 🙂

nienin_que
6. pro 2016

@beya80 No už se to blíží, teď jsem do sebe dostala oběd a za půl hodinky jedu dom. Pak dám určo vědět. Taky bych si přála aby tam bylo slyšet srdíčko. Uvidíme. a ty se zítra drž, budu a tebe myslet.

petrysek181
6. pro 2016

@luciikhol mozna zrovna ne vetsinou po HA to jde jako po masle ja kdyz sem vysadila HA tak jsem otehotnela třetí mesic ale nevyslo to a pak po pul roce jsme mohli se snazenim zacit zase a hned prvni mesic se povedlo tes uvidíme jak to bude dlouho trvat ale kazdy mesic si davam malinkou naději ☺tak si budeme drzet palecky navzajem🌞🌞🌞🍀

luciikhol
6. pro 2016

@petrysek181 Já jak jsem otěhotněla minulý měsíc, tak jsem byla právě 1. měsíc bez HA a četla jsem že je v tu dobu taky nejvyšší šance ale též se to neudrželo tak si tak říkám že by to mohlo vyjít i tento měsíc, ovulka byla, tu jsem poznala. Ani nemam nějaké příznaky že by se Ms blížila 🙂 to mě mrzí že vám to taky nevyšlo ☹ je to velké zklamání.. Budu ti taky držet palečky aby tentokrát to dopadlo tak jak má 🤰

raduzemlejna
6. pro 2016

@nienin_que
@luciikhol
Holky moje, kéž by to opravdu byl mimís 🙂 Já stále čekám, že třeba jo. Asi jsem blázen, ale ta touha je veliká.. sice mě přepadají černý myšlenky, že to nejspíš skončí ms, ale přecijen šance je. Hodně lidí už mi řeklo, že to může trvat i 14dní.. možné to prostě je. Snad mi nic není..
Cykly jsem právě po vysazení ms měla nepravidelné. První 3 měsíce vypadaly
úplně stejně jako kdybych prášky brala dál. Jenže potom se mi cykly začly protahovat a i jsem začala cítit ovulaci a měla jsem děsný předmenstruační syndromy.. nikdy z toho těhu nebylo, ale už 3x jsem si myslela že jo, vždycky se mi ms opozdila o pár dní ale nakonec vždycky přišla. A teď je to tu znovu a ještě horší a ještě delší. V podstatě ani nevím, kdy jsem to měla dostat. Prostě někdy minulý týden.. Kalendář mi ukazuje minulou středu, takže zítra to bude eventuálně týden, co mám zpoždění..

luciikhol
6. pro 2016

@raduzemlejna Já bych ti to tak přála aby to miminko bylo, a ještě stále ta šance je, třeba se ti to vážně ukáže až dýl 🙂 moc ti držím všechny palečky 🍀🍀

fatal_error
6. pro 2016

holky, myslíte, že je možný, aby byl den po vynechání menstruace test s citlivostí 10 (konkrétně mamatest) úplně bílej a ještě byla reálná šance, nebo to je blbost a spíš se nějak prodloužil cyklus?

luciikhol
6. pro 2016

@fatal_error Samozřejmě že je šance, jinak mamatesty nejsou úplně nejspolehlivější 🙂

nienin_que
6. pro 2016

Je to tam buchty 😀😀😀🙏🤰 příští pátek jdu znova ,to už snad uslyšíme ❤

luciasek1987
6. pro 2016

@nienin_que gratulujii kolik jsi dpo?

svobodka14
6. pro 2016

@nienin_que jeeee Drobek🙂 krásná kulička štěstí se ti tam valí🙂

nienin_que
6. pro 2016

@svobodka14 hahaha to budu říkat, že se tam valí štěstí . Říkal že absolutně nebudeme řešit ty 4 dny. Dr.bere datum dle poslendi ms ,což znamená 7tt za týden v pátek jdu zas. To méně je velké 3mm to je obr co? 😊😀

nienin_que
6. pro 2016

*mrně

svobodka14
6. pro 2016

@nienin_que No to teda:D a bude růst jako z vody:D 🙂 tak v pátek už si poslechneš i jak tluče🙂 to je super že jse vše jak má být! Jsem za Tebe tak šťastná, že ti to takhle vyšlo a držím palečky ať takhle proběhne celé těhotenství:-*

petrysek181
6. pro 2016

@luciikhol ja právě priznaky uz mam ale je to trosku jine ale stejne nic nemuzu rict az se ms spozdi tak pak můžu začít doufat ze by to mohlo vyjit tak uvidime kdyz ne jedeme dal☺

luciikhol
6. pro 2016

@nienin_que jůůůůů 😍 fazolečka jedna krásná 😍 gratuluju moooooc.. Je zvláštní jak taková malinká věcička způsobí takové velikánské štěstí 🍀 aspoň už jsi klidná když víš že je vše jak má být 🙂 moc ti závidím 👶 užívej si blaženého nic nedělání 😝

luciikhol
6. pro 2016

@petrysek181 já když to srovnám s příznakama co jsem měla tak něco se mi opakuje něco zase ne, tak se taky nechám překvapit 🤰

nienin_que
6. pro 2016

@luciikhol no už jsem podstatně víc v klidu, defakto až dnes co jsem to viděla na ty obrazovce jsem si to začala uvedomovat. Příští týden v pátek jdu zas, to už snad bude slyšet i srdíčko.

petrysek181
6. pro 2016

@luciikhol ja mam spis pocit ze se o me pokouší nejaka viróza je mi i divne od žaludku a dneska bricho boli fest tak si myslim ze u me z toho nic nekouka ale budu drzet pesticky tobe at to klapne a pak zase ty me dalsi mesic😀

luciikhol
6. pro 2016

@nienin_que to věřím že ti to teprve začalo docházet takhle postupně. To si myslím že už slyšet bude 🙂 stejně je to krásný když v tobě vzniká nový život vid 🙂

luciikhol
6. pro 2016

@petrysek181 no tak když ti je divné tak to tehu může být 🙂 určitě si budeme držet všechny palce. Hlavně už se nám čas čekání krátí 😀 už jenom zítra aha 😅

lokinsoon
6. pro 2016

@nienin_que
Jak ja ti zavidim,ze jsi uz po kontrole! A jsi v klidu. Ja jdu na prvni kontrolu pristi tyden ve stredu. Tak budes o jeden ultrazvuk napred 🙂 snad my budeme taky v poradku❤ tak preju hodne sily do zvladani tehu. Se mnou to je den ode dne horsi. Dneska jsem si poprve ublinkla😖😀 bylo to rychlejsi nez ja. Unavena jsem takovym zpusobem,ze po obede jdu spat na 2 hodiny (spim jak dudek,tak tvrdy spanek jsem mela jen po lekach oblbovacich),a vecer jsem zase ve 20.30 v komatu az do rana. Absolutne netusim jak to budu zvladat v praci. Delam 12ti hodinovky,cely den na nohach..a ted ty vanocni vecirky a litacky kolem toho...nooo bude to zajimave. Jak dlouho hodlas zustat v praci??

tornadolu
6. pro 2016

@nienin_que ju velká gratulace hlavně bud na sebe opatrná a papkej za 2 😉 gratuluju

petrysek181
6. pro 2016

@luciikhol ja mam zitra 28den cyklu takze to ještě neni moc ale co me dnes překvapilo zimnice bez horečky zitrek je takovy kritický den kdyz to preziju a ms nepřijde tak by tam mohla byt naděje ☺kolikátý den cyklu jsi ty☺

luciikhol
6. pro 2016

@petrysek181 me je zima už od pondelka 😁ale to je spíš ze máme v práci zimu 😊 ja budu 29 DC. Jj určite šanci mas. Kéž by ti nepřišla a me taky 😛 jsem už ted napnuta a testovala bych nejradši už zítra 😁 ale musím vydržet 🙂

petrysek181
6. pro 2016

@luciikhol ja se znam ze rano vstanu a zkusim test nemam rads tu nejistotu teda pokavad BT bude porad nahore jinak to nema cenu a budu cekat na ms vis byly by jsme moc stastny pritel nema deti a bude mu 39 ja mam syna velkého a chybi tady takoví to maly capkani a zvatlani maleho detatka☺ ale kdyz to nevyjde tak nehazime flintu do zita a verime ze se nam jednou povede☺to ses dobra ze vydrzis netestovat☺

pajuska252
6. pro 2016

@misule1221 slibovala jsem, že dám vědět. ale zapomněla jsem, tak jestli se nic nepokazí, tak budeme v červenci kompoletní, nyní jsem v 7tt. jinak pro info. test jsem si dělala 13dpo a byl bílý, pak 17dpo odpoledne a byl duch a pak 33dc a byla dálnice. jinak jestli někdo tvrdí, že těhu nejde poznat, tak jde, já u obou těhu poznala i přesně kdy se to stalo, v břiše bylo horko nebo jak to říct, něco se tam dělo a snad od druhého dne mě bolel podbříšek a cítila jsem, že se to povedlo, cítila jsem se/cítím se nezvykle hezky (líbím se sama sobě v zrcadle, to není normální) takže snažilky a čekatelky držím palce 😉

Strana