icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

petrysek181
7. pro 2016

@luciikhol vetsinou to dostanu do par hodin co vstanu tak by tam mohla zůstat mrcha jedna ale 14dpo uz by neco melo byt na testiku videt a ja tam mam akorát sněhové pláně 😁

luciikhol
7. pro 2016

@nienin_que Já jsem na sebe taky hodně zvědavá 😝 🤰 Zatím ms zůstává někde za rohem 🙏 .. Myslím si, že vyhráno budeš mít až se ti za 9 měsíců narodí zdravé krásné miminko, pak teprve budeš mít vyhráno 🙂 hlavně ať máš klidné těhu 🤰

luciikhol
7. pro 2016

@petrysek181 Ale někomu se // ukážou déle, jako to bylo u mě 🙂 tak zatím když nedorazila tak to tak i zůstane 🙂 já radši s tím TT počkám, já se bojím že tam taky nic nebude 🙏

nienin_que
7. pro 2016

@luciikhol proto jsem psala skoro vyhráno. 😉 no jsem moc zvědavá jak dopadneš.

luciikhol
7. pro 2016

@nienin_que Já jsem napnutá jak struna a prostě se ten čas tak vleče 😒 😝 nejradši bych už testovala ale chci počkat 😉

nienin_que
7. pro 2016

@luciikhol počkéééj. větší jistota že se tam pak ukážou //, dva dny aspoň od zpoždění.

luciikhol
7. pro 2016

@nienin_que Počkám počkám, vím že pak je větší šance na // 🙂 ale jsem ták nedočkavá 😝 takže v sobotu čekej bud jásot nebo smutek 😀

petrysek181
7. pro 2016

@luciikhol ja vim ze test muze byt ještě negativní ale to břicho me dost naznacuje ze se ms blíží kdyby se to aspon provalilo v brise mam silene napeti a aspon by se mi ulevilo mozna dojde jeste zitra rano ale pak uz bych byla na vážkách 🍀🍀🍀co kdyby nahodou☺

luciikhol
7. pro 2016

@petrysek181 Nooo, tak nevím nevím co s tebou 😝 už aby se něco ukázalo.. Třeba vážně nedojde 🍀 Uvidíš ještě není nic ztraceno 🙂🤰

raduzemlejna
7. pro 2016

@nienin_que
@luciikhol
Asi mám dneškem nějaký velký zlom. Něco se se mnou děje a nevím co, ale celé dopoledne na nic jinýho nemůžu myslet. Je to asi tím, co se stalo. Vážně musí být nějaký důvod, proč dušička ke mě nechce přijít a přitom vím, že je prostě blízko. Postupně si začínám uvědomovat některý věci, který jsem před tím neviděla. Celou tu dobu jsem slepá???? Zaslepená jen do toho pocitu, být těhotná a mít to vytoužené miminko.. Ale do jakého prostředí ho přivedu?? Ve kterém těle poroste?? Mám teď v hlavě tolik otazníků a je to asi už alarmující.. Takže začínám znovu.. Zřejmě si naplánuju nějakou očistu, dietku, cvičení, abych byla aktivní a nějaký stres mě jen tak neporazil. Musím být silná..
Vám všem, co tu jste, přeju aby si k vám mimísek taky našel brzy cestu a abyste byly šťastné a zdravé a těšily se z každýho radostnýho okamžiku..

nienin_que
7. pro 2016

@raduzemlejna Přesně tak. Choď cvičit, to je super nápad 🙂 cvičení vyplavuje hormony štěstí, budeš nabitá energií a chutí do života. Nechtěla jsem tě zlomit, chtěla jsem tě nakopout 🙂 člověk to někdy potřebuje slyšet asi zhurta, promiň jestli jsem se tě dotkla, ale chci ti moc poradit a pomoct.

luciikhol
7. pro 2016
petrysek181
7. pro 2016

@luciikhol sem prostě případ 😂budu cekat a čekat a cekat a kdyz nic tim lip ja sem spis zvedava na tebe kdy chces testikovat?

luciikhol
7. pro 2016

@petrysek181 To jsou vyhlídky viď, jen pořád na něco čekáme 😝 Chci testovat v tu sobotu pokud nedorazí ms ale jestli to vydržím, to je otázka 😀 ale musím vydržet!! 🙂

luciasek1987
7. pro 2016

Je tu nekdo kdo bude testovat v pondeli?

luciikhol
7. pro 2016

@luciasek1987 Když se nic nepokazí tak já testuju v sobotu 🙂

luciasek1987
7. pro 2016

@luciikhol kolik jsi dpo?

luciikhol
7. pro 2016

@luciasek1987 jsem teď 16DPO a 29DC, dnes by měla ms přijít ale zatím ani náznak. 🙂 a ty?

petrysek181
7. pro 2016

@luciikhol to te obdivuji ze mas takovou výdrž jak znam sebe mam problem vydrzet do rána bricho me dneska boli stale tak si myslim ze u me je ro ztracené ale sem zvědavá na tebe drzim vsechny palce co mam✊✊✊✊✊🍀🍀🍀🍀

pajuska252
7. pro 2016

@nienin_que děkuji, taky gratuluju 😉 no sice jsem to pokaždé "věděla" ale taky mi rozum říkal, že si to můžu namlouvat. ale máš pravdu, já teda neznám co je to na mimi čekat, první se nám povedlo první měsíc snažení pár měsíců po svatbě, těsně po svatebce v Karibiku, takže šťastní, odpočatí... no a druhé se nám povedlo ani jsme nechtěli, myslela jsem, že už to nejde a trefili jsme se přesně, stačil na to jeden fajn večer se sexem... takže budu mít prcky jestli bude vše ok 23m od sebe, žádná hrůza, ale chtěla jsem trošku větší rozestup, nicméně miminko chtělo dřív 🙂 taky přeju pohodové těhotenství, fajn porod a hodné mimi (já mám doma malého ďáblíka) a určitě se teda budeme potkávat ve skupince červencovek 🙂

nienin_que
7. pro 2016

Holky rozhodla jsem se , že nasbírám 280 srdíček. za každý de těhotenství jedno. a každý den až do porodu vždy budu posílat nějaké snažilce 🙂 už jich mám 17 , ještě 30 a mám pro všechny sažilky od začátku těhu až do dneška 🙂

llenka_li
7. pro 2016

@pajuska252 gratuluju 😉

@luciikhol držím ✊✊✊ jsi dobra, ze mas takovou vydrž ;)

raduzemlejna
7. pro 2016

@nienin_que Já jsem za to ráda, že jsi mi to takhle hezky napsala. Moc mi to pomohlo, myslím to vážně.... Takže bych řekla, že se ti to asi povedlo mě nakopnout. Asi to nejde prostě jen tak.. musí se něco stát, abych si to uvědomila. A já jsem si to možná teď díky tobě uvědomila. A tím se posunu aspoň dál - ku lepším zítřkům 🙂 a věřím že bude líp.. Celé dopoledne už mám za sebou a v hlavě mi to šrotuje, musím říct, že černý myšlenky už mě opouštějí a plánuju, co všechno musíme s manžou ještě zařídit a naplánovat kolem našeho baráčku a tak.. plánujem Silvestra, musím dokoupit nějaké vánoční dárky, zabalit je a tak.. Vlastně o víkendu bude zabíječka, takže to uteče jako voda, já si aspoň dám se svou tchýňkou vínečko, který mám tak ráda a bude to všechno super.. Silvestr s kamarádama taky.. A po novým roce ať se děje co se děje.. Hlavně asi bude větší klid a né takový shon jako je teď..
Takže já ti moc a moc děkuji za to, jaká jsi a že mi tohle všechno píšeš, moc to pro mě znamená. Vím, že bys nemusela, ale ty to děláš a toho si opravdu vážím. Jsi hodná a mám tě fakt ráda!! Škoda, že se neznáme osobně.. ráda bych 🙂 odkud vůbec jsi?

llenka_li
7. pro 2016

@nienin_que co jsou ty srdíčka?

nienin_que
7. pro 2016

@llenka_li srdíčka to je tady na koníkovi takové povzbuzení jakoby. Dostaneš je za nějaké příspěvky, když ti je někdo pošle , můžeš si ho i vylosovat a vlastně pak poslat pro radost někomu dál s věnováním například pro radost, pro štěstí ...dotyčný kterému ho pošleš nevidí kdo mu ho poslal. Ale je to potěšující. Mrki ke mě a profil ,holky mi tam psali jakymi všemi způsoby se dají získat. Jinak já taky zatím zjišťuju k čemu všemu slouží 🙂

luciikhol
7. pro 2016

@petrysek181
@llenka_li Holky nejde tak ani o výdrž, ale před tím jsem měla pozitivní TT až 4 dny po vynechání ms takže vím, že dřív to u mě asi ani nemá smysl testovat 🙂 ale nejradši bych do toho šla hned zítra 😂

luciikhol
7. pro 2016

A mam doma jen 1 test tak si ho chci i pošetřit, i když vím, že si pak stejně půjdu pro nový 😀 Holky myslíte že mam zítra už zkusit? Jsem hrozně zvědavááááá 😀

pulguita
7. pro 2016

@petrysek181 Ahojky, ráno jsem ti odpovídala, ale smazalo se to. V práci už jsem neměla vůbec čas. Kolegyně má volno, já jsem dneska sama a blázinec jak hrom. Do toho to s tím šéfem. Pak si mě hned ráno vzala na pokec ta "nová" šéfová, kde mi jako oznámila, že ho propustili atd. Řekla mi jeho měsíční plat a odstupné...😲
Ani nechtěj vědět jaký měl měsíční plat. A mi se nezmohl na to aby mi zvýšili plat za těch skoro 11 let co tu jsem. Hrůza. Lidí jsou hrozní a čím víc mají peněz, tim se chovají hůř. Ale má co si zaslouží a boží mlýny melou pomalu ale jistě. Ať se tím co si vydělal zalkne.
Tak co? Držíš se? Je ti líp? MS nedošla? Dej ji taky výpověď na 9 měsíců🙂
Moc ti držím palečky at ti to tento měsíc vyjde. Byla bych moc ráda. 🙂🍀👶

petrysek181
7. pro 2016

@luciikhol tak ja hlasim cervenou testiky schovam na prosinec a stejne budu testit brzy ☺muj názor ja bych testla minule to odešlo proto si myslim ze hcg bylo nizke kdyz se mimi dobre nevyvíjelo proto bych do toho sla☺

petrysek181
7. pro 2016

@pulguita ahoooj tak u me uz to vypuklo prave ted ale nevadí beru to a vedela sem ze kdyz teplota sjede tak dorazi mrska ale vim ze se mi ulevi od vseho i od bolesti bricha tak sem ji privitala rada☺s pritelem to bereme sportovne budeme se snazit dal😅vim ze spousta holek se snazi dlouho a co je to u nas pul roku ještě prerusovane praci v cizině pridavam se k vam a zreba zrovna mimi prijde pod 🌲asi nevydrzim a ozdobíme 😀dneska sem zůstala doma a lecim se ale zitra uz zacnu resit cukroví apod radosti☺to vis šéfové ty si nacpaji kapsy ale na kazdeho jednou dojde

Strana