Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@petrysek181 Ahoj, já to i na jednu stranu čekala že tam nic nebude, ale ještě naději mam. Já jedu ted v pátek na otočku do Lucemburska a přijedu v sobotu k večeru, takže testovat budu až v neděli ráno nejspíš 🙂 tak uvidíme co se bude dít 🙂 hlavně abych to na tu cestu nedostala, bylo by to nemilé 😝
@pulguita dobré rano ja uz tak na sobe pocituju ze mi vse trva delsi dobu a clovek je vyplivany z prace ja mam blem i se smenama nocni me totálně zabiji ten týden je pro me horor tak si uzivej dneska volnicka a pekne si odpocin🐇🐇🐇
@svobodka14 Jj ještě počkám, minule jsem měla // taky až dýl 🙂 takže do toho ještě naděje vkládám 🙂 Tak to je super že jsi se pustila do běhání 🙂 aspoň si vyčistíš hlavu viď 🙂
@luciikhol a jak se citis je ti dobre? To je na tom to hlavni
@petrysek181 No včera mi bylo večer špatně, na zvracení, to jsem měla i minule, večerní nevolnosti v dobš kdy měla přijít MS, břicho pobolívá, jinak je mi vcelku fajn 🙂
@luciikhol to teda, je fajn, jak člověk nemusí na nic myslet, jen na to, že musí dýchat a zvedat nohy🙂
@svobodka14 To jo 🙂 já bych taky měla začít něco dělat, před týdnem se vrátil přítel domu a od té doby mám nějaký chutě na jídlo 😀 tak mam zase 50 kilo nahoře 😂😂🙄
@luciikhol No s váhou to mám šílené, nabrala jsem jako blázen, ale mám strach se začít více hlídat, vím, že když se kousnu nebudu jít klidně týden:D ale teď už vím, že to není zdravé a tak to zkouším aspoň běháním🙂
@svobodka14 Aspoň tak no je to fajn ten sport 🙂 když jsem chodila s kamarádkou tak mě to bavilo ale sama se nikam nedokopu 😝
V době kdy už plánujeme mimi, myslím že takové drastické diety nejsou vůbec vhodné proto teď taky váhu nijak neřeším 🙂
@luciikhol tak to je dobre ze ti neni aspon moc špatně ale vypadas sakra nadějně ❤
@petrysek181 Uvidíme uvidíme 🙂 🙏 👶 snad Ms nedorazí 😝
@luciikhol jasně že ne prostě nesmiii😁
@petrysek181 Stejně ale mám strach, protože minule to nevyšlo a bojím se že to nevyjde ani teď .. jak tady psala @nienin_que, že miminko si nás vybere a kdybych se měla vcítit do role miminka a řekla bych si, že bych měla bydlet v bříšku u sebe, tak vím, že bych řekla NE, tady nechci bydlet a přijít na svět mě a mému příteli. Vím jak se chovám a vím jaká na přítele umím být zlá ☹ musíme se s přítelem mít rádi a být na sebe hodní, a ta situace teď ani pro miminko není dobrá 🙄 přítel má teď nečekané problémy (finanční) a chci aby se mimi mělo dobře a aby mu nic nechybělo, teď to spíš nechávám náhodě a miminko i kdyby přišlo tak bych si ho nechala ale s tím, že vůbec nevím jak by to dopadlo až by se narodilo .. 🙂
Ahoj holky, tak jak jste tu na tom?? Mě už je dnes líp. Obrečela jsem to, ale uvědomila jsem si spoustu věcí a pořád ještě přemýšlím.. Nebudu to od teď nějak hrotit.. Je to těžký, ale fakt jsem si uvědomila, že mimi by do tohohle stavu asi nemělo přijít a zřejmě i to je celý problém. Celou dobu si nechci přiznat, že v jedný místnosti nemůžeme s miminkem být. Jasně, stavíme barák, takže by šlo jen třeba o pár měsíců, ale i tak.. Takže mimíska chceme prostě až do nového.. Jestli přijde dřív, budeme rádi, ale vím že daleko bezstarostnější to bude, když v klidu budem zařizovat barák a dodělávat co je potřeba a vydělávat ještě chvíli nějaký ty koruny a pak se na plno věnovat miminku.
Takže dnes 2DC a jedeme dále.. MS mám teda šílenou holky, lítá ze mě všechno možný i nemožný, břicho bolí, hlava bolí, je mi děsně. Ale potřebuju se pročistit a začít znovu.. a hlavně v klidu.
Všem vám tu přeju, ať se vám daří, mám vás tu všechny ráda❤
@luciikhol Tobě držim obzvláště všechny pěsti co mám, i na nohou a myslím na tebe!!!! Hlavně zachovej klid a určitě tam ty // najdeš, já to vím!!! 🙂
@raduzemlejna Ahojky, taky jsem nad tim vším začala trochu přemýšlet a přesně jak to máš ty tak jsem si taky řikala že do toho stavu co máme teď s přítelem miminko přivést nechci. Nemůžeme si jen tak říct "Tak teď budu těhotná" ale musíme na to být vnitřně připravené a to já ještě asi nejsem, vůbec nemam jistou budoucnost.
Doufám, že se budeš mít krásně a to mimi k vám určitě přijde 🙂 ať už teď nebo později 🙂 😘
Děkuji za podporu, moc si toho vážím ❤
@luciikhol on mimisek pozna jestli k vam chce jit nebo ne. Je dobre ze to tak beres, aspon pak nebudes tolik zklamana,kdyz to nahodou neprijde.. je treba si projit necim blbym aby si to clovek uvedomil..
Ahoj holky,pridavam se k vam...O mimcu jsem zacala poradne premyslet az tehdy,kdyz to v praci zacalo jit do kytek...A od te doby jsem v hlave mela jenom jedno a to byt tehotna co nejdriv...Az vcera co se dostavila MS jsem si uvedomila,ze asi nejsem dost pripravena na to mit mimco,hlavne nee ho mit proto aby se tim vyresily problemy v praci...Proto to urcite nejde...Az bude ten spravny cas tak vse bude tak jak ma byt...🙂
@raduzemlejna Máš pravdu, nebudu zklamaná a nebudu nic očekávat 🙂 myslím si že nienin_que nám otevřela oběma oči a koukáme se na to teď úplně jinak 🙂 👶
@sluninko23 Ahoj, taky jsem si řikala že otěhotním kvůli práci 🙂 úplně jak píšeš ty, ale asi to tak úplně nefunguje 😕 🙂
@luciikhol taky jsem zjistila,ze to nepujde tak lehce jak jsem si predstavovala...Asi to tak ma byt..Vzdycky jsem chtela abych mela mimco a hotovy baracek,kdy budu moct byt s kocarkem na zahrade(samozrejme i jinde) ..A barak je neobyvatelny,zahrada jedno velky staveniste🙂Takze az prijde ten spravnej cas,prijde i mimco.
@sluninko23 Aha, ale aspoň máte kde začít, když máte dům ... Já jsem stále v nájmu a přítel nechce se mnou koupit domek ale chce zpět do baráku k rodičům 🙄😖
Otázka bydlení, my máme velkou 2+1 a uvažuju že si pozvu nějakou bytovou designerku aby to vymyslela, abychom do budoucna měli dost svého soukromí. Jinak máme chalupu, kde trávíme víkendy a tak, do budoucna, ale taky do baráčku uvažuju, nicméně, je to náš domov ten byt a vůbec se mi z něho nechce:( Myslíte si, že to půjde?
@svobodka14 A ten byt je váš nebo taky jen nájem? a co z chalupy udělat útulné bydlení? pouze rekonstrukce a máte domeček hned 🙂
@luciikhol mame i byt(nas) ale neni to ono.Nejsme panelakovy..Ten pocit,ze si muzu jen tak sednout na zahradu a ten klid,to je proste k nezaplaceni.K rodicum nevim nevim...To by asi nedelalo dobrotu,ale pokud jsou v pohode...I kdyz vlastni je vlastni.
@luciikhol my máme svůj🙂 na chalupě mám rodiče🙂 a spolužití moc nechceme (ani jedna strana, mamča má ráda svůj klid) jako pozemek by i byl.. ale já moc baráková nejsem:(
@sluninko23 Tak to ju, rodiče jsou v pohodě ale vím to z vlastní zkušenosti, že to nedělá dobrou 🙂 jak píšeš, vlastní je vlastní..😉
@svobodka14 Tak to ju, tak zůstaňte v bytě a ta designer je dobrý nápad 🙂 pomůže vám to tam uspořádat 🙂 a zase se vám bude bydlet jinak 🙂 ... Taky mám ráda svůj klid 😇
@luciikhol neblazni prosim te proc by u tebe nechtelo miminko byt v brisku nevis co bylo predtim treba mimi melo nejakou vývojovou vadu a trapila by ses cely zivot takhle mas šanci na zdrave krasne dite a kdyz to nebude ted tak pozdeji ano nepropadej takovým myslenkam neni to dobre pro tebe ani pro to co prijde a nebo uz u tebe je ja sem kdysi taky předčasně potratila byla sem z toho strasne spatna ale kdyz se ohlednu tak to tak melo byt za pul roku sem nosila v brise chlapecka bylo mi fajn a na vse spatne sem pomela☺
@sluninko23
Ahoj, to jsme na tom stejně, tak vítej v klubu 🙂

@luciikhol Tak chviličku počkej a testuj později👍to jsou hezké příznaky.
Já mám jinak nějako medvědí nemoc. Pustila jsem se znovu do běhání, teď jsem byla 2 večery za sebou, ale v 10 jsem už chrupkala jak mimino:D