icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

pulguita
14. pro 2016

@raduzemlejna Tak to je opravdu super. Mě taky bolívá hlava, krční páteř a stresuju tím tuplem.
Z té aromaterapie co ti doporučila? Většinou asi levanduli, že? Nebo i něco jiného?
Doma mám aroma lampičku a různé olejičky a je to fajn...Teď jsem si uvědomila, že už jsem je dlouho nepoužívala. Od ledna chci sekat dobrotu a omezit sladké a začít znovu sportovat. Je fajn, že ti připravili jídelníček na míru a poradili ti co a jak. Já se snažím jíst zdravě, ale ujíždím na sladkém a přítel je ještě větší sladká tetka než já, takže mít pevnou vůli je těžké, protože vždycky něco koupí a pak vydrž a nesněz to taky.🙂
No hned bych na takový seminář šla taky😘
Je fajn, že sis to tak hezky užila. 🙂

petrysek181
14. pro 2016

@pulguita ano uz sem na tom lepsi a v praci se nestrham😀zitra jdu opet na UTZ tak snad bude vse v poho skocim si tam po praci a sem zvedava kolik bude zitra rano bazalka kdyz uz sem bez teplot dneska to byl mazec38,9😁 tak snad uz se uchylim do normalu pritel jel za rodinou na Slovensko a vraci se mi v sobotu tak snad si ho taky vecer poradne užiju 😀 pekny zbytek vecera

pulguita
14. pro 2016

@petrysek181 Tak to je paráda, že je ti líp. Tak držím palce, ať to jde na UTZ dobře. Zeptej se jí na ty antibiotika, jestli to vadí a jestli se i tak můžete snažit. A hlavně ať ti řekne něco víc k tomu folíku, páč to minule nějak zasklila, že? No snad ti ta teplota klesne at ještě nemáš tu horečku, to je pak blbé. Tak se hezky kurýruj, ať jsi do soboty fit a můžeš na uvítanou znásilnit přítele 😀
Pěkný zbytek večera ti přeji! Opatruj se!

sticker
petrysek181
15. pro 2016

@pulguita dobre ranko dneska dokotorku vyzpovidam😀uz je mi celkem fajn teplota dneska37 coz bylo i predtim clostik pekne zveda bazalku hlavne ze uz mi jo nezveda horecka😀snad dopadne vse tak jak ma a bude to v pohode at nam to utece v praci no a co ty a ovulka uz ji mas za sebou nebo teprve cekas☺

luciikhol
15. pro 2016

@raduzemlejna Ahojky. To zní všechno tak úžasně, něco takového bych teď asi potřebovala i já 🙂 je super že jsi nabytá pozitivní energií, snaž se aby ti to vydrželo co nejdéle. To je super že vás v práci takhle obdarují zrovna tímto seminářem, z toho bych byla taky vážně nadšená 🙂 Jen si tu pozitivní náladu udržuj, protože pak je svět lepší a nic není černé 🙂
A pak třeba přijde miminko když budeš pořád na stejné vlně jako jsi teď, moc bych ti to přála 🙂
Já jsem dneska 4DC a plodné dny dle aplikace mi vychází na Vánoce takže doufám, že budeme mít skvělé vánoce 🙂 👶

pulguita
15. pro 2016

@petrysek181 Dobré ranko!🌞 Už je tady čtvrtek, tak to máme za pár🙂 Kéž by nám to v práci rychle uběhlo.
Tak to je fajn, že už je horečka pryč. Držím palce, ať jde u doktorky vše jak má a rozhodně se jí na všechno zeptej ať víš co a jak.
Jinak já už mám ovulku za sebou. Proběhla o víkendu v sobotu, tak teď mi nezbývá víc než čekat. Dnes jsem 5DPO a 17den cyklu, takže pokud bude cyklus 26 dní jak minulý měsíc, tak by měla MS dorazit 25.12.:slight_smile: Kéž bych dostala od ježíška krásný dárek🙏😇👶🍀 No ale co bude to bude, nechám se překvapit, ale vnitřne se připravuji spíš na ten leden a návrat do fitka😀 Jinak je mi zatím dobře, žádné obtíže nic divného, tak jsem ráda...jen tak dál. 🙂 Prostě když už by z toho nic nebylo, tak ať mi alespoň není špatně a nic mě nebolí. Přeji ti pohodový čtvrtek!🙂

raduzemlejna
15. pro 2016

@pulguita Vážně super!! Mám doporučení na troje olejíčky, ten jeden, který se mi nejvíc líbil a voněl mi se jmenoval Antistres (je to směs bylin a vůní a nejvíc tam je tý levandule).. pak jsem tam měla jeden olejíček a ten byl přímo na migrény a ledviny (protože to s tím má souvislost) a pak ještě jeden a to byl olejíček který se jmenoval nějak "uzemění, hledání sebe sama, pochopení.. nějak tak.. mám to napsaný někde doma, tak teď přesně nevím. Všechny tři mi strašně voněly a doporučila mi je používat. Na tu migrénu přímo třeba potírat na čelo a nechat působit a tak.. no hele, to kdybych ti měla všechno vypisovat, to tu budu do zítřka.. bylo to úžasný a hlavně je potřeba ten individuální přístup - podle toho koho co zrovna trápí.. Hodně jsem se v těch probíraných problémech našla a paní to se mnou krásně probrala.. Doporučuju !!!!

@luciikhol Máš pravdu, on ten přístup na to má hrozný vliv. Cítím že jsem teď nějak víc v pohodě. Včera doma jsem zkoušela jednu metodu, kterou mi poradila psycholožka, když mě večír doma manžel rozčílil a hle ono to funguje!!! Je to jen v naší mysli a o tom, jestli to tak chceme nebo ne. Samozřejmě že když si to budu všechno představovat černě, tak si to tím ještě zhorším a pak dopadnu tak, že budu mít všechno v tom těle zablokovaný.. včetně příchodu miminka.. Já jen fakt doufám, že mi to vydrží dlouho.
Plodný dny nám vychází taky nějak na vánoce, spíš teda asi kousek před vánoci, tak se taky těšíme. Miláčkovi zase vařím čajíky, kapu mu kapičky a dávám vitamíny na podporu, do sebe taky cpu všechny možný vitamíny, abychom to nezanedbali. Ikdyž si s tím nebudem lámat hlavu.
Trochu se nám teď ten baráček poserinkal.. zase opět problém na životním prostředí, někdo na nás poslal stížnost a my jen doufáme, že to nebude řešit i krajský úřad, to bysme taky mohli mít pěkně po baráčku, máme teď kapánek strach jak to dopadne. Ale jako papírově máme všechno v pořádku, ale samozřejmě když nám bude chtít někdo zatopit, tak nám zatopí i tak.. znáš to..

marketa_3
15. pro 2016

Ahoj,mate někdo zkušenost s tt exacto ultra?Da se mu věřit?Dva dny meskam s MS.Jsem ale teprve treti měsíc po vysazeni HA.Tak pořad nevím,jak mám dlouhé cykly.Prvni byl 28,druhy 29 a teď jsem 31 a nic.

tammm
15. pro 2016

@marketa_3 to vypadá nadějně,držím palce 🍀

pulguita
15. pro 2016

@raduzemlejna Tak to je super. Tyhle věci se mi moc líbí. Je fajn, že jsi byla spokojená, protože někdy taky záleží hodně na těch lidech a jak ti to podají. Důležitý je ten dobrý pocit, spokojenost, klid a dobití pozitivní energie.🙂

pulguita
15. pro 2016

@marketa_3 Asi se vam to povedlo👏🙂
Zkus testovat znovu za 2dny. Měl by sílit🙂

luciikhol
15. pro 2016

@raduzemlejna Samozřejmě, vše je o pozitivním přístupu, a je jasný že se člověk zablokuje když bude vše vidět černě. To je dobře že ty věci fungují, jak píšeš když tě muž rozčílil. Teď si myslím že je potřeba aby jsi to vše udržovala v tom pozitivním duchu a opakovat takové semináře, protože si myslím, že to je super 🙂 taky bych potřebovala něco takového absolvovat abych byla pozitivní a viděla všechno jen růžové 😎
S tím domečkem je to blbý no ale snad to dáte nějak do kupy. To víš sousedi jsou občas na obtíž. Závist a lidská zloba je hrozná a dokážou ti z toho udělat peklíčko. Snad to zvládnete a bude vše s domečkem zase dobré.
Tak se budeme obě těšit na Vánoce a na to co nám nadělí dodatečně Ježíšek 🎁

sluninko23
15. pro 2016

Tak jsem se dnes presvedcila o tom,ze v praci nezustanu ani o den dele.Arogantnich lidi mam po dnesku opravdu dost a to mi za to abych si nechala nadavat opravdu nestoji.Ted jenom doufam,ze az pujdu k Dr. ze me uz necha doma..Nerada bych o moje stesti prisla..

raduzemlejna
15. pro 2016

@marketa_3 Je to tam... Přeju hodně štěstí, ať sílí víc a víc 🤰

petrysek181
15. pro 2016

@pulguita ahojky tak u doktorky vse v poradku zadne cysty a vše tak jak ma byt budu brat prasky jeste tri měsíce a kdyz nepomohou tak pojedeme do centra na neplodnost a tam nam pomuzou nechce to natahovat kvůli věku tak sem z toho takova nějaká prejeta nevim jestli tohle vse podstoupim ale mozna ano no nicméně jeste mam tri mesice☺antibiotika nemaji na to vliv záleží jak to vezme telo😀tak ty uz si po ovulce a cekas na to jak ro dopadne ja sem jen rada ze to nějak moc neresim a nejak ti dopadne možná budeme bez miminka i tahle varianta je nam známá

pulguita
15. pro 2016

@petrysek181 Tak to je fajn, že je vše v pořádku a že se můžete snažit i přes ty antibiotika.🙂 Hlavně neměj černé myšlenky! Musíš věřit, že se to nakonec podaří. Jednou už jsi těhotná byla, tak to musí vyjít podruhé taky. Uvidíš!🙂
Vem si, že já se snažím o první a mám tvůj věk, a prostě věřím že budu alespoň jedno miminko mít i když mi táhne na 37 a budu prvorodička🙂 Teď nemysli na nějaké umělé oplodnění ani nic...na to máš ještě spoustu času. Musíš být hlavně klidná, protože víš, že prostě tvoje tělo je v pořádku, k tomu má na pomoc ty hormony, takže teď jen zklidnit tempo a nedřít se a nelítat a nestresovat. To je opravdu hodně důležité. Já jsem se zařekla že se prostě budu snažit nebrat si tak věci osobně a dělat co můžu...jak doma tak v práci. Opravdu to nemá cenu se honit a tyhle věci jsou taky důležité.
No já pokračuji v měření bazalky a dnes v odpoledne jsem naměřila svůj rekord...38!🤒😲
Ale špatně mi není, ani nemám ty příznaky jako by na mě něco lezlo. Ale tyhle odpolední teploty neplatí a beru je s rezervou, protože před ovulaci jsem taky občas naměřila odpoledne 37,6... Jen mě překvapilo jak byla vysoká. No nakonec teď ještě onemocním a rozhází mi to ty ranní teploty a příští týden nebudu vědět na čem jsem.😀
No snad ne, zatím je mi dobře🙂
Tak se drž a posílám ti hodně pozitivní energie😘

sticker
petrysek181
15. pro 2016

@pulguita no pane jo to je poradna teplota bud na tebe neco leze a nebo kdo vi😀ja bych rozhodne na umele oplodneni nesla si bych nezvládla ten napor bud to vyjde a nebo ne s tim stresem je to horsi mam na starosti třicet lidi a nekdy se ti sejde skvadra ze bez nervovani to nejde kdyz si nas mimi vybere bude kdyz ne tak si budu uzivat zivota jezdit na dovolené apod☺ty se drž a opatruj se☺ja mam před tebou trochu naskok tobe bude 37 a me tahne na 38😆

pulguita
15. pro 2016

@petrysek181 No snad se mi ta nemoc vyhne, protože bych pak příští týden před MS nevěděla na čem jsem.Když začíná teplota klesat tak už se smiřuji s příchodem MS a není to pak takové zklamání 🙂
Moje kolegyně v práci takhle otěhotněla letos (po umělém)a termín má kolem 6.1.17 Je spokojená, je jí o pár let víc jak mě a bude to její první miminko, ale zadařilo se jim až po třetím oplodnění. Minulý rok ty 2 pokusy nevyšly.
Určitě by se to zvládlo, ale zatím na to nemysli. Začni se soustřeďovat na ten stres...tam může být zakopaný pes. Lidi jsou hnusní všude. Já jsem si prostě řekla, že ať se stane co se stane, tak se to pak nakonec vždycky vyřeší, proto to nemá cenu se tak nervovat. Mi teď dělá ta moje kolegyně naschvály...tím že ji vyhodili kamarádička, tak si vylívá zlost na mě a prostě si valí šunky a děla minimum. Je to tak hrozná,sobecká,nevrlá, falešná, stará baba a než aby šla do předčasného důchodu tak tam furt sedí a dělá dusno. Hrůza. Ale tím že vím jaká je tak ji ignoruji. A to jí s*** Však až půjdu na mateřskou, tak si to tam holka vychutná až až😀 A kéž by ji dali na výpomoc nějakého lempla ať má ještě větší nervy. Z ní úplně vyzařuje negativní energie, je to prostě něco hrozného. Snad taková na staré kolena nebudu.
Proto se vyprdni na lidi, protože ti ty nervy za to nestojí...blbců je a bude fůra a nedej se, aby tě zblbli. Ty máš svůj cíl a za tím si musíš jít. 👶
Na věk neber ohledy, tobě bude 38 za rok ale mi 37 za pár měsíců, a náskok máš v tom že už jedno "mimi" máš🙂
Opatruj se, zažeň černé myšlenky a mysli pozitivně...uvidíš že to vyjde🙂🍀👶

petrysek181
16. pro 2016

@pulguita dobre ranko tak me bude 38 taky vlastne za par mesicu😀ale mas pravdu mela bych se zacit soustredit na sebe a hlavne abych byla v pohode protoze mas pravdu ze stres tomu opravdu nepomaha ano lidi jsou ruzny a je smutne ze ti jeden clovek dokaze totalne zneprijemnit zivot musim se naucit nad takovymi lidmi nepremyslet a zacit se soustredit na nas a budoucnost 😀nepodleham žádné panice je to bud a nebo jsme oba zdravi a v poradku tak proc by to nemelo vyjit akorat to potrva delsi dobu nechci resit nejake umele oplodneni zatím je to fakt zbytecne uvidis jak to bude ale me teplota litala jen pri horecce uz sem v normálu 😀a hlavne mame patek a vikendik pred nami☺

sticker
pulguita
16. pro 2016

@petrysek181 Dobré ranko!🌞 Konečně pátek!😍 Tak ať nám to dneska rychle uběhne a můžeme jít konečně domů🙂 Ať nám dnes nikdo nezkouší odsát pozitivní energii. Máme náš cíl a za tím si půjdeme ať se děje cokoliv, určitě to vyjde 🙂
Jinak po ránu teplota OK, tak je to v pořádku. Zatím necítím žádné příznaky žádné nemoci, tak je to fajn. Jen se mi nechtělo vstávat, ale to je normální a hlavně v pátek, kdy mám vstávat dřív😴😎 Tak ti přeji pěkný a pohodový den🙂

marketa_3
16. pro 2016

Holky,tak jsem nevydržela a koupila dnes i digi test 😊 A je to tam ❤

luciikhol
16. pro 2016

@marketa_3 Jůůů to je skvělý, moc ti gratuluji, máš krásný vánoční dáreček 🙂 👶 Hlavně ať je všechno v pořádku a bez komplikací 🙂

marketa_3
16. pro 2016

@luciikhol moc děkuji 🙂 Taky ti moc přeji, ať se brzy zadaří 👶

luciikhol
16. pro 2016

@marketa_3 Já sázím teď na Vánoce 🙂 a doufám že se nám to podaří 🙂 Jak dlouho jste se snažili? 🙂

marketa_3
16. pro 2016

@luciikhol mám za sebou dva cykly po vysazená HA, třetí už nepřišel. Upřímně mě to překvapilo, protože jsem teď neměla příznaky ovulace, tak jsem myslela, že ji ani nemám skrz to vysazení HA, měla jsem i ovulační testy jen mírně pozitivní. Jsem je pak vzteky vyhodila do koše a dál ani netestovala 🙂 No a evidentně se stal zázrak a asi si tam prostě na sebe počkali. Manžel bude koukat. Nedávno mi říkal, že těhotná nejsem, že bych určitě už zvracela 😝

luciikhol
16. pro 2016

@marketa_3 Ty jo tak to je super, já jsem teď 3. měsíc po vysazení HA tak jsi mi dala trochu naděje 😝 nám se to podařilo už hned první měsíc po vysazení ale neudrželo se.. Takže sázím teď na prosinec 🙂 Manžel to ještě neví jo? Teda já bych to nevydržela to před mužem tajit, chystáš mu nějaké překvapení? 🙂

llenka_li
16. pro 2016

@marketa_3 také se přidávám s gratulaci 👏🏻🍀

llenka_li
16. pro 2016

Dneska BT 37,4, jsem 7DC a prvni den bez MS, ale jsem hrozne nastydla, tak asi proto tak vysoká.

marketa_3
16. pro 2016

@luciikhol manžel to ještě nevím 🙂 No mám taky co dělat abych si to tajemství zatím nechala pro sebe. Ještě že ty Vánoce jsou už za chvíli 🙂 Chtěla bych mu to dát jako dárek pod stromeček. V pondělí mám jít k doktorce, tak snad bude už něco vidět a dám mu aspoň fotku z ultrazvuku. Moc ti držím palečky. Je mi líto, že ti to poprvé nevyšlo, ale určitě vám malý Vánoční zázrak taky přistane pod stromečkem ;)

luciikhol
16. pro 2016

@marketa_3 Tak to dostane nádherný dáreček, já bych to nevydržela neříct, ještě že jsou vánoce za chvíli 🙂
Děkuju 🙂

Strana