icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

luciikhol
4. led 2017

@petrysek181 👏🤰
Hlavně to nezakřiknout 🙂 a jak ti je jinak jak se cítíš? 🙂

petrysek181
4. led 2017

@luciikhol celkem to jde akorat dva dny zpatky bolesti bricha a rano malinko spineni tak sem cekala ms a zatim nic ani bolesti prsa nalita ale nebolí napadla me i cysta tak uvidim kdyz to dneska nedostanu tak to je nadejne protože to se mi nikdy nestalo☺

luciikhol
4. led 2017

@petrysek181 To vypadá opravdu nadějně 🙂
Třeba se to zrovna tento měsíc povedlo a Ježíšek (nebo spíš 3 králové 😝) vám nadělí ještě opožděný dáreček 🙂 to by bylo super 😍

sluninko23
4. led 2017

@petrysek181 Ruzovy hlen??Za me je to hodne dobreee znameni😍Ja jsem dokonce mela i slabounce krve hodne svetle a poradne se mi tam zavrtaval.Takze drzim palecky,ale myslim,ze to vyjde❤

pulguita
4. led 2017

@llenka_li Moc ti držím palečky! Buď silná. Kéž by to dobře dopadlo

sticker
pulguita
4. led 2017

@petrysek181 jejda tak to vypadá dost nadějně🙂 Bylo by to super! Moc ti držím palce ať ti ježíšek opožděně naloží krásný dáreček🙂👶

petrysek181
4. led 2017

@sluninko23 a muzu se zeptat jestli to bylo jednorazove nebo víc dnu?u me treti den prvni den jen kapka rano vcera kapka rano odpo vic ale ustalo to a dneska nic az ted odpo vic tal cekam jedtlu se ro rozjede nebo ne

petrysek181
4. led 2017

@pulguita
@sluninko23
@luciikhol dekuji holky jste fakt zlaticka ale jeste nemam nic vyhrano muze se to spustit uvidime ale dekuji byla bych stastna☺

sluninko23
4. led 2017

@petrysek181 ja jsem mela jeden den ruzovy hlen,dalsi den trosku krve,prestalo to.Treti den nic a odpoledne zase trosku krve,ctvrty den zase ruzovy hlen,ale asi tak cca 2 hodiny no a pak uz nic.A to jsem mela po tom za dva dny dostat MS,tak jsem uz s ni pocitala,protoze jsem si rikala,ze na uhnizdovani je to az moc dlouhy,ale ona MS nedorazila😍 a den po vynechani jsem mela na testu dusika a druhy den // poradny.

petrysek181
4. led 2017

@sluninko23 no mam tp podobné ale myslim ze do zitra sem jasna protože ted je to o malinko vic nez v předchozích dnech kdyby se to aspon rozjelo aby clovek vedel na cem je ale tohle me jen znervoznuje a nevim jestli zacit pocitat cyklus nebo ne

petrysek181
4. led 2017

@pulguita ahojky tak si se asi docetla jak to se mnou zatím je ale reknu ti ze sem z toho docela spatna nikdy se mi to nestalo vzdy se mi ms rozjela hned prvni den a ted nevim na cem jsem😢snad se to rozstipne a zitra se rozjede a nebo ne a ja zase budu dumat jestli by to náhodou nemohlo vyjit mam pocit ze spineni se mi vzdy rozjede v odpolednich hodinach kdyz se vrátím z prace co se ma stat se stane budu to tak brat ale telo si dela co chce

sluninko23
4. led 2017

@petrysek181 ja jsem si ale taky chvilema myslela,ze jsem to dostala i jsem uz mela tampon a rano nic...Uvidis,ale myslim,ze se ti MS nerozjede.A mas po ocekavany MS nebo jeste pred.Ja jsem to takhle mela asi 5 dni pred MS a jeste jsem si rikala,ze mam 30 cykly a ted ze bych to dostala o 4 dny driv...Ja tomu verim,ze to vyslo.

petrysek181
4. led 2017

@sluninko23 no u me se zazraky nedeji uz se mi to pomalu rozjizdi takze si myslim ze rano to bude v plne síle 😯mam ms po 27 dnech dneska jsem 29dc a 12dpo bohuzel sem doufala ze by se mohlo zadarit ale uz se priklanim k druhe verzi dekuji za podporu zitrek rozhodne☺

pulguita
4. led 2017

@petrysek181 Ahojky no je to s tebou napínavé jak guma od gatí.🙂 Chci věřit, že se to povedlo. To by bylo super a perfektní začátek nového roku. 🙂 Moc držím palce. To čekání je nejhorší, ale věřím, že brzy budeš vědět na čem jsi. Zatím se snaž být klidná, protože to nervování není dobré, i když se to lehce říká viď🙂

sluninko23
4. led 2017

@petrysek181 Ja porad verim,ze to vyslo.Budu na tebe myslet a dej vedet.Pokud by zase nic,zkusila bych test.

petrysek181
5. led 2017

@pulguita
@sluninko23 tak holky dneska se ms rozjela jak mela bohuzel neda se nic delat zkoušíme dal☺moc děkuju za podporu

sluninko23
5. led 2017

@petrysek181 Tak to je skoda,ale tak aspon prisla mrska jedna a muzete se zase snazit🙂

pulguita
5. led 2017

@petrysek181 Dobré ranko! Tak aspoň víš na čem jsi. Vypadalo to nadějně, ale třeba to tento měsíc bylo trochu jinačí kvůli těm ATB cos brala, ne? I když mi taky jeden měsíc takhle blbla MS, že jsem si i přála ať přijde, ať vím na čem jsem. Neboj tento rok se nám to určitě povede🙂Hezký čtvrtek! 🙂

pavlina339
5. led 2017

ahoj holky mám dotaz...už rok a půl se snažíme s přítelem o miminko, zatím bohužel neúspěšně...tento měsíc jsem měla OVU 18. DC ...Před ovu jsem všechny teploty měla do 36,5...po ovu se drží kolem 36,7...6 den po ovu mi klesla o malinko teplota - vypadá to jako kdyby to byl nidační pokles a pak zase teplota o trochu stoupla...dnes jsem 9 DPO a bolí mě kolem pupíku, až zvláštně to píchá...myslíte že mohu být těhotná?

jitulka89
5. led 2017

@pavlina339 myslím, že na nidační pokles je den po ovu dost brzo

pavlina339
5. led 2017

@jitulka89 já to blbě napsala....pokles byl 8 den po OVU

jitulka89
5. led 2017

@pavlina339 a nemůžes sem hodit ten tvůj grafík? 🙂

petrysek181
5. led 2017

@pulguita ahojky tak sem to sice dostala ale vymizeli veskere bolesti a spatna nalada a ja mam zase svoji energii alespon k necemu to je😀tady je sněhu škoda ze nenapadlo na vánoce byly by hezci jasne ze je tento rok nas jak jinak ja budi jeste tak desetkrat těhotná 😁😁a treba to jednou vyjde😁krasny ctvrtek

pulguita
5. led 2017

@petrysek181 Tak to je fajn, že tě nic nebolí a nálada je lepší.🙂 Tak to má být. Hlavní je, že MS přišla, což znamená že po ní se zase můžeme snažit.
Já doma uklízím o 106...to co jsem nestihla před vánocemi🙂 Teď půjdeme ven, protože městem prochází 3královský průvod. Je to moc hezké. Zítra je tu volno a k nám přijdou na oběd přítelovy rodiče. Tak ti přeji krásný zbytek večera🙂

petrysek181
5. led 2017

@pulguita to může byt pěkné tady na tri krále neni nic😐 tak si pekne uzij zbytek dne a taky odpočívej at se nevratis do prace zbita po povanocnim uklidu☺je dobre ze došla uvidime jak nam bude prat tento rok☺ja dneska taky utracela sundavam vanocni veci a nemam co dat na stul tak to víš dekorace svicky skleneny tacek a penezenka hned lehci😁

kaitinka
5. led 2017

Přeji krásný večer všem 🙂 Jsem tu nová a ráda bych se k Vám děvčata přidala 🙂 S přítelem se už asi rok a čtvrt snažíme o mimíska, ale zatím ale nepodařilo. A teď od 31.12.2016 (cca 2-3 dny po ovulaci) jsem začala mít asi těhu příznaky, ale nejsem si jistá, zda to není jen vsugerace a jestli je vůbec možné cítit příznaky tak brzy..😒

kacenka0705
5. led 2017

Ahoj holky taky vidite ducha nebo uz mam mdloby? 😀

petrysek181
5. led 2017

@kaitinka ahoj vitame te mezi nami☺procetla jsem spousty diskuzi a kde holky psali ze citili priznaky tak brzy a tehotne byly samozrejme jistotu budes mit az po testu za me pisu ale ze telo umi pekne oklamat a osalit a ja uz nekolikrat verila ze sem tehu ale testik vzdy byl jen s jednou carkou nezbývá nez cekat a cekat☺

petrysek181
5. led 2017

@kacenka0705 no neco tam je☺zkus to jeste tak za dva dny mela by carka silit pak budes mit jistotu🍀

kacenka0705
5. led 2017

@petrysek181 dekuji 🙂 a nemuze to byt chyba testu? Je pravda ze tt pepino mi nikdy nehazel falesne duchy. Vzdy bylo bilo.

Strana