Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@sedlackovak ahoj kazde tehu je jine aspon co se tyce chuti a pachu proc nezkusis test a cekas tak dlouho?
@petrysek181 jeeej, to mi ani neříkej ☹ budu pekná boubelka až jednou otěhotním 🤰
@petrysek181 Ms má dorazit až 2.2 chci počkat
@raduzemlejna To je super že se baráček začíná rýsovat a že si teď užíváte, to bych si taky někdy přála aby muj muž se mnou takle zajel na hory nebo někam na wellnes a užili i aspoň víkend spolu..
@raduzemlejna @pulguita
Ani se tak nebojim toho, že bych byla sama ale opustit chlapa kterýho mam moc ráda jen kvůli penězům je mi blbý ale vím, že se život musí brát i rozumem rozum mi říká něco jiného než srdce (rozum - odejdi a srdce - zůstaň), vím že mi to všechno co chci nemůže dát ale pořád jsem si myslela že se to spraví a bude lépe ale teď jsme se dostali do takové situace, že lépe bude tak za 30 let a já nechci čekat na něco co možná ani nepřijde ... Naštěstí to není ten typ chlapa, že nechce pracovat, on by se roztrhal jen aby měl korunky ale bohužel už to nestačí.. Nám teď zbývají 2 možnosti a to za prvé počkat pár měsíců jak vše dopadne nebo se na to vykašlat.. :(
A kde se shání tak skvělý muži jako má ty?? 😝 naklonuješ mi ho??? 😀
@lory303 ale nebudeš neboj zas tak hrozne to neni ☺ja s prvnim přibrala 22kg a pak schodila 40kg tak ted se budu snazit aby zase nesel rodit kombajn😂
@sedlackovak aha me to test ukazal 5 dni pred ms ale kazda to ma jinak
@luciikhol Já jsem to měla stejně tak. Úplně se v tobě teď vidím... ale beru to jako velkou zkušenost, uvědomila jsem si díky němu svoje priority. Všichni mi říkali, jak jsem hloupá, ale já nikoho nevnímala, žila jsem si ten svůj život s ním a myslela si o tom svoje.. Kolem svého chlapa jsem chodila asi 3 roky v práci a vůbec ho nijak nevnímala, až pak jsme se dali dohromady a díky němu jsem byla silná a zvládla celý to blbý období.. Uvědomila jsem si spoustu věcí a jsem fakt šťastná, že ho mám. Jako určitě bys nebyla první, ani poslední, který by se tohle stalo.. Navíc ty jsi fakt hezká baba a mlaďounká, určitě máš na to, aby sis našla někoho, s kým budeš doopravdy šťastná 🙂 Svůj osud máme každý ve svých rukou a je jen na nás, jak s ním naložíme... Nečekej na to, co udělá on, rozhodni se ty.. přeci nebudeš čekat, jestli tě vezme nebo nevezme na milost, máš přeci svůj vlastní rozum a svojí hrdost..
@luciikhol Posílám ti srdíčko pro radost 🙂
@petrysek181 jasně ale víš jak zbytečné zklamání a tak dále už teď je to těžký
@sedlackovak jo jasne vim ja se zklamavala kazdy mesic
@petrysek181 a po jaké době se vám zadařilo ?
@sedlackovak no dohromady asi po 10 měsících ale brala sem clostilbegyt na podporu
@rulfici4 tento test je neplatný,má tam špatně barvu,po zaschnutí mu být pouze / nebo //,žádné šmouhy.Zkusila bych zítra další tt ranní moči
@veronikav31 asi koupim jiný balení a nebo použijí ten digi
@rulfici4 ahoj zkus digi a jen pro zajimavost test z odpoledni moci byl daleko vyraznejsi nez z ranni☺
@petrysek181 Dobré ranko! Tak máš další noční za sebou🙂 To to hezky utíká! To je blbé, že je ti blbě tak brzy. V práci taky, nebo spíše k večeru? Hlavní je, že testíky sílí🙂 Já bych si zašla k doktorovi hned ten příští týden, jasně, že srdíčko nebude, ale podle krve ti řeknou, jestli ty hodnoty jsou OK a jen tě ujistí, že vše probíhá jak má...pro tvůj vnitřní klid🙂
Hezký den!🙂
@raduzemlejna No je to masakr, ale co nadělám. Prostě vždycky se něco semele a všechno se zase oddálí, ach jo.😕 No přítel sice začne chodit příští týden do práce, ale kdoví kdy ho budou operovat. Minule taky začal tak v únoru a operovali ho až v srpnu a k tomu pak 3měsíce, než se mu vše zahojilo. Uvidíme jak rychle to půjde teď a jestli bysme třeba ten příští měsíc mohli začít. No raději nic moc neplánuju, protože se pak vždycky něco zvrtne. Ale i přes to všechno doufám, že letos otěhotním😅 Uvidíme🙂
To je fajn, že už máte baráček vyřešený a pak se do toho pomalu pustíte naplno🙂 Děláte dobře, hezky si užívejte a určitě to nakonec přijde samo👶🍀🤰
@raduzemlejna Dobré ránko, děkuji moc za srdíčko.😘 jsi opravdu hodná 🙂 a díky za ty lichotky 😇 🙂
Po včerejšku se stále nic nezměnilo, přítel mi slíbil, že udělá vše pro to aby si mě mohl vzít a že si mě chce vzít a mít se mnou miminko. Z toho že mam brát zase HA upustil a naštěstí ji brát nemusím. Takže vlastně jsme tam kde jsme byli. Dáme si ještě šanci a uvidíme jak se to vyvine. 😒
@luciikhol Někdy to prostě jinak nejde a musíme myslet na sebe. Jak si sama řekla, ta vaše situace(nebo spíš ty jeho problémy) se vyřeší tak za 30let. A nikdo po tobě nemůže chtít, abys ztratila nejlepší roky tvého života a vzdala si se svého snu. Všechno překonáš a určitě poznáš někoho, s kým budeš šťastnější🙂 Jsi supr holčina a zasloužíš si být šťastná 🙂😘
@luciikhol vidiš já ti to říkala, že se to ještě změní 🙂 jinak co ti chci poradit je, že já jsem měla pár vztahů a až u toho posledního s kterým jsem do teď, jsem poznala co je to opravdová láska. Ty předchozí vztahy byly vždy o tom, že jsem byla jeden den úplně štastná a druhý den jsem mohla probrečet celý den. Stále to bylo jak na houpačce. Jen jsem byla ve stresu. Zjistila jsem, že nejdůležitejší je mít někoho na koho se můžeš na 100% spolehnout a důvěřovat mu. Že je tady pro tebe. Teď to posledních pár let zažívám a je to čím dál lepší. Krize a problémy jsou vždy, ale musí mít svoje meze a člověk si musí pořádně rozmyslet co vypustí z pusy. Ještě se mi s přítelem nestalo, že bych pomyslela někdy na rozchod.
Jde vidět, že jsi hodně zamilovaná a chceš tomu dát šanci, tak ti přeji ať ti vše dopadne jak si přeješ 😘
Holky prosím o vaše zkušenosti. Jelikož jsem měla ovulaci až 25DC, nasadila ní Dr. Gynprodyl na 10 dní. Mám případnou ms očekávat až po vysazení Gynprodylu nebo je možná i dřív? Jsem dnes 6DPO a mám už 2 dny pocit jakoby měla MS přijít, tak ať vím s čím počítat. Díky za názory!
@pulguita
@lory303 Holky jste super 🙂 děkuji za vaše reakce. Stále nad tím přemýšlím co mám dělat, nechci ho opustit, proto jsem mu řekla že tomu dáme ještě čas když mi řekl že udělá vše proto aby to bylo dobré. Nemáme spolu žádné jiné problémy a vím že se na něj taky můžu ve všem spolehnout. Kdyby nebyl takový jaký je, tak nad tím vůbec nepřemýšlím. Jen nevím co budeme dělat když otěhotním ....
@luciikhol Brouku, uvidíš sama.. Moc ti přeju, abys byla šťastná. Lory303 i pulguita mají pravdu.. Jestli ti tohle řekl a chce pro váš vztah něco udělat, tak hlavně aby to všechno dodržel!!! Oni totiž chlapi, když jim teče do bot, tak udělají a naslibují cokoliv, ale po čase se to dostane opět do stejných kolejí.. bacha na to.. Je divný, že něco takovýho před tím vůbec vypustil z pusy (že nechce svatbu, ani díte, abys brala ha atd...), podle mě to není úplně správný, je to prostě v něm. Ale to je jen můj názor, vidím v něm totiž svýho bývalýho. Řekni mi ještě, jak ho vnímá tvé okolí?? Tví přátelé a hlavně rodiče??? Ti ho přeci musí znát osobně..
Prožíváš těžký období, ale i tak ti moc fandím a držím palečky 🍀
@luciikhol a budete se tedy snažit o mimi nebo tomu daš pauzu? Ja byla do bývaleho zamilovana tak, že jsem pul roku chodila jak telo bez duše, když jsem se s ním rozešla, ale bylo to to nejlepší rozhodnutí. Planovali jsme spolu rodinu, nedavali si pozor a ja jsem ted nejvic stastna, ze jsem tenkrat s nim neotehotnela a ze mam pritele jakeho ted mam, protoze lepsiho chlapa bych si prat nemohla. Libi se mi jak uz ted mysli na rodinu, pred pul rokem vzal novou praci jen aby mel jeste vic penez, aby jsme jako rodina mohli doprat jednou nasim detem vse co budeme moct. je to sice blbe rict, ale penize jsou dulezite. Samozřejmě pro mě bylo důležitější, aby měl práci, která ho baví a naplňuje a naštěstí u té nové prace to tak má. Jinak nejsem zastance toho aby človek delal vse proto,aby mel penize. Nejdulezitejsi je zdravi a laska.
@raduzemlejna On miminko chtěl před tím než zjistil ještě do jaký situace se dostane, to jsme vůbec netušili. Ale vím že kluci takoví jsou že něco naslibujou a nedodrží to ale myslím si, že on takový není, opravdu co řekne tak to platí. Jak jsem psala, dám tomu ještě nějaký čas aby se ukázalo jak to všechno bude a pak se uvidí. Moje nejlepší kamarádka na něj má hezký názor, řikala mi že jsem si konečně našla chlapa s velkým CH, protože se chová správně a nemá jiné problémy, jinak rodina ho bere v pohodě takže s okolím nemáme žádný problém, problém jsou ty peníze....
@lory303 Bohužel peníze jsou snad kromě zdraví a lásky velmi důležité a občas mě to štve, protože jinak bysme byli snad nejšťastnější pár 🙂 teď se o mimi asi snažit nebudeme, uvidíme ještě jak dopadnou věci kolem peněz a pak se to rozlouskne dál, jak vztah tak i mimi. To je dobře že ještě takový muži jsou a že ty i raduzemlejna jste štastné, hlavně aby to tak bylo už o smrti. Teď už jen to miminko viď 🤰

@lory303 ano dohromady 2-3kila taky sem mela chutě na sladke a ted zase nemam chut na nic😁