icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

petrysek181
3. bře 2017

@pulguita uz mi to zabralo mamka mi promazala krk a je dobre☺udelala sem si neco doma a ted budu odpocivat priznam se ze je to fajn pocit kdyz vim ze mam volno😀

pulguita
3. bře 2017

@petrysek181 No vidíš, tak to je super🙂 Ten klídek ti prospěje. Jen odpočívej.🙂 Já už taky jedu domů a mám víkend před sebou😍 Konečně! Hezky si ten víkend užij!🙂

petrysek181
4. bře 2017

@pulguita ahoj😀tady je dneska tak krásně sviti sluníčko a je teplo ze jedeme s kamaradkou na vylet 😀sice se mi tradičně zaviraji oci jak sem ochrapana ale to muzu zabrat později u telky😁krasnou sobotu☺

pulguita
5. bře 2017

@petrysek181 Dobré ranko! Tak to jé fajn, že jste si vyšly na výlet. Já jsem v pátek po obědě doma totálně vytuhla a vzbudila jsem se až v 22:00 večer😵 Takže už jsem toho moc nenadělala a neměla jsem vůbec žádný problém jít na kutě po 24:00 a spát až do 10:00:see_no_evil: No prostě potřebuji odpočinek🙂 Nechci se vidět až budu těhotná, budu jak náměsíční😀 Tady je taky moc hezky a svítí sluníčko, hned je člověku líp a já mám větší chuť dělat různé věci🙂 Krásnou neděli! 🙂

petrysek181
5. bře 2017

@pulguita ahoj ja byla spac i pred otehotnenim ale ted sem větší 😁musí se toho využít dokud je male v brisku potom to bude se spánkem horsi 😀 vcera to bylo fajn pokecali jsme akorat co me mrzi ze v praci končí byly jsme na sebe dost zvyklé je pravda ze to ale tam začíná byt nesnesitelné a lidi utíkají jinam ja se rozhodla uzit miminka a po dvouch letech uvidim zda se vratim nebo neco najdu😀krasnou nedeli

pulguita
6. bře 2017

@petrysek181 Dobré ranko a hezké pondělí!🙂 Už zase pondělí a já vypadám jak sova. Chce se mi spát😵😴 Ty jdeš dneska k doktorovi? Tak ti budu držet palce, ať je vše v pořádku, a taky ať tě nechá doma v klidu odpočívat. Krásný den!🙂

petrysek181
6. bře 2017

@pulguita ahojky me to povidej ja od pul treti nespim tak sem taky jako sova vystavila mi neschopenku zjistila sem ze mam dve kila uz nahore a 27.3 me ceka screening v Genetu tak se bojim at je vse v poradku a na druhou stranu se tesim na podrobny utz😊at ti to rychle utece kdy mas termin ms?

pulguita
6. bře 2017

@petrysek181 Ahojky! Tak jsem se trochu probrala, tak uvidíme jestli mi to vydrží až do večera🙂 Tak to máš fajn, že už můžeš zůstat doma. Nedělej si hlavu a užij si těhotenství a mateřské, pak budeš řešit co a jak🙂 Tak 2 kila mi nepřijde moc, já tloustnu a to nejsem těhotná🐷 V lednu jsem kilo a něco shodila a už to mám zase zpět. 😕 Já už se taky těším na ten screening, to už ti řeknou pohlaví, nebo je ještě brzy? Já se moc těším😍 Jinak já mám mít MS 13.3. Tak jsem zvědavá, co bude. Myslím, že opět přijde, takže si moc iluze nedělám, ale kdoví. Teplota se zatím drží nahoře. V sobotu byla 37,1 a pak v neděli a dnes 37, tak kdoví, ale nechci si dávat falešné naděje, protože třeba je to tím, že už není taková zima jak předtím. No uvidíme jestli se bude držet nebo opět klesne a přijde MS. Vlastně jsme to tento měsíc trefili tak tak, protože ovulace proběhla o víkendu. Jinak přítel už je zase od minulého čtvrtku na marodce a užívá ATB😕 No je to furt dokola. Snad se z toho dostanem, anebo snad ho nakonec budou chtít operovat...je to na dlouhé lokte a kdoví kdy se budeme moct znovu snažit a kdoví kdy otěhotním. 🙂

petrysek181
6. bře 2017

@pulguita ja se jen bojim aby ro nedopadlo jako s mladym to sem mela na sobe 22kg😀no ale uvidime to se neda nic delat nechci se omezovat staci ze me omezují nevolnosti dneska fakt děs byla sem neco vyrizovat a chytlo me to v bance kolem druhe a je vecer a je mi porad mizerne jeste me to nepustilo tak ležím jako lazar zatím se to zhorsuje😖ano uz by mi meli rict co to bude fakt se moc tesim a hlavne at jsou výsledky v poradku😊to je to hlavni😊je budu drzet🙏at tam ms je a uzivas si se mnou🤰 pekne nevolnosti 😂pekny vecer

petrysek181
6. bře 2017

@pulguita chudák pritel takhle se jen morduje s ATB a nic kdyby ho operovali mohl by mít pokoj

pulguita
7. bře 2017

@petrysek181 Dobré ranko! Neboj, i kdybys přibrala pak to shodíš. Stejně si myslím, že 2kila nejsou moc...vlastně už máš 2měsíce za sebou🙂 Je mi líto, že máš tolik nevolnosti, toho já se moc bojím a navíc ještě dojíždím do práce, tak budu zvracet ve vlaku nebo metru plných lidí🙂 Třeba to bude ta holčička, když je ti pořád tak špatně🙂 U prvního ti tak špatně nebylo a byl to kluk🙂 A máš nějaké nové chutě na něco? Nebo spíš tím, že ti je špatně nic moc nejíš, že? Ještě pár týdnů a snad se to zlepší🙂 Tak ti povím, že včera jsem měla den za všechny prachy. Přítele poslala doktorka do nemocnice na pohotovost, kde mu měli naříznout tu ránu, ať může vytéct hnis. V pátek jde stejně znovu na kontrolu k doktorovi, který by ho měl operovat, snad mu to vyoperuji a brzo. No uvidíme. Včera s ním byli jeho rodiče a sestra, protože já mám v pondělí kurz a navíc jsme měli závěrečný test. Kdoví jak dopadnu, páč se musím přiznat, že jsem se o víkendech neučila ani nečetla nic z učebnice. Byla jsem ráda, že vyperu, vyžehlím a trochu uklidím a na učení už jsem neměla sílu ani chuť😀 Tak jsem se pustila chvilku v sobotu a v neděli večer ale vůbec jsem nestihla připravit vše co bych měla. Nakonec jsem si připadala jak Mr.Bean:-D Odcházela jsem poslední. Celý test měl 100 otázek a trval 3 hodiny od 19:00 do 22:00. Vyšla jsem z tama s šílenou bolestí hlavy, pár otázek jsem jen střílela, protože jsem to vůbec nevěděla, ale několik jsem jich zvládla, tak jsem zvědavá. Musím mít minimálně 60 otázek dobře, abych prošla a dali mi diplom, tak jsem zvědavá. Až za 2měsíce nebudou výsledky. Pokud bych neuspěla, mám ještě jednu možnost, a to už bych se opravdu musela přinutit a učit se. No uvidíme. Hlavní je, že už to mám za sebou a už nemusím na ty přednášky co trvaly až do 21:30. Konečně mám pokoj. 🙂 Hezký úterý!🙂

petrysek181
7. bře 2017

@pulguita dobre ranko neboj myslim si ze test zvladnes a bude to v pohode ono se rekne ucit ale kdy ta zena ma mit cas pres tyden do vecera v praci a o vikendu dohanis co se da po pravde sem rada ze sem zustala doma protoze s tima nevolnostma bych to nezvládla vcera me to odbouralo od jedné odpoledne a sla sem spát kplem desáté a nevolnosti byly stale ale uz ne tak intenzivní se synatorem sem mela nevolnosti vecer ale uz od sesteho tydne ted jsou pořádné az od devateho ale chute mam takové a makove spis neco snim i pres nevolnost a cekam co to se mnou udela😁😁😁😁 hlavni je ze pritele budou operovat a snad mu to da pokoj aby se brzy uzdravil tohle mival muj tata trapilo ho to na kostrci pomalu na zadku operovali mu to nekolikrat a stejne se nu to vraci rikaji ze je to zarostle dvojce

pulguita
7. bře 2017

@petrysek181 Ahojky!No s testem uvidíme, škoda že až tak za 2měsíce nebudu vědět, jak jsem dopadla. Ale co, hlavní je že už to mám za sebou🙂
Udělalas dobře, že si zůstala doma, protože kombinovat práci a těhotenství je těžké, a vůbec když ti není dobře, snad ty nevolnosti brzy přejdou. Třeba to bude ta holčička, máš nějaké vnitřní předtuchy? Třeba moje mamka když mě čekala, tak prostě nějak vnitřně věděla, že to bude zase holka. Předtím neměli možnost vědět pohlaví, takže to bylo překvapení, ale teď když je ta možnost, tak bych to chtěla vědět. 🙂 Hlavní je, ať je to zdravé.
No kdoví co mu řekne tento pátek doktor. Teď zas bude 2tydny na nemocenské. A pokud ho budou operovat, kdoví kdy...tady to je všechno na dlouhé lokte. Minule (před 2roky)se mu to stalo v únoru a až do srpna musel čekat na operaci. Hrůza. Tady mu řekli, že to může být zarostlý chloupek, nebo přímo kousek kůže, kdy ta její hlubší spodní část má nějakou vadu a je nerovnoměrná a proto se tam formuje ten váček, který se pak zanítí a začne hnísat. No snad už mu to po té druhé operaci pomůže.

petrysek181
7. bře 2017

@pulguita no predtuchu mam ale u mladého sem taky byla skálopevně presvedcena ze to bude holka😁😁😁a pak na me vyhrkli kluka a ja rikam jste si jistý pane doktore a on maminko ty kulicky mu nikdo neodpare😁😁😁😁po pravdě z holcicky bych byla úplně vedle protoze i ji preji cely zivot ale kdyz to bude chlapecek to je taky preci pekne akorat zas budu muset jezdit s autickama a stavet lego místo panenek😁 chudak tam je takova cekaci doba na operace???chudák to si taky uziva😯dneska sem dostala krasnou kyticku k MDZ a pritel mi koupil jarni bundu mam z toho radost je na nas moc hodny a miluji ho😊po tom vsem co jsem si zažila konečně mam chlapa svýho zivota💖 dneska jsem zkusila jíst malo a casto a bylo po nevolnosti tak doufám ze to pomůže 😊

pulguita
7. bře 2017

@petrysek181 No mamka byla u mě přesvědčena, že budu holka a u porodu jsem byla zádama nahoru a byla jsem dost velká, tak doktor řekl mamce "maminko máte velkeho kluka" a mamka jim říkala, "to není možné" a pak mě otočili a řekli no to je tak velká holčička a mamka říkala, no vždyť jsem to věděla🙂 Tak kéž bys měla tu vysněnou holčičku, já bych za holčičku byla taky moc ráda, ale zase chlapečci táhnou spíše k mamince, tak budu ráda i za chlapečka a třeba to bude mazlíček a vynahradí mi tak to lego a auta 🙂 Jee tak to máš fajn a buď ráda, za takového chlapa který se postará a váží si tě. Zasloužíš si to být šťastná po tom všem co sis zažila a teď budete mít konečně vaše vysněné miminko, tak si to hezky užijte 🙂
Jinak to jsem taky někde četla, že prý je dobré jíst častěji, pravidelně a méně v období nevolnosti. Tak jestli ti to bude pomáhat a nebudeš tak trpět, tak to je fajn🙂

petrysek181
7. bře 2017

@pulguita no uvidime snad se to za tri tydny dozvim co nosim za poklad v brisku😁 vidim to na synovi tak od sedmi let uz to nebyl takovy mazel to ta holcicka jde spis za mamkou proto bych si toho chtela uzit saticky panenky sponecky do vlasů proste vše co k tomu patri😁ano dneska mi to pomohlo tak v tom budu pokracovat a uvidim jak to bude ted je mi malinko zle ale oproti vcerejsku je to super😂zitra ma pritel narozky tak mu upecu dortik je to sladka prdka tak at si da😂 dneska mi volali z prace priznam se ze po lidech se mi doma stýská pry se sejdeme nekdy na obed vsichni tak sem ráda 😊uzij si pekny zbytek vecera a odpocivej co teplota drzi se porad kolem tech 37?

pulguita
7. bře 2017

@petrysek181 Já už se na tebe těším a na to co to bude😍 No panenky, šatičky a vlásky jsou u holčiček fajn, ale zase musím říct, že holky bývají větší potvůrky. Mojí synovci byli na kluky hrozně moc hodní, tak jsem vždycky říkala, že pokud bych měla syny, tak aby byli jako moji synovci. Neteřinky jsou šikulky, ale občas mi připadají větší šidla🙂 Jé tak to je super...blahopřeji!🎂 Tak to je hezké, že ti zavolali a půjdete na oběd, hezky si to užiješ a bez pracovních stresů🙂
Jinak teplota se mi drží už 3dny na těch 37 stupňích(a v sobotu stoupla na 37,1), což se mi nikdy nestalo tolik dní v kuse. Jsem 9DPO. Stejně si myslím, že z toho nic nebude, o víkendu začne klesat a v pondělí dorazí MS. To jsem zvědavá🙂

pulguita
8. bře 2017

@petrysek181 Dobré ranko! Všechno nejlepší k dnešnímu svátku!🌹❤ 🙂
Tak poslušně hlásím, že se teplota drží stále na těch 37 a jsem 10 DPO. Že by se zadařilo? Nechci na to myslet, protože bych tomu ani nemohla uvěřit a taky ať pak nejsem zklamaná, až pak začne klesat. Spíše se smiřuji s tím, že nejpozději o víkendu klesne. No co má být, to bude🙂 Přeji Ti krásnou svateční středu 🙂

petrysek181
8. bře 2017

@pulguita krásnou stredu a vse nejlepsi ke dni žen 🌹🌹🌹 teda zo by bylo super😃😃ja taky nechci nic zakrinout ale mam takovy pocit ze tobe se tak dlouho nedrzela na 37 nebo ano? Budu drzet vsechny prsty at to vyjde to by byla vec😁ja upekla dortik a docela dobrý vytrela sem byt a uz nebudu delat nic😀at ti to v praci rychle utika co pritel je mu lepší?

lory303
8. bře 2017

@pulguita ty jo, to vypada hodne nadejne 10DPO takhle vysoká teplota... budu drzet palce 👏😘

pulguita
8. bře 2017

@petrysek181 Ahojky! Děkuji!🙂 No nestraš! Je to pravda, že takhle dlouho jsem tak vysokou teplotu neměla, ale pořád si myslím, že mi prostě spadne o víkendu nebo přímo v pondělí, kdy má dorazit MS. Příkládám můj graf. Přítel je na tom líp, ale musí chodit každý den na převazy. Kdoví co mu řekne v pátek doktor. Pěkně si odpočiň a užij si příjemné odpoledne🙂

pulguita
8. bře 2017

@lory303 No měla by se držet nahoře ještě tak 4dny. Nechci si dělat iluze, protože si myslím, že nakonec stejně spadne dolů, ale uvidíme. Po pravdě řečeno, byla bych z toho paf a vůbec bych tomu nemohla uvěřit. A co ty? V jaké si fázi? Rozhodně doporučuji uklidit se, smířit vše s tím, že to chvíli potrvá a uvidíš, že se to podaří. Když se uklidníš, uvolníš a nebudeš se tak sledovat, tak to půjde samo. Jestli nakonec tento cyklus otěhotním, tak se tahle teorie potvrdí. Držím ti palce😘🍀

lory303
8. bře 2017

@pulguita já jsem tento měsíc taky klidnejsi... mela jsem brat druhy mesic clostík, ale nevzala jsem si ho, ani duphaston neberu... jim jen drmek forte, jim grepy a piju caj ludmily mojzisove jak se mi zachce ... jinak vcera jsem byla jen na kontrole u moji gyn.zda mi rostou folikuly i bez clostiku a vcera jsem byla 13DC a folikul mel 21,5mm, pichla mi pregnyl a vcera a dnes mame mit sex... tak uvidim, ale moc tomu taky nedavam nadeji, jsem klidnejsi a pripravuji se na IUI, ktere by jsme chteli podstoupit v kvetnu, v patek jedem do centra jen pro vysledky krve z minula..to IUI neni to zadny velky zakrok, jen mi tam hadickou daji pritelovo sperma, trva to par minut, neboli to a vyberou jen zdrave a rychle spermie... tobe budu moc drzet palecky, at to vyjde... jsem sama zvedava... ja mela minuly mesic vysokou teplotu do 10DC, 11DC mi klesla... tak snad tobe bude drzet se i zitra nahore 🍀🙏

petrysek181
8. bře 2017

@pulguita ja teda nevím ale ja tam vidim implantacni pokles👏👏:👶 jasne ze to nemusi nic znamenat ale tenhle graf vypada sakra dobre❤❤❤❤juchu😀vim nebudu plasit nic neni jisteho ale proste to tam vidim 😁

jullli
8. bře 2017

@pulguita ja dokonce vidim trifazovy graf 🙂 mela jsem ho dost podobny... A vysel 🙂
@petrysek181 taky ho tam vidim ten pokles

petrysek181
8. bře 2017

@jullli přesně tak budeme ji drzet palce 😊

sluninko23
8. bře 2017

@pulguita Ja tam taky vidim pokles,drzim vsechny palecky co mam👏

susan1988
8. bře 2017

@pulguita Ahojky, já tam ten pokles měla úplně stejne 5.den 🙂😉

@petrysek181
Jinak jsem holky dnes po kontrole a vše v pořádku 🙂 Ukázala mi žloutkový vacek i plod a jak říkala ,, ševelí '' se to tam 😂
Tak snad bude vse OK 🙂

petrysek181
8. bře 2017

@susan1988 moc moc gratuluji ja jdu na utz az za tri tydny to bude dlouha doba☺

susan1988
8. bře 2017

@petrysek181 já zase za 14-dni, jeste ze neřekla tři týdny... už tak je to dlouhá doba... nezávidím ti to 😀

Strana