Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
Tak se ms rozjela o dva dny dříve ☹. A že jsem pozorovala pár příznaků,že bych mohla být těhu.Tak snad příští měsíc 🙂.
Asi se budu ptát hloupě,ale termín IVF nevím co vlastně je? 🙂
Jasně pozitivní 🙂.Gratuluji 🙂..
..a tiše závidím 🙂.
@kordulle pozitivni 24-36hodin by mela byt ovulka😊
Já mám třetí den mrchu,tak si počkám ještě ☹
@petrysek181 Fakt jo? Me prijde ta kontrolni trosku tmavsi.. Bylo by to presne v pulce cyklu, tedy toho posledniho nejdelsiho 50 denniho oskliveho cyklu:( .. Nevim jestli nervy, stres..:( Kazdopadne nic tim s manzilkem asi nezkasime, kdyz se pomazlime.. Ostatne to delame posledni dobou casto, nic zvlastniho co 🙂
@kordulle jasně koukejte to jistit klidne ale tohle je pozitivni test neboj je to v pohode☺
Jo tak to my jsme se právě mazlili hodně často tenhle měsíc.Jen občas obden,jinak jak to šlo,tak šup na to a stejně ted první měsíc snažení nic.Ale je to první měsíc a stres v práci ted trochu mám.
Tu bazální teplotu jsem neměřila,nějak se v tom nevyznám a ráno nemám moc čas se měřit 🙂,takže tak..
@petrysek181 Ahojky! Tak já letím domů dát si sprchu a pak na masáž.🙂 Já byla naposledy na začátku ledna, takže jsme na tom stejně 🙂
No je to tak, to co se nám honí hlavou se pak občas odráží v našich snech. Neboj, uvidíš že všechno bude v pořádku🙂 Budu ti držet palečky🙂
Jeee takže chystáš příteli překvapení k narozeninám a kdy jsou? To mu zase ukuchtíš dort, ten se bude mít 🙂
@pulguita kdepak dortik uz mel ale darek dosel pozdeji😊ja se dneska taky konečně objednala na masaz jdu v utery a namaze me v sede protoze mi nedela dobre lezet na pupiku😁nekdy se ty sny fakt semelou 😁však jeste chvili a budu vedet co a jak tak si uzij masaz at se ti ulevi a pekny vecer
@petrysek181 Testovala jsem 23DC a testovací byla očividně slabší.. 24DC jsem žádný test nedělala a dnes 25DC byl tento.. Jak to prosím bylo u tebe? Byl pozitivní test jen jeden den? Přemýšlím o tom, jestli už nevypadal pozitivně včera a nebo jestli zkusím další i zítra.. aby to naše "načasování" bylo tedy v mezích.. Děkuji!😉
@kordulle Ahoj 🙂 Ja si delala test 5 dni pred ocekavanou ms (cyklus 29 dni) a byl tam slaby duch, pak jsem to nevydrzela a kazdy rano jsem zkousela a den ode dne carka silila a ted uz to mam potvrzene utz 🙂
Ahoj holky chtěla bych se zeptat. Týden před MS mě bylo špatně od žaludku. Pak přišla MS dva dny předem a trvala jen 2dny (normálně 4dny) ale špatně je mi dál. Myslíte že bych mohla být těhu? Byla bych za to moc ráda🙂
@kordulle u me byl pozitivni nekolik hodin jen kdyz byla nejvyssi hladina LH pak zase carka slabla ja mela vždy tak kolem 12dne pozitivni a za dva dny ovulka i podle teploty mi to sedelo
@rita2015 byt muzes ale jistotu budes mit jen s testikem tak ho vyzkousej at vis na cem jsi
@katulinka07 Tak to gratuluji, to je krasne! Ja jsem zatim ve fazi ovulacnich testu vis 😉
@petrysek181 Ja jsem prave na vazkach, jestli se nemilovat uz dnes a treba pozitri.. Nebo radeji jen zitra, tedy za 24h od pozitivni ho testu.. Pouzivam Comfort, tam pisi ze za 24-42h probehne ovu... 😕 🙂
Já právě test dělala ale až večer
@kordulle klidne i dneska rikaji ze obden urcite ovulku neprosvihnes 😊a spermijky si na vajíčko nejakou dobu pockaji
@petrysek181 no já si dělala test večer a byl negativní
@rita2015 jaky ovu nebo tehu test
@petrysek181 papírky z lékárny od doktora Maxe. Asi ještě počkám a zkusím znovu 🙂
@lory303 tohle uz nebude pregnyl priklanim se k tomu jak sis delala tech 6dpo ze to bylo pregnylem ale ted si myslim ze je to miminkem😊

@misula29 a vy jste meli jaky problem?