Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@pulguita nejak me ta moje chut k jidlu hodně prekvapuje nebyla sem zvykla takhle jist a ted tomu proste nemůžu odolat mam porad hlad jestli je tam jedno tak to bude pekny cvalda takhle sem se synem se necpala aspon ty prvni mesice ne😁
@petrysek181 Joo uplne vim o cem mluvis,driv jsem jedla tak,abych to moc neprehanela a zaroven si mohla dat podle chuti...A ted.... s prominutim bych sezrala na co prijdu😀Ale musim se krotit,nebo budu za chvilku jak pekne vypaseny prasatko🐷
@sluninko23 kdyz ono se to hrozně spatne da ukocirovat😂😂😂😂ta chut je hrozna uplne se budu desit az pristi tyden vlezu u doktorky na vahu😂
@petrysek181 Joo vaha u doktorky😅Kdyz jsem na ni naposledy lezla moc se mi na ni nechtelo..No presne,minulou sobotu jsem byla s pritelem na veceri.Dala jsem si smazak,snedla jsem ho a mela jsem jeste hlad..Pritel si dal topinku s masovou smesi tu jsem mu ujedla a zavrsila jsem to nakladanym hermelinem😂Proste cunik noo🙉
Dobre rano, tak dnes dr.max uplne snehove bily a comfort skoro neviditelna carka, takze nic ☹ byl to pregnyl ☹
@sluninko23 😂😂😂to mi povidej ja mam pocit ze sem taky pekne nenazrana😂😂no doufam ze to trosku opadne se synem sem pribrala 22kg a rikala sem si uz nikdy😂a ted to vypada ze budu pekne kynout uz ze začátku at se to ma kde ukladat😂😂😂 ja priteli taky ujidam zadny talir se prede mnou neschova😂
@lory303 to se v tobe pregnyl drzel pekne dlouho nevadi jede se dal 😊
@petrysek181 A to mi doktorka rikala,kdyz jsem se ji ptala kolik max kg muzu nabrat,ze pri mi vysce tak max 15 kg a ze mam jist na hlad a ne na chut😀 Pri pomysleni,ze naberu 15kg me tam malem trefilo..Noo ale vzhledem k tomu jak mi mooc chutna bych se ani nedivila...Zatim mam nahore 3kg..Ale to vsechno prijde😂
@petrysek181 Dobré ranko! Jen si dej , však co 🙂 Pak kila navíc shodíš. Třeba to nakonec bude ta holčička, když je to těhotenství jinačí 🙂 Tobě potvrdili, že tam je nakonec jen jedno, no? Myslíš, že by tam byl někde ještě jeden kuliferda schovaný a že by ho přehlédli?😲 A proto máš větší hlad a chuť k jídlu? Třeba to bude jedna velká holčička 🙂
@pulguita vzdy umis vsechny, tak hezky povzbudit 😘 tobe bych prala miminko fakt strasne moooc a urcite se ti to brzy podari🍀. Ja jsem dnes 10 DPO takze mozna je brzy na testovani, nemam ani PMS, ale kdyz se nad tim logicky zamyslim, tak kdybych byla tehu a byl v tele i pregnyl, coz je stejna latka v krvi, ze? Tak jsem si rikala, ze dve stejne latky musi dat jeste vic pozitivni carku nez jen pregnylovou. Nevim jestli me chapes, ale podle me je uz nerealne byt tento mesic tehu 😔
@lory303 Moc děkuji. Já to mám s miminkem trochu složitější, protože můj přítel je nemocný, tak nevím nevím jestli vůbec nějaké snažení kolem ovulace proběhne. Minule nám to snažení vyšlo, ale jen dvakrát před ovulaci a nakonec z toho nic nebylo, i když graf na začátku vypadal nadějně. Moje LF je tak 14 dní, takže 10DPO je pro mě na testování brzy. LF by měla být (u každé ženy) vždy stejná, ale já jsem občas měla LF i 13 dní, když mi přišla MS dřív, anebo i 16 když se mi o 2dny zpozdila. S pregnylem nemám zkušenost, ale podle toho co ti tady radily holky postupně vyprchává, takže je možné že vyprchal a nejsi těhotná, ale taky může být možné to, že vyprchal a pozitivní test můžeš mít až později po termínu MS (pokud nepřijde). Tahle poslední fáze čekání je nejhorší, ale držím ti palce, ať to čekání zvládneš a kéž by MS nedorazila. 🙂
@pulguita dobre ranko definitivni rozhodnuti jestli jedno nebo dve padne az na screeningu takze za tyden a neco protoze druhe mimi se nuze schovávat za tim prvnim větším prave ze mi to vrtá v hlave citim se proste na dve ale to muzu mit vsugerovane😆takze uvidime tady ma byt dneska nejteplejsi den tak snad toho užiju od vecera ma prset a ty mas dneska poslední pracovni den super😀😀a vikend pred nami
@sluninko23 no tak to si dobra ty jsi 19tt a mas tri kila ja sem 11tt a taky mam tri kila😂😂😂😂ha se smiruji s tim ze budu otesanek jen doufam ze to pak pujde taky dolů 😂psala sem ze mam pocit ze tam jsou porad dve tak uvidime jak to dopadne
😂No je fakt,ze to na mne jeste neni moc videt.Byla jsem na zkousce svatebnich satu a pani mi rika,vzdyt vy jste byla tehotna ne?A ja,ale ja porad jeste jsem😂No a kde mate brisko😂Ale ono to prijde,a budu vzpominat na male brisko,hold to pak bude stat vic prace to dat dolu.😉
@sluninko23 ja u prvniho nemela brisko do sesteho mesice ted???? Od sesteho tydne 😂je to proto ze svaly uz jsou povolene a brisko je vic videt
@lory303 mas takove kratoucke? A kolikaty DC mas ovu? Ja vubec prave nevim, jak mam dlouhé cykly...protoze jsem na zacatku listopadu vysadila HA, 1. MS prisla po 35dnech, dalsi uz nepřišla, protoze jsem byla tehu, ale mimodelozne, takze 12.1. zákrok včetně revize a 1.MS prisla po 5.tydnech, no a ted jsem 30DC a 14DPO, takze tezko říct...Jednou jsem snad četla, ze LF je ideálně 12-16dnu, ale ne snad delší nez 17 a hlavne, ze je neměnná, takze jsem podle ni chtela počítat, kdy MS prijde, kdyz uz cyklus neni uplne pravidelný. A začala jsem brát Inofolic na srovnání, ale ted jestli proběhlo biochemické tehu, tak to bude stejne stát zase za prd. Chtela bych, aby uz MS alespon prisla...😏 aby nebyl cyklus uplne rozbity.
@petrysek181 Joo tak to chapu,tak ale zase porod by mohl byt rychlejsi ne?😉
@llenka_li normálně mám ovu 15DC,ale tento mesíc jsem mela folikul 21,5mm uz 13DC... mela jsem delsi cykly 31 dní, ale začala jsem pít čaj ludmily mojžísové a kazdy den jeden grep 5 dní pred ovulkou, diky nemu mi narostla krasne sliznice... pred 2 mesici jsem uzivala clostiblegyt a on mi tu sliznici silene snizoval, takze tento mesic jsem ho uz nemela a zacala jsem 5 dní pred ovulkou jíst grepy a krasne mi narostla sliznice... a zkratil se mi cyklus bud díky caji nebo jeste uzivam Drmek forte 🙂 ty caje jsou dobre, taky vyzkousej 🙂
@lory303 ja brala uz taky skoro vsechno, prave na ten cyklus a kvuli sliznici. Ten Drmek mam, ale brát jsem ho nezačala. Jak se bere, taky do ovu nebo cely cyklus? Ale pila jsem od zákroku také čaj Ludmily Mojzisove, ty grepy se snažím taky jist nebo pít džus..jeste jsem brala Gynex kapky. Ted mam v plánu brát Inofolic, femibion a do ovu kapky Kontryhele a ty grepy, no...jeste přemýšlím nad tim gelem. Taky jsem mela radost, ze ovu byla 16DC, tak jsem si rikala, ze 28-30DC prijde MS a bude to super a zatim nic...Sliznici mam po revizi a i pred ni taky na prd, 13DC jsem byla na UTZ na kontrole a sliznice 4,5mm, folikuly do 13mm. Pak 15DC odpo a 16DC ráno pozitivni ovu test, 16DC odpo uz ne a 16DC dopo velké bolesti podbriska, což me zase potěšilo, ze poprvé v živote ovu cítím a 17DC tedy beru jako 1DPO. Test jsem dneska ráno delala a Max byl uplne stejný jako v utery vecer..po zaschnutí slaboucky duch, který nejde ani vyfotit..mezi tim středa a ctvrtek na testu Max nic nebylo.
@sluninko23 nekde sem se docetla ze je rychlejsi ale bolestivejsi tak uvidime synator byl venku za necele 4hodiny ta kdyby to bylo rychlejší vubec bych se nezlobila😂
@petrysek181 Ty joo i tak je to dobry za 4 hodky.Uplne me desi ta predstava dloooouhyho porodu🙉😀
@petrysek181 Aha, no teda! A já myslela, že teda už na 100% čekáš jedno. Teda je to napínavé, ale je to fajn takhle to těhotenství sledovat a těšit se 🙂 No pokud jsou dvě, kéž by alespoň jedno byla holčička🙂 Já si stejně myslím, že čekáš holčičku a proto je to těhu jiné. No uvidíme, už se těším na ten screening😍
Dnes končím v 15:00 tak snad vyjdu brzy. Dnes je tu hezky a svítí sluníčko, tak kéž by to vydrželo i o víkendu🙂
@llenka_li já drmek i caj uzivala pouze do ovu, od ovulky neberu vubec nic.. ale pred tim jsem cely mesic pila Fertipronu, asi si ji zase koupim, jestli MS dorazi tak budu jíst drmek + fertipronu a ten caj a uvidime .. Ach jo, ja uz chci at se to konecne podariiiiiii,, chudak muj pritel, ten je na tom snad jeste hur jak ja 😀 porad o tom mluvim... musim to zase vypustit z hlavy.
@lory303 ja prave pred přítelem vubec..pred nikym. Přede všema delam, ze jsem v pohode a je mi to jedno, ale sled i měsíc a hlavne teda ted po tech pozitivních testech jsem do toho teda uplne spadla. Vcera jsem premyslela, jestli to příteli řeknu, co se stalo a nakonec jsem mu to neřekla, byl by z toho smutný, miminko moc chce a nechci, aby se ze sexu stala jen povinnost, i kdyz posledni měsíc tomu tak trochu bylo...taky bych si prala, aby se zadarilo, ale to tady vsichni 😏 Fertipronu vubec neznám, neco si o tom přečtu...Vubec si nedovedu představit, jak to vypustit z hlavy, kdyby alespon uz prisla ta MS, aby byl tenhle nepovedený měsíc ukončen a prisla nova nadeje..
@llenka_li ja si myslim, ze by ses mela pritelovi sverit. Ulevilo by se ti a treba by te povzbudil. Vim ze toho mojeho obcas myma recma trapim, ale vzdy me nabudi a doda energii, to same ja jemu, kdyz je smutny.... fertiprona je super. Jen pozitivni ohlasy na ni slysim... jinak mas PMS?
@sluninko23 ja kdyz porodila tak sem řekla ze uz žádné nechci ale stejne kdyz pak vidis tu malou prdelku na vse se zapomene a da se to vydrzet vem si ze budu pomalu jako prvorodicka po šestnácti letech jdu do toho znova 😀

@pulguita fakt moc diky, jsi zlata 😘