Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@pulguita ahoj tady je dneska nádherně az poradne teplo tak sem byla pomalu cely den venku ted jdu dohánět resty jako je nadobi a poskladat pradlo😁😁😁je to je fajn ze sis taky dala ja tam vcera poslala dva a nemysli si vycitky mam taky 😂😂uz se mi pekne rýsuje pupik tak co at je pekne vykrmeny dneska taky porad chodim a nekde neco zobu tu slane ti sladke pak omáčku na spagety no děs 😂😂😂 zitra uz tu ma byt taky zatazeno tak to uz nebude ono v pondeli jdu na kontrolu ale asi mi utz delat nebude zapomela sem si rict ne screeningu o obrazek😯tak pekny víkend a odpocivej
@lucije11 ja to vidim hodne dobre😀to je tutovka😁ja presne nevim ale ja sem vzdy pocitala i spineni ale me se to stalo párkrát ze sem spinila dca dny a pak se to rozjelo takze ano pocitala bych to jako 1dc
@petrysek181 aha no tak to jsem pocitala špatně 😂 špinila jsem 3 dny před takže jsem už 28 DC....😇 zase co jsem četla na diskuzích tak ženský psaly že jim doktor řekl že až od pořádného krvácení se počítá 1 DC.
Dneska je tu opravdu krásně, ale jsem raději zalezlá kvůli těm antibiotikům. Abych se neosypala. Ale co musím říct tak dneska odpoledne mě pěkně pobolívá břicho tak jinak než před MS. A taky se mi párkrát zamotala hlava a teď jestli to není z těch antibiotik. Já jsem jak na trní. Chtěla bych to říct partnerovi ale když to nemám ještě jisté tak aby nebyl zbytečně zklamaný.
@lucije11 ja to mela taky tak neboj ty bolesti bricha jsou v poradku mimi se jeste zavrtava a uhnizduje pak zase boli jak se roztahuje deloha a napinaji svaly je to nekdy neprijemne ale neboj tak to ma byt😊ha bych to asi příteli rekla myslim ze je fajn kdyby to prozival s tebou ja porad vidim jak ten muj byl šťastný je to fajn pocit ty se hlavně hlidej i kvuli te nemoci bud v klidu a odpočívej jinak ti moc gratuluji😊
Cauky ženy tak jsem 10dc a mam nutkání testovat třeba se to konečně povedlo poboliva me malinko bříško ale jen malinko možná to je tim ze jsme dneska dělali kamení za zahradě..jsem ubavena jak kote poslední dobou hrůza děs... Uz i ted ležím v pelechu a půjdu asik spinkat tak přeju krasny večer ženy 😉
Tak jsem zase testovala a krásně test sílí 😇
@tornadolu tak to taky zkus třeba to už bude taky něco vidět 😉
@petrysek181 tak jsem to nevydržela a řekla mu to. No akorát ten můj pesimista řekl, že se nebude radovat dokud to nebudeme mít potvrzené od doktora. Ach ti chlapi😂
@lucije11 je gratuluji 😍
Holky vadí lubrikant?na otěhotnění?
@tornadolu toto nebude na podporu, většina lubrikantů ničí vlastnosti spermií...
https://www.otehotnet.cz/kategorie-produktu/lub... - tady najdeš, které jsou k podpoře
@lucije11 bezva je to super nic si z toho nedelej když sem to oznamila doma ja tak tomu ze začátku taky moc neveril chlapi to berou jinak nez mi😀
@petrysek181 Dobré ranko!🙂 Tak je tu zase pondělí, to to uteklo. V sobotu tady bylo zamračeno a nakonec tak od 14:00 začalo šíleně pršet. V neděli bylo krásně a my jsme šli na Artyčokové slavnosti. Je to fajn, protože se kupují takové stravenky, za které nám dávali meničko s ochutnávkou jídel na jejichž přípravu použily ty artyčoky. Dokonce jsme dostali taky malý zákusek, něco na pití a skleničku šampusu na přípitek. Bylo to fajn a počasí hezky vyšlo, ale pár hodin po příchodu domů se zase rozpršelo. Ještě že nám nepršelo tam, protože to bylo na náměstí a bylo by po oslavě. Dnes ti držím palce, ať je u dr všechno v pořádku a kéž by ti dali nějakou fotečku. Krásný den 🙂
@pulguita ahoj tak kontrola za mnou byla jen prohlidka vse v poradku dalsi kilo nahore😂😂😂je to des😀jdu az 24.4 na odběry a kontrolu utz mi nedělala tak jsem bez obrazku😯tak uvidime kdy mi ho bude delat😊tady bylo cely vikend krásně tak jsme byli vsichni na zahrade delali jsme posezení a objednali kameninovy gril at muzeme poradne grilovat😊dneska je tu zatazeno a mam tak byt cely tyden takze nic moc at mas pekny den a uteče to rychle v praci 😊
@petrysek181 Ahojky, no hlavně že je vše v pořádku. 🙂 Já si myslím, že zas tak moc nepřibíráš, tak buď v klidu. 🙂 Dr by ti jinak řekla, ať se hlídáš neboj jen ať miminko hezky roste😍 Tady je dneska krásně... Zrovna když je člověk v práci 🙄 Včera vyšlo fajn počasí, ale k večeru opět začalo pršet, takže tento víkend byl v tom smyslu nic moc, tak snad tento víkend bude hezky. Přes týden je horko a svítí sluníčko a v pátek se začne vždycky mračit...zákon schválnosti🙂 No ten kameninový gril je super a na zahradě ho fajn využijete🙂 Mi máme v bytě malý balkónek, takže se nám tam vleze jen čtvercový dřevěný stůl a 2 židličky a pokud je hezky, tak snídáme, obědváme, nebo večeříme tam🙂 Ale zahrada s posezením to je bájo 🙂
@pulguita to ano je tp fajn ze muze byt clovek na zahrade ale takovy balkon neni k zahozeni😊ja sem dneska rozstipala drevo v kotelne a poradne aem ji uklidila bavilo me to dela se to na stroji a krásně to drivi naporcuje😁pak s pejskem na prochazku a nakonec jsme usnuli u telky😊dr se me ptala jestli se mi nestyska po praci tak sem ji rekla ze si to doma fakt uzivam a oba to je dobre tak to ma byt😁 pritel zitra odjíždí za rodinou na Slovensko tak budeme zase doma sami😆ale vraci se asi za dva dny priveze korbace ty vozi na kila vzdy k tomu sedneme a za chvili je zdlabeme jsou hodbe jedle tak se na te tesim😁
@petrysek181 No teda ty máš pěkně nabitý program! Opravdu se nenudíš, a to je fajn. Prostě když si můžeš po trošce každý den v klidu něco udělat, tak je to super, normálně přes víkend na tyhle věci už moc není čas a když je, tak na úkor odpočinku. Takže si to hezky uživej 🙂 To je fajn, že ti vozí dobrotky, hezky si dej, ať se má miminko v bříšku dobře🙂
@pulguita no já jsem to zase nevydržela a dělala ráno test a druhá čárkami už byla krásně vidět asi po 1.minutě.v limitu už byla krásna. Ale ne pořád jako ta testovací 😉
@petrysek181 kdy že si byla na 1.kontrole? Zítra chci volat na gyndu a objednat se. Teď jsem koukala na netu a jsem 3+6 takže zítra 4+0. Hlavně potřebuji potvrdit těhu kvůli kontrole na endokrinologii. Tam bych měla jít mezi 6-8 týdnem 😉
@lucije11 zkus vydrzet az na paty tyden driv toho moc neuvidi na utz vzala by ti jen krev a zjistí hladinu hcg jestli odpovida tomu týdnu
@pulguita to ano stará se o me pěkně je to zlato😀dneska chudak běhal a hledal penezenku a ja mu ji omylem zbalila do kabelky😂😂😂😂uz resil ze mzsi nahlasit ztratu papiru a karty a ja nevim co všeho jeste ze me napadlo se tam jit podivat bylo mi ho tak lito😂😂😉ale ani nevim kdy sem ji tam dala přeju pekny vecer😊
@petrysek181 no zítra začínám 5 tt (4+0). A kdyby mě objednala na příští týden tak už budu třeba 4+6 nebo víc. To už by mohlo být něco vidět 😉
@lucije11 jo to uz by slo bude videt sice jen zloutkovy vacek zatim bez srdicka to je tak kolem 6tt ale aspon budes vedet ze je mimi na spravnem miste😊 takze urcite se objednej 😊
@petrysek181 Dobré ranko! No teda, ještě že jste peněženku nakonec našli🙂 Já takhle jednou lítala a hledala klíče po celém bytě a nakonec jsem je měla v tašce🙂 Nejlepší bylo to, že přítel byl na ranní a my máme ve zvyku zamykat i když jsme doma, takže šel do práce, zamknul mě a já pak nemohla najít ty moje klíče a nervovala jsem se, protože jsem musela letět do práce a byla jsem doma zamknutá...Ještě že jsem je našla😅
Jinak poslušně hlásím, že jsem byla včera zase ve fitku, tak jsem ráda🙂 Byla to fuška, ale zvládla jsem to a řekla bych i o něco líp než minule. Dnes se zatím můžu hýbat a ještě natáhnuté svaly moc necítím🙂
Krásné úterý! Tady je opět krásně...to jsem zvědavá na víkend 🙂🙈

Holky já tomu pořád nemůžu uvěřit😍 jsem magor a mám hodně testů takže odspodu 9DPO, 10 DPO a 10 DPO teď odpoledne. Čárka sílí 🙏 jsem 26 DC. Mám takový hloupý dotaz vždycky jsem myslela, že to tak je správně když před MS špiním 3 dny, tak se stejně jako 1DC počítá až se MS rozjede úplně? Zmátla mě ta moje aplikace kde se psalo, že i lehké špinění už se bere jako 1DC. Jeto tak jak si myslím?