icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

sluninko23
19. dub 2017

@lucije11 Gratuluju,tak at kraasne roste😍

petrysek181
19. dub 2017

@sluninko23 dekuji je tam jeste hodne prace to je teprve zacatek😁

petrysek181
19. dub 2017

@lucije11 ahoj mam roupy a poradny jak sem doma😀tobje ale maly bobisek💟krasny hlavne ze je vse v poradku ja jdu na kontrolu v pondeli tak snad mi udela utz at mam fotecku😊

sluninko23
19. dub 2017

@petrysek181 Tak do porodu casu dost,tak toho stihnes urco dodelat😀

tess_77
19. dub 2017

Ahoj děvčata (doufám že vám můžu tykat 😇). Jsem Tessa a jsem tady novacek. Ještě to tady okoukávám. Vidím tady příspěvky a líbí se mi zahrádka i ta krásná fotečka z ultrazvuku 💖 Ráda bych se připojila k vaší debatě, pokud vám to nevadí ☺

karin1712
19. dub 2017

@lucije11 moc gratuluji k srdíčku❤

petrysek181
19. dub 2017

@tess_77 ahoj stare tetky te vitaji mezi nami😂jasne ze se pridej a stare nejsme😂jen uz se tu na koniku zdrzujeme delsi dobu a vypada to do duchodu deti nam tu i odmaturuji😂😂

petrysek181
19. dub 2017

@sluninko23 musim to zvladnout nez budu vozit bricho na kare😂😂😂a to s mou chuti k jidlu nebude dlouho trvat😂

tess_77
19. dub 2017

@petrysek181 jsem moc ráda za pozitivní odpověď 😀 😘 nad těmi starými tetkami jsem se zasmála, páč já jsem ještě studentka 😂 😂

sluninko23
19. dub 2017

@petrysek181 Joo tak to mi povidej...🙈Nejdriv nic nic a ted to jede to ti reknu,za chvilku znicim vahu😂O chutich ani nemluvim...Porad bych jenom jedla a jedla a jedla.Takze se musim trosku krotit,abych nevazila metrak.Kdo to pak bude davat dolu😂

sluninko23
19. dub 2017

@tess_77 To vubec nevadi,ze jsi studentka.My jsme tady samy mlady holky😂

tess_77
19. dub 2017

@sluninko23 tak to jsem moc ráda 😀 víte, dnes je druhý den, co jsem nedostala MS. Mám veliký strach, páč mi můj nový přítel říkal, že se mu nedávno ozvala bejvalka s tím, že potratila... prý měla být dneska v 7 měsíci... Mám strašný strach

sluninko23
19. dub 2017

@tess_77 A test jsi zkousela?A on by chtel miminko?Hlavne na to nemysli,ci se stane jinym,neznamena ze se musi stat tobe.

tess_77
19. dub 2017

@sluninko23 Teď miminko nechce, je na vysoké a vyučuje se učitelem a do toho má dvě práce. Je to takový chlap, kterýho si každá dívka/žena vysní... Krásný, chytrý, má nádherný byt, je strašně vtipný a žádaný, čistotnější víc než některé dívky.... Kolikrát žárlím, že na mě nemá čas... Furt se za něčím honí.

sluninko23
19. dub 2017

@tess_77 Aha....Noo a co kdyz jsi tehu?Copak?Mluvila jsi s nim o tom?Jako chapu,ze kdyz je na VS,tak mimco nechce,ja byla jeste tak pred 2 rokama presvedcena,ze dite ne ee.A to uz jsem mela po VS a chodila do prace...

tess_77
19. dub 2017

@sluninko2š nemluvila jsem s ním o tom, dneska chtěl se mnou spát, tak jsem mu řekla, že mi není dobře (což je taky pravda, mám menstruační bolesti a celkem velké, takové jsem už dlouho neměla) tak mi řekl, že si vzpomněl na tu svoji bejvalku že potratila.....
Jestli jsem těhu tak je to totálně zlý, dělám ještě školu a naši mě zabijí.

petrysek181
19. dub 2017

@tess_77 jeden den spozdeni to jeste nic neznamena urcite udelej test at vis na cem jsi ale urcite bych se zacala zajimat o nejakou antikoncepci at si v klidu a nemusis se strachovat kazdy mesic

petrysek181
19. dub 2017

@sluninko23 ja mam prave zravou od zacatku snazim se krotit ale stejne me to premuze no uvidim jak dopadnu az budu na konci ale snad to ukociruju 😂a nebude ze me velryba🐳🐳🐳

tess_77
19. dub 2017

@petrysek181 děkuju, vím že bych měla no 😕 nemáte nějakou dobrou antikoncepci k doporučení? přítelově bejvalce antikoncepce právě selhala.

lory303
19. dub 2017

@pulguita ahoooj, po delsi dobe jsem opet ve vasi skupine. Pisu tobe, protoze mi prijde, ze mi vzdy dokazes odpovedet na kazdou moji otazku a zaroven me povzbudit 🙂. V pondeli jsem mela mit MS a dnes rano jsem na tamponu objevila skoro neviditelnou kapicku krve a od te doby nic, ani PMS nemam. Delala jsem si vcera TT a negativni :( . BT uz nemerim, takze nevim kdy byla ovulka, ale podle bolesti byla uz pred 13 dny. Myslis, ze je nejaka sance? Uz jsem zoufala :( na testu by to bylo uz 100%videt, tak nevim co se zase s mojim telem deje :/

sluninko23
19. dub 2017

@tess_77 Zkus udelat test,a uvidis.Ono to muzou byt taky nervy,ze si myslis,ze jsi tehu a MS se opozdi.Pokud ti MS nedorazi treba do tydne a na testu pusto prazdno tak si zajdi k dr.

sluninko23
19. dub 2017

@petrysek181 No to ja mam zravou prave od te doby co mi prestalo byt blbe...A obaavam se,ze pokud mi poroste vaha takovym tempem co doted(ze zacatku jsem nic nepribrala)tak budu vypadat jako velryba😂

tess_77
19. dub 2017

@sluninko23 děkuju za radu, chci počkat ještě do pondělí a v pondělí že by jsem si udělala test. A pak podle toho budu muset k té doktorce 😕

sluninko23
19. dub 2017

@tess_77 Uplne viim jak ti ted musi byt...Taky jsem takhle parkrat plasila,ze jsem asi tehu a bylo to z nervu a MS po tydnu zpozdeni prisla...Tak dej pak vedet jak jsi dopadla.

tess_77
19. dub 2017

@sluninko23 Je mi úplně děsně... jestli jsem těhu tak mě naši zabijou, přítel to asi psychicky neunese, zvlášť ne po té jeho bejvalce.
Určitě dám vědět 🙂
Ještě bych se chtěla zeptat, jaké těhotenský test je podle vás kvalitní 🙂

petrysek181
19. dub 2017

@tess_77 tak nejsme vsechny stejne kdyz nekomu selze tobe nemusi a co kdyz byvalka ji nebrala poctive ja uz antik. neberu hodne dlouho mi pouzivali kondom protoze jsme planovali casem mimco ale gynekolog ti doporuci co je pro tebe nejvhodnejsi hlavne se neboj zkus ten testik at vis na cem jsi a pak uvidime co dal☺zvladnes to

petrysek181
19. dub 2017

@tess_77 zkus mamatest je citlivy a stoji kolem 50kc a nebo digitalni clearblue ale ten je drazsi kolem 150 kc

petrysek181
19. dub 2017

@sluninko23 me prave zas tak zle nebylo asi tak 14dni za celou dobu proto uz mam na sobe nalepeno 5kg a vesele budu nabirat dal s tou zravosti

sluninko23
19. dub 2017

@tess_77 Noo ja jsem si delala GS mamatest,a odpoledne jsem mela silnejsi druhou carku nez rano.A pak jsem si jenom pro klid duse(miminko jsme planovali) koupila clearblue(digitalni test).Takze co jsem tak pochopila jeste chodis na stredni?

tess_77
19. dub 2017

@petrysek181 myslíš, že si mám udělat test už zítra? chtěla jsem ještě chvíli počkat, tak do pondělí, ale nevím, jestli to vydržím 😒 děkuju moc za podporu ❤

Strana