icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

sluninko23
19. dub 2017

@petrysek181 No tak to ja prave vubec chute nemela..Vsechno mi smrdelo a nebo jsem proste nemela vubec chut...A ted....Uz mam nahore 7kg...A jede to vesele daal😂Kdo to bude potom davat dolu,to teda fakt nevim...Navic to ani neni moc videt,brisko uz vylezlo,ale ty kg nevim kde jsou...A to ani nejim sladky...

tess_77
19. dub 2017

@petrysek181 děkuju za radu <3
@sluninko23 jojo, chodím ještě na střední 😒

sluninko23
19. dub 2017

@tess_77 Tak to chapu tvoji obavu,ale neboj.Jak ti radi Petrysek181,udelej si testik klidne uz zitra,kup si jich vic,at nemusis behat do lekarny v tom mamatestu jsou v baleni dva testy,takze udelej klidne zitra pak v sobotu a treba ta mrcha MS dorazi😉

tess_77
19. dub 2017

@sluninko23 dobře, tak já půjdu zítra na to 🙂 doufám, že mrška dorazí, byla bych ji za to vděčná 🙂

sluninko23
19. dub 2017

@tess_77 Testni,dej vedet a ja budu drzet vsechny palce co mam,a ze jich ted mam😂

tess_77
19. dub 2017

@sluninko23 dám určitě vědět a děkuju moc <3 no pravda, palečků máš až požehnaně :D <3

petrysek181
19. dub 2017

@tess_77 ja bych do toho sla uz zitra jestli jsi tehotna neco ti to ukaze jestli ne tim lip klidne si ho udelej i odpoledne

tess_77
19. dub 2017

@sluninko23 promiň že ještě otravuju 😂 ale jakou bych si měla koupit citlivost toho testu? 🙂

petrysek181
19. dub 2017

@tess_77 zitra dej vedet budu drzet palce at to dopadne pro tebe dobre ☺

petrysek181
19. dub 2017

@tess_77 chtej 10 to je nejcitlivejsi to je ten mamatest

petrysek181
19. dub 2017

@sluninko23 ja mam pocit ze sem kachna😂😂😂narostl mi zadek a bricho mam snad od zacatku ale rikaji ze u druheho je videt driv😂😂nejak tonpak shodime s prvnim synem sem schodila 40 kg a pribrala 22 kg ale je to dost let zpatky taky uz sem starsi no az porodim musim chodit kolem jidla obloukem😂

tess_77
19. dub 2017

@petrysek181 děkuju moc! 🙂 jste moc zlaté holky 😘

tess_77
19. dub 2017

@petrysek181 proč by sis nedopřála takový dobroty 😂 😂

sluninko23
19. dub 2017

@tess_77 Ty joo,abych rekla pravdu,tak jsem citlivost vubec nezkoumala🙈😀Ale byla to ta 10 si myslim,ze jsem na krabicce videla🙂

petrysek181
19. dub 2017

@tess_77 nemas zac a drz se 😊ja si prave dopravam ted a po porodu budu muset zapracovat na postave😉

sluninko23
19. dub 2017

@petrysek181 To jsem taky slysela,ze u druhyho jde videt driv. No jsem zvedava😀Ted zkousim,jestli kdyz budu jist ,,normalne" tak jestli to nepoleze tak rychle nahoru...Pokud ano,budu si zase dopravat ty svoje prasarnicky viz dva chleby s uherakem v pul 11 vecer...😂😂

tess_77
19. dub 2017

@sluninko23 @petrysek181 však si dávejte do bříška, dokud můžete 😉 😀
A děkuju vám oběma za pomoc a útěchu ❤

sluninko23
19. dub 2017

@tess_77 Nemaas vubec zac🙂Tak dej zitra vedet t🙂

petrysek181
19. dub 2017

@sluninko23 jo ja sem taky 🐷🐷🐷 dve housky se salamem pak sem nacala lazenske oplatky jedna mi samozrejme nestacila😀pak prisel na radu testovinovy salat dve misky a ted uz jen funim v posteli😀a pak se divim kde se ty kila berou😁😁😁

petrysek181
19. dub 2017

@tess_77 nemas vubec zac drzim palecky🤗

pulguita
20. dub 2017

@petrysek181 Dobré ranko! Mamka byla ráda a taky říkala, že pak brečela. Tak jsem ráda, že to dobře dopadlo. Růžičky jsou krásné, takové zvláštní, jsem ráda🙂
Teda ty to máš ale na zahradě krásné👏😍 Úplně mi to připomíná naši zahrádku, co měli naši. Tad držím palce, ať hezky keříky rostou.🙂 Ale snaž se taky víc odpočívat!🙂
Jinak já jsem včera vyšla pozdě z práce. Trčela jsem tam skoro do osmi, pak jsem přijela pozdě domů, chtěla jsem aspoň vysát a umýt podlahu, pak přišel přítel a po večeři jsme se znovu snažili🙂 Tak jsem zvědavá. Teplota dnes stoupla na 36.5, takže teď už by měla jen stoupat...uvidíme🙂 Dneska je konečně čtvrtek, tak snad to rychle uteče. Už se těším na víkend a to byl tento týden o něco kratší🙂 Krásný den!🙂

pulguita
20. dub 2017

@tess_77 Ahojky! Vítej do klubu!🙂 Tak jak ti radí holky, zkus test. Třeba ti MS nepřišla od nervů. Pokud bude test negativní, třeba se uklidníš a MS v zápětí přijde. Držím palce, ať to hezky zvládneš. Pokud by byl pozitivní, tak je rozhodnutí na tobě, ale stejně jako ty můžeš brát antikoncepci tak si tvůj přítel může nasadit kondom, když teda on neplánuje děti🙂

pulguita
20. dub 2017

@lucije11 Jejda no to je krása😍 A už bije srdíčko❤ Vidíš, já jsem ti to říkala, že bude vše v pořádku. Tak teď můžeš být klidnější a hezky si to užívat🙂 Je ti zatím dobře?
Jinak my se teda začali zase snažit trochu intenzivněji, tak kdoví jak nakonec tento měsíc dopadne. Já mu nechtěla každý měsíc hlásit, kdy mám plodné dny, ať to není takové nucené, ale teď už to vypadá, že si uvědomil, že se holt musíme snažit častěji 🙂

tess_77
20. dub 2017

@pulguita @sluninko23 @petrysek181 děkuju moc za všechno, MS se přišla ráno. Asi se mi tělo leklo toho těhotenskeho testu 😀
Snad po MS to nebudu řešit znova. Mudu si muset zajít pro tu antikoncepci

pulguita
20. dub 2017

@lory303 Ahojky!🙂 No to jsem ráda, že jsi tady 🙂 Zkusila bych testovat znovu o víkendu. Třeba ti ty // můžou vyskočit později. Zatím se neboj, dokud se nerozjede MS, šance tu pořád je🙂 Držím ti palce, ať to vyjde. Zkusila sis třeba měřit dnes ráno BT? Spíš ať víš jestli se drží nahoře nebo ne. Podle teploty bys mohla poznat co bude. Pokud bude nízká tak nic , ale pokud se bude držet nahoře, naděje tam je🤰🍀
Předtím jsi měla grafy v pořádku, takže hned poznaš, jestli je teplota nízká nebo ne. Zítra ráno zkus měřit BT a o víkendu test. Pak dej vědět co a jak🙂

pulguita
20. dub 2017

@tess_77 No vidíš, někdy to jsou prostě nervy. A přítel ať si nasadí co má, když ještě nechce být tátou. Nemusí být všechno jenom na nás ženských. 🙂 Opatruj se!😘

tess_77
20. dub 2017

@pulguita přítel si nasazuje, ale já si musím opatřit k tomu antikoncepci ☺ no právě, je celkem lehkomyslný. No snad se poučil, když už málem jednou měl být otcem. 😒

sluninko23
20. dub 2017

@tess_77 No vidiis,tak to se ti ulevilo vid?Tu antikoncepci si nech ale urco napsat at mas pro priste klid😉

petrysek181
20. dub 2017

@tess_77 super ale urcite neco vyres s antikoncepci jak se rika nahoda je vul😂at nemusis takove situace zarim resit nez sama budes chtit😉

petrysek181
20. dub 2017

@pulguita dobre ranko ty te tam teda zamestnavaji ale je fajn ze jste zvladli snazenicko😉dneska dam odpocinek max neco poklidim doma zada mi to moc nedovoli citim je cim dal casteji😐tady je opet osklivo tak se mi ani nic moc nechce delat tak at ti rychle v praci utece at mas taky cas na odpocinek☺

Strana