icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

pulguita
15. kvě 2017

@sluninko23 No právě na dovolenou v létě jezdíme do ČR!🙈 Je to paradox co? 😅 Aspoň se tak vyhnu aspoň na chvíli největším pařákům tady ve Španělsku a když je čas, tak stihnu i to koupaliště🙂 No a na velikonoce občas jezdíme mimo španělsko a ČR...minulý rok jsme byli v paříži a před pár lety v římě🙂 Jinak to léto je rezervované tak abych po roce viděla rodinu a pár známých. 🙂

llenka_li
15. kvě 2017

@pulguita snažili jsme se v době ovu kazdy den...mám ovu bolestivou a ze je po poznám pravé podle těch bradavek, začnou bolet. Tento cyklus jsem nebrala žádné podpůrné prostředky, vysadila jsem femibion, inofolic i kontryhel a ovu se mi ze 14 DC posunula na 17dc, od to 13dc do 17dc každý den sex, ale není to nutné, ob den úplně stačí. Možná je to i lepší kvůli spermijkam, ale zkus ten gel, je nás teď v jedné skupince několik, co na 1.pokus s gelem..já teda v jiném stavu doslova od 1dp ;) ale to bylo poprvé, dvě děti mám a u nich jsem žádné příznaky neměla 🙂 jsem 4 měsíce po mimodeloznim tehu a od té doby mi přijde, ze všechno cítím (vnímám) víc. I tu ovu od té doby cítím...

petrysek181
15. kvě 2017

@pulguita ahoj tak jdu z kontroly na ten utz jedu az za tyden takze nic nevim😂dr rikala ze mimi krasne roste podle pohybu nam posunula termin na 9.10 tak jsem zvedava jestli prcka dostanu k narozeninam😀jinak mam na sobe dalsi dve kila ale pry je videt ze sem spokojena😂😂😂a to jsem tady je taky krasne a teplo laka to jit ven😊neco dona udelam a padim na zahradu a co ty jaky si DC?

petrysek181
15. kvě 2017

@sluninko23 ahoj vim pekny prd😂😂utz az za tyden ale vse je v poradku i vysledky z krve

sluninko23
15. kvě 2017

@petrysek181 No tak hlavne,ze je vsechno v poradku,to je nejdulezitejsi.A ten tyden to uz utece😉

pulguita
15. kvě 2017

@petrysek181 Ahojky! No teda to jsou nervy! A já se těšila a myslela, že dnes už budeme vědět co a jak🙂 Tak si ještě týden počkáme, co se dá dělat🙂 Hlavní je, že je vše v pořádku a miminko je zdravé🙂 Hezky si užij procházku, jestli půjdeš ven. Já jsem 13 den cyklu a dnes BT o stupeň klesla, takže ovulace proběhne dnes. Ze včerejška na dnešek bylo snažení, tak snad dnes zvládnem ještě jedno a kdoví jak to tento měsíc dopadne🙂

pulguita
15. kvě 2017

@llenka_li No mi ovulace proběhne asi dnes.Jsem 13 den cyklu.Já beru jen listovku. Pokud tento měsíc nic, tak snad to vyjde příští měsíc a dáme snažení každý den🙈 Za zkoušku to stojí.
Snad zvládnem snažení i dnes večer a snad si spermijky pohnou a dorazi tam kam mají a ať se to hezky zavrtá jak má. No uvidíme. Když ne, tak kdoví co nám v červenci řekne doktor. Přítel byl na spermiogram minulý týden a mě v červenci asi pošlou na hormonální profil. Věřím, že jednou se to určitě povede🙂 Ty se opatruj a užij si to těhotenství🙂🍀🤰

llenka_li
15. kvě 2017

@pulguita povede se to určitě, jen to chce někdy hodně trpělivosti s co možná nejčistší hlavou. Doufám, ze taky brzy najdeš ty vytouzene // a budeš se moct radovat z toho jak sílí...posílám tehu bacily 🍀🍀🍀🍀

petrysek181
15. kvě 2017

@pulguita ahojky jasne to uz vydrzime akorat sem se vratila z prochazky a zacina krapat a obloha vypada na bourku tak sem zvedava co z toho bude dopoledne sem posekala tak sem rada ze to mam z krku😊zitra se budu objednavat na 3D je to u nas v nemocnici tak nemusim uz do Prahy akorat to vychazi ze pritel se bude vracet delaji ho ve 24 tt tak uvidi tu makou mysicku😊dneska to jeste pojistete co kdyby nahodou😉

petrysek181
15. kvě 2017

@sluninko23 to doufam dr jede po staru jen tri utz za tehotenstvi tak mam smulu doufam jen ze prcek nebude za ten tyden trucovat😀a ukaze co skryva zitra se budu jeste objednavat na 3D a hlavni je ze to stihne i pritel😊

adelkaaa
15. kvě 2017

Prosim o vaše zkušenosti: snažime se o miminko a dnes je to tyden,kdy jsem měla pocit, že mam ovulaci... je na test ještě brzy??, zitra bych měla dostat měsíčky a mam jen slabe špiněni, a břicho mě neboli... jindy ano, může to takto být a být v tom? 🙂, děkuji

sluninko23
15. kvě 2017

@petrysek181 Urcite se ukaze,ja jsem se taky bala,ze nepujde nic videt,kdyz se po prve nechtel moc ukazovat a ukazal se.To je dobre,ze to pritel stihne🙂

pulguita
15. kvě 2017

@llenka_li Moc děkuji! 🙂 Kéž bys mě těma bacilkama hezky nakazila😍 😘
No snažím se to brát s klidem. Pokud se tento ani ten další měsíc nezadaří, tak kdoví co nám řekne doktor. No zatím neztrácím naději a to je důležité🙂

pulguita
15. kvě 2017

@petrysek181 No teda, ty zase makáš a sečeš trávu. Ty seš teda aktivní🙂 Snad už teď jen odpočíváš. To 3D bude super a je fajn, že půjdete s přítelem oba🙂😍 No snad nám to vyjde a pojistíme to i dnes. Vy jste se snažili obden nebo každý den? Možná bysme měli příští měsíc změnit taktiku🙈😅

petrysek181
15. kvě 2017

@adelkaaa slabe spineni muze byt uhnizdeni vajicka ale muze se i ms rozjet test ti ukaze slabeho dusika 10 dpo ale tak 13 dpo je uz videt carecka ale taky to neni pravidlo kdyz se ms nerozjede tak testik zkus

pulguita
15. kvě 2017

@adelkaaa Týden po ovulaci je celkem brzy na test. Když přesně nevíš kdy proběhla ovulace, počkej raději na den MS. Pokud nepřijde, tak zkus testovat.🙂

petrysek181
15. kvě 2017

@pulguita no mi jsme se snazili obden ze zacatku a pak jsme zjistili jak je to narocne😂tak jsme vzdy zacali denne 5 dni pred ovulkou ale otehotnela jsem druhy den po ovulaci pak jsme to flakali😀takze tak dva dny po ovu je jeste sance😉ted uz odpocivame a nedelame nic na ten 3D se moc tesim a pritel taky hlavne ze je mimisek v poradku krasne kope a je nam fajn😀sem celkem akcni ale kdyz se pohybuju tak je to v pohode😉posilam ti toho meho hlidace uz dela chuvu😊

petrysek181
15. kvě 2017

@sluninko23 no to doufam sem jako na trni porad to ve me hloda jestli to bude holcina nebo kluk😍😍😍

sluninko23
15. kvě 2017

@petrysek181 To ti verim.A co ti rika tvoje podvedomi?

sluninko23
15. kvě 2017

@pulguita Noo co by nee😀Tak je to zase jiny nez u more😀Ono se i to more casem okouka asi vid?

petrysek181
15. kvě 2017

@sluninko23 podvedomi veri holce ale uz sem se jednou sekla😀takze si nemuzu verit😀

pulguita
15. kvě 2017

@petrysek181 No teda, na nás je náročné snažit se v kuse i těch 5dní před😅 Představ si, že jak jsem došla domů, tak se mi chtělo na malou, no a asi mám zánět protože mám pořád pocit, že chci na malou, ale když jdu, tak skoro nic🙄 Tak to dnešní snažení vidím bledě...to se může stát fakt jenom mě. Před MS ne...musí to být zrovna teď...ach jo...já se asi picnu! 😅 Snad mě to nějak přejde, ale nevím nevím..
Jejda to se ti hezky rýsuje to bříško😍 🤰 a čumáček jak hezky hlídá.. To je super🙂 Hezký večer 🙂

pulguita
15. kvě 2017

@sluninko23 No spíš tím, že víš že to máš celkem blízko, tak to jakoby odkládáš. Moc si toho člověk neváží. Ale tak to prostě bývá. To je to stejné, jako když jsem brala sníh jako každoroční samozřejmost a od toho co tu jsem, tak jsem sníh na vánoce nezažila nikdy a sněžilo tu tak 2x (ale tady ve městě nasněží něco málo a pak to hned ten stejný den roztaje, protože se to neudrží) Sněží tu víc jen na horách. Já si na lyžování nepotrpím, ale vánoce se sněhem jsou takové kouzelnější. No snad jednou pojedu na vánoce do ČR 🙂

sluninko23
15. kvě 2017

@pulguita Noo to ze pojedes na Vanoce do CR jeste neznamena,ze bude snih😀Tady je to posledni roky se snehem na Vanoce doost smutny.Pred lonsky rok nebyl vubec snih,ale aspon svitilo slunicko.To mas pravdu,to je vzdycky tak,kdyz clovek neco ma brbla,ze by chtel radsi tohle😂

petrysek181
15. kvě 2017

@pulguita ajaj zanet mocaku to je neprijemne ani nevim co na to poradne zabira rikaji urologicky caj a nebo brusinky ale kdyz uz je to rozjete tak nevim jestli nebudes potrebovat antibiotika nevadi tak spermijky tam pockaji ze vcerejska😉to ano brisko uz mam poradne😊snaz se byt v teple treba to rano bude lepsi pekne sny

sluninko23
15. kvě 2017

@petrysek181 Tak treba ses tentokrat nesekla😂Moc bych ti tu holcicku prala😉

pulguita
16. kvě 2017

@petrysek181 Dobré ráno!🙂 Tak nakonec snažení nebylo, protože jsem se necítila dobře. V noci jsem se vzbudila ve 2 a šla na záchod a já normálně takhle nevstávám, ale ráno jsem se cítila líp. Tak jsem zvědavá jestli mi to zase začne nebo ne. Zatím jsem na tom o něco lépe. Dnes teplota o dva stupínky stoupla, takže ovulace proběhla včera. Snad se tam z té nedělní noci nějaké spermijky udrží. Nevím, jestli zkusit snažení dnes, pokud mi bude lépe. No uvidíme. Snad tohle nějak neovlivní to, kdybych náhodou byla těhotná. To bříško už máš fajn kulaťoučké, to je super🙂 Už se těším, až ti řeknou, kdo si tam tak hezky kope😍 Krásné úterý!🙂

pulguita
16. kvě 2017

@sluninko23 No to je pravda, poslední dobou na vánoce moc sněhu nebylo. Vždycky se na to ptám, a tak mi to tak není líto. Člověk si prostě zvykne na všechno🙂 No a s tím brbláním máš pravdu. Tady když se ochladí, tak si lidi stěžují, v létě si stěžují, že je horko, když prší, tak že prší...No pořád si stěžujeme😅

sluninko23
16. kvě 2017

@pulguita Presne,tady kdyz je naahodou 14 dni horko,jakoze fakt horko,tak uz to lidem vadi,ze by mohlo uz prset,neni snih je to spatne,napadne v Lednu snih,a je to taky spatne,cozee snih v Lednu?😲😂😂Je to sranda,ja jsem rada ted za to,ze je hezky,ale koukala jsem na film,kde snezilo a uz se zase tesim na snih😂

petrysek181
16. kvě 2017

@pulguita dobre ranko hlavni je ze je ti lepe mohla si nekde prochladnout a je to hned kdyz ti bude lepe tak dneska to urcite pujde😉tady je zatim slunecno mohlo by to vydrzet cely den😀dneska jdu na masaz a na ten 3D jsem objednana na 28.6 tak je fajn ze pritel u toho bude😀dneska se mi nejak nic nechce delat ale musim se donutit aspon vysat😀pekny den a at to v praci rychle utece

Strana