icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

pulguita
9. čer 2017

@petrysek181 Děkuji za hezkou známku🙂 Snad to o víkendu půjde taky hezky 🙂 Kéž by nám to vyšlo tento měsíc, ale to už je ve hvězdách🙂
Tady se po dešti počasí spravilo a je hezky🙂 Svítí sluníčko. 🙂 Už jsem konečně vypadla z práce a jedu domů. Ráno jsem měla dost energie a chuť dělat doma to či ono, a teď budu ráda když aspoň pustím pračku 😅 No uvidím co nakonec podniknu, ale nechce se mi nic dělat🙂
Až dojedu domů tak si udělám pizzu ať jsme tlustý na tři prsty 🙂 Taky se mi nechce nic kuchtit a pizzu jen šupnu do trouby. Tobě přeji příjemné odpoledne🙂

pulguita
9. čer 2017

@katuna93 Paráda! 🙂 Teplota dokonce i trošku stoupla, takže to nechci zakřiknout, ale myslím si, že jsi těhu a jestli se bude držet nahoře i zítra, zkus testovat. Už by mohlo být něco vidět. Moc ti držím palce🙂

petrysek181
9. čer 2017

@pulguita tak ja jsem neco malo udelala vyzehlila sem i tu ranni pracku stacila uschnout tak sem rada ze mam hotovo😀predstav si rano ten sok zvoni zvonek tak jdu otevrit a za dverma dva policajti😓😓😓normalne ve me hrklo a otazka jestli tu bydli syn tak mi behem minuty probehlo co se mu stalo nebo co kde vyved😣😣a nakonec autobusak prinesl na stanici jeho penezenku se ztracenou obcankou😀zacala sem se smat a povidam ze sem se strasne lekla ze se neco stalo oni taky sympataci tak sem jela vyzvednout obcanku a sla jo vratit protoze uz je neplatna delaji mu novou😀😀😉tak takove ja mam zazitky😀predstav si ja normalne ujizdim na tunakovem sendvici kupuju ho v Lidlu a mohla bych ho jist od rana do vecera fakt strasny😀ty se doma poradne nadlabni a odpocin si

pulguita
9. čer 2017

@petrysek181 Tak pračka už pere o 106 a já tlačím pizzu do hlavy😀 Chci pověsit prádlo venku a snad to uschne, ať to taky hned vyžehlim.
No to mi povídej!😲 Já bych se taky lekla, že se něco stalo. Ale vidíš to, já ti říkala, že se možná ještě najde. I když už vyřizujete novou, ale třeba zase má zpět svoji peněženku a to je fajn🙂 To je pěkné, že v dnešní době pořád ještě existují dobří lidé, a že se peněženka našla🙂
Tak to hezky oslav a dej si do nosu ten sendvič. Tuňák je dobrý, taky mi moc chutná🙂

katuna93
9. čer 2017

Děkuji za podporu ale moc tomu nevěřím, to břicho bolí opravdu jako před ms. 😒

pulguita
9. čer 2017

@katuna93 A kdy ti normálně začíná klesat teplota? Mi spadne tak den dva před MS. Tobě se zatím drží a dnes o něco stoupla. Pořád myslím, že tam je moc velká šance. 🙏🤰🍀

katuna93
9. čer 2017

Měřim chvíli, ale minuly cyklus klesala 4 dny před, 4 den přišla.

petrysek181
9. čer 2017

@pulguita tak ja Kubu odvezla a konecne klidek😀nabarvila sem si hlavu a poslala tam dve palacinky co Kubajs nedojedl😀😀😀😀sem jako popelnice😀to ano je fajn ze se najdou jeste poctivy lidi ale je nam to prd platne dostala sem cislo rovnou na policii😀😀😀tak na priste uz to mak osefovane😀😀😀😀doufam ze ne😉ty si taky odpocin at mas silu na vecer😀 ja uz dneska nic nedelam tady se nejak honi mraky tak uvidim co z toho bude nech si chutnat k veceri😉

pulguita
9. čer 2017

@petrysek181 No já nakonec pustila 3pračky, ale nežehlila jsem nic. 😀 O víkendu chci ještě trochu uklidit. A snad teď stihnem snažení🙂
No hlavní je ze se našla a snad se to už nestane. Ty si hezky o víkendu odpočin a užij klidek. Příští víkend už budeš mít větší vzrůšo 🙂
Krásný víkend!🙂

pulguita
9. čer 2017

@katuna93 Tak to vypadá opravdu nadějně🙂 Kdy budeš testovat? Držím palce ať máš // 🙂

katuna93
10. čer 2017

Posílám dnešní graf sice je teplota vyšší ale měřila jsem ne v 7 ale v 9
Měřit budu asi zítra pokud nepřijde

petrysek181
10. čer 2017

@katuna93 zatim to vypada dost nadejne😉

petrysek181
10. čer 2017

@pulguita dobre ranko tak kdyz bych mohla spat tak kazdy den vstavam kolem seste hodiny😀ale tesim se az pritel dorazi bude vencit rano Bernika on a ja nemusim vstavat😀tak si predstav ze jim zmenily turnusy tes prijede bude doma do konce cervence pak odjede vrati se v pulce zari a bude odjizdet 1.10 😐az se maly narodi tak ho snad na par dni pusti ale porod nestiha ani omylem takze jde se mnou mamka☺to by se malemu muselo chtit jit ven do konce zari protoze podle utz mam termin 5.10 fakt sem na to zvedava doufam ze vcera jste taky plnili😀krasnou sobotu

katuna93
10. čer 2017

Tak Furt nedorazila 🙂 a to ze to mám vždy na den a hodinu přesně 🙂 možná už začínám věřit ze se zadarilo. @petrysek181 jaké mate jméno pro malého ?

petrysek181
10. čer 2017

@katuna93 ja si myslim taky ze se zadarilo😀chteli by jsme Daniela hodne jsme se rozhodovali u holcicky😀 asi bych to u tebe videla na testik😉

pulguita
10. čer 2017

@petrysek181 Ahojky! Tak včera jsme taky udělali domácí úkol🙂 Sice pozdě v noci, ale zvládli jsme to🙂 Dnes ráno jsme šli na veterinu s jednou nasí mickou, protože jí měli čistit zubní kámen (smrdí ji z tlamičky). Tak ji uspali a nakonec ji museli vytrhnout 2stoličky a 2zuby protože se ji hodně kývaly. No nevím jestli je to z nervů nebo proč, ale zase mi začalo obtěžovat to že mám potřebu jít na malou.🙄 Během krátké chvilky jsem šla 2krát a pak jsem počítala minuty než jsme dojeli domů. Doma jsem si uvařila čaj co mám na tohle a chvíli jsem si ležela na gauči a odpočívala a už je mi o něco lépe, ale teď jak jsem šla na záchod, tak jsem po utreni měla trochu krve na papíře. 😕 Zvláštní je že minulý cyklus jsem to měla taky těsně před ovulaci, tak ti nevím. K doktorovi se mi nechce a taky kvůli tomu že teď nechci brát antibiotika. Beru asi týden takové přírodní kapsle, které jsou na prevenci na tohle určeny. No a teď tohle... No uvidíme jak tento měsíc dopadnu.
No teda, takže teď s tebou bude déle, že? Užij si to, co můžete. To těhu focení přehoď se srpna na červenec no a snad vám to nějak vyjde i na ten porod. 🙂 Třeba se malý narodí dříve, ale s maminkou by ten porod byl taky fajn.🙂 Hlavně si nedělej hlavu a užij si ho doma 🙂 Krásnou sobotu🙂

pulguita
10. čer 2017

@katuna93 Super! No být tebou, tak zítra testuju jak o duši🙂 Uvidíš, že budeš mít // 🙂

petrysek181
10. čer 2017

@pulguita ahoj teda to je divny s tom mocakem a zrovna takhle v polovine cyklu me se kdysi tri mesice stavalo ze presne v polovine cyklu sem zaspinila a dr rikala ze se ti stava mozna telo na neco reaguje nevim v podstate i spermie jsou pro nase telo cizi latky a snazi se je zlikvidovat☺ nasi mamce se nevratik kocour tak je z toho smutna rikam ji ze se rad toula a ze se jeste muze vratit ale je mi ji lito tak nakonec vasi mice vytrhly zuby? Aspon bude mit pokoj od toho🙂tak mi uz mame dneska splnene prochazky a ted uz jen budu odpocivat😀

pulguita
10. čer 2017

@petrysek181 No je to divné, zatím ještě nechci k doktorovi. Dopoledne to bylo blbé, ale teď už nechodím tak často, ale po utření, slabá růžová krev. Jak jsem měla před rokem ten zánět, tak jsem měla krev v moči, tak jsem letěla k doktorce, ale ta mě uklidňila, že někdy praskne nějaká cévka a tím že vidíme krev, tak plašíme, ale že to nic není. No uvidíme jestli to přejde. Já si myslím, že ty první měsíce jsem měla nějakou reakci na ty spermie a do toho moje představivost že jsem těhu se všemi možnými příznaky. Teď si myslím, že už si moje tělo na spermijky zvyklo a očividně je ignoruje😅
A tak jestli má kocourek toulavé boty, tak se možná ještě vrátí🙂 Třeba je na líbánkách s nějakou mickou šikovnou. No ta naše micka má o 2stoličky míň a o dva zoubky taky. Jak ji uspal, tak se jí díval do pusy a ty dva zoubky se kývaly a prý jak očistil ty stoličky tak taky, jeden kořen byl úplně mrtvý, tak ať jí to nedělá paseku. Teď tady odpočívá ale určitě ji bude lépe🙂 Já jsem teď na gauči a taky odpočívám🙂 Dnes je venku strašně horko a doma je zatím fajn chládek🙂

petrysek181
10. čer 2017

@pulguita pokud te to nereze nebo nepali u curani tak by to melo byt v pohode☺udelej si jeste cajik at se ti udela lepe☺tady je dneska kolem 25 stupnu sedim s mamkou na zahrade je fajn☺ale jdi ty nejsi imunni akorat mi rekni ze nekdo otehotni pomalu hned a nekdo se nechyta treba par let je to nespravedlivy 🤔ja bych to tak prala aby to klaplo a uz by jste nemuseli na zadne testy☺zitra se dam do uklidu at to mam za sebou a pak uz jen odpocitavat dny😊

katuna93
10. čer 2017

Tak holky test negativní 👎

petrysek181
10. čer 2017

@katuna93 to jeste nemusi nic znamenat teplota se zatim porad drzi nahore tak tam sance je😉

pulguita
10. čer 2017

@petrysek181 Neřeže a nepálí a už nechodím tak často, tak to nebude takový zánět jak minulý rok, protože to jsem chodila pořád. No je to nespravedlivé, hlavně ty co otěhotní nechtěně napoprvé a ostatní to zkouší roky a nic. No uvidíme jak dopadne tento měsíc. Moc si nedělám iluze, ale třeba se podaří🙂 No já bych měla zítra taky uklízet, protože dnes jsem byla jen na gauči a pak jsme se šli k večeru projít, ať se trochu hýbem. 🙂 Za týden už budete spolu!👏😍

pulguita
10. čer 2017

@katuna93 Zkus testovat znovu za dva dny. Někomu se ukáže pozitivní test později. Hlavně ať se ti teplota drží pořád nahoře. Držím palce🙂

petrysek181
11. čer 2017

@pulguita dobre rano😀tak to je hlavni ze uz je to celkem dobre nebude to nic vazneho na co bys potrebovala ATB me se dneska zase zdalo o praci😀😀😀ja se snad toho nezbavim😀uzij si nedeli ja jedu pro synatora😀

katuna93
11. čer 2017

Ahoj holky tak ráno jsem testovala objevil se duch a po 10 minutách zmizel teplota je Furt nahoře ale trošičku klesla

petrysek181
11. čer 2017

@katuna93 me ten prvni duch po zaschnuti taky zmizel ja si myslim ze tehotna jsi ale hcg bylo nizke zkus zase zitra rano a nebo muzes odpoledne ja mivala carku silnejsi nez rano moc drzim palecky☺

pulguita
11. čer 2017

@petrysek181 Dobré tanko!🙂 Tak včera v noci jsme to taky zvládli🙂 Zánět to asi nebude, protože jsem celou noc spala aniž bych šla na malou a pak jsem šla až po měření BT. Ta je 36,5 včera a dnes taky, takže stoupla o stupínek. No kdoví kdy proběhne ovulka. Jestli dnes 12DC nebo zítra, nebo až zase ten 15 DC. Jsem zvědavá🙂 No teda ty máš sny😀 Ale jak se probudíš, tak si řekni, byl to jen sen...ještě dlooouho mě v práci neuvidíte🙂 Krásnou neděli!🙂

pulguita
11. čer 2017

@katuna93 Nemám zkušenost s těmito testy (tak daleko jsem se nikdy nedostala😅) Jen jsem použila clearblue a byl negativní. Zkus testovat zítra znovu, jak ti radí petrysek. Já taky věřím, že jsi těhu 🙂 MS nikde a to ji máš pravidelnou a teplota nahoře....všechno tomu naznačuje🙂 Držím palce a přeji pevné nervy🙂

petrysek181
11. čer 2017

@pulguita no super pekne se snazte zatim vam to jde a hlavne i druhy den po ovu aspon si muzes rict udelala sem proto max😉hlavni je ze je ti dobre a nebylo to nic vazneho☺ja sem teda uklidila a vytrela ale reknu ti ze mi vse dlouho trvalo a kazdou chvilku jsem sedela mame tu dost teploucko a me se i venku motala hlava ted bude chodit s Bernikem Kuba a ja si dam oraz😀 tyhle dny budou kvuli ovulce dulezite tak budu dtzet palce at to zvladate😉nejhorsi je ze si potvora prijde kdy chce😀

Strana