Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@janajens ty kapicky gynex vis
@petrysek181 Dobré ranko! No jasně že je potřeba si osladit život, bez toho by to nešlo 🙂 Jeeee no to je pravda! Ty fotky! Úplně bych na to zapomněla🙉 A vůbec po té svatbě což byla velká událost 🙂 Tak snad budeš s fotečkama spokojená. Určitě je to pěkná památka a vybrat některé do rámečku je fajn 🙂 Snad ty horka po neděli alespoň trochu přejdou. Krásný čtvrtek! 🙂
@sluninko23 Ahojky 🌞 ! Jeeee no to jsem ráda, že ses ozvala. Opatrujte se! To je dobře, že jste oba v pořádku a že už je malý bojovníček doma 🙂 ❤ Přeji Vám hlavně hodně zdravíčka! To je prima že už jsi na svoji váze, no vidíš a takové jsi měla obavy. Užívej si toho tvého malého pokladu 😘
@pulguita dobre ranko ja sem dneska zase trochu ponocovala tak jsme sli po pate hodine rano na prochazku to bylo krasne😀a pak jsme usnuli na gauci maly se dneska snad snazil vystrcit nozicku udelal mi poradnou bouli na brise az to zabolelo😀😀😀a pak ma clovek spat😀ted cekam brachu prijede na navstevu a pak uvidim co s dalsim horkym dnem potrebuji do mesta nakoupit apod tak snad to zvladnu jeste dopoledne🙂tady nezaprsi a nezaprsi takze jsme vetsinu dne doma🙂v pondeli jdu na ultrazvuk tak se moc tesim na prcka zkusim se zeptat na vahu snad mi ji rekne preju pekny ctvrtek😉
@petrysek181 just takhle pedal k rodicum objednat
@petrysek181 tak maminka MI je objedna a ja se maji brat Teda
@janajens brala sem kazdy den 5 kapek na lacno po dobu tri tydnu a pak tyden pauza zacni klidne prvni den cyklu ale neni to podstatne hodne holek si je chvalili ze po nich otehotnelo zkus si najit fora ma modrem koniku dost jsem to procitala😉
@petrysek181 take zacit AZ dalsi cyklus Teda mamka MI je priveze AZ v nedeli
@janajens tak jestli je budes mit os nedele tak si normalne v pondeli vezmi to se nic nestane 🙂
@petrysek181 a Teda tri tydny v kuse. Jo a tyden pauza
@petrysek181
@pulguita
Moc vam dekuju.Ted uz snad bude vsechno v poradku.Malej je uzasnej i kdyz dnesni noc uzasna nebyla😂Ale je to nase stesticko.Nikdy by me nenapadlo,ze byt maminkou je neco tak krasnyho😍 Zase se ozvu,ale ted neni moc casu🙂
Po dlouhé době nacuhuji, co je tady nového 🙂
@petrysek181 teda, to to letí, za chvíli budeš rodit 😄😍
@sluninko23 moc gratuluju, ještě ze je všechno v pořádku a už jste doma 😊
@janajens ano presne tak jukni na netu co tam vse pisou budu ti moc drzet palce
@llenka_li ahoj ano leti to jako voda ted uz cekam jen na porod jako chodici velryba😀🐳🐳
@sluninko23 drzte se byt maminkou je to nejhezci v zivote co muze byt❤❤❤az budes mit chvilinku ozvy se chapu ze ted mas frmol😉
@petrysek181 dekuji moc ja myslela ze se to here Jen do ovulace jako kontryhel ten Ted momentalne piju
@janajens nemas zac ne kontryhel se pije jen do ovulky ale tohle ne a nebo aby si v tom nemela bordylek tak ber kapky a az prijde ms proste vynech 😉a pak zase nanovo
@petrysek181 dobre dekuji ti moc snad pomuze
@janajens budu drzet palce👍aby to vyslo co nejdrive🙂
@janajens tohle sem ti ofotila😉
@petrysek181 dekuji moc ms mam treating den dneska a neck slabe go na testy porad divne
@janajens zkousela sis test????carka jeste je nebo ne
@petrysek181 slabounka
@petrysek181 Jejda tak to jsi teda ranní ptáče. Ještě že si pak ještě trošku lehla. Tak malý bude asi fotbalista, jak to tak vypadá. Nebo velký zvědavka a nakonec k vám dorazí zrovna včas aby viděl i tatínka😍 Kdoví. Kéž by vám to vyšlo 🙂 Držím palce ať je kontrola v pořádku a kdoví kolik ti řeknou že už váží. Tady taky nezaprší a nezaprší. Je to hrůza. Člověk by nejraději vůbec nevylezl na ulici. Pěkný zbytek večera! 🙂
@sluninko23 Za málo! 🙂 Moc Vám držím palečky ať ti hezky roste jak z vody. Užij si to protože čas letí a z miminka se stane chlapák 🙂 Jasnačka ozvi se až budeš mít trošku víc času. Takhle ze začátku než si zvyknete na nějaký ten režim tak toho času mít moc nebudeš. To je krásné že jsi tak spokojená. Ještě jednou blahopřeji maminko❤
@janajens hmmmm🤔to neni dobre predtim byla silnejsi udelej si jeste az prestanes krvacet ale myslim ze to nebude dobre🤔
@pulguita tady trosku sprchlo a pak zase teplo😣😣😣dneska sem toho moc nepodelala spala sem ja i pes😀😀😀😀zitra to musim napravit hezky zbytek vecera i tobe😉

@petrysek181 Co myslis by bylo na netu