Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@petrysek181 Ahojky! Tak to je fajn že se u vás taky ochladilo. Tady bylo po ránu 22 stupňů a to už se dá, tak jsem ráda. Neblázni, umyj jedno okno dnes a druhé třeba zítra, ať toho na tebe není moc. Musíš se šetřit.
Jinak já jsem dnes 20DC. Nevím přesně kdy proběhla ovulka. Možná v úterý nebo středu. No snažení bylo až do úterý, tak snad se tam něco udrželo🙏 MS má přijít příští středu 16.8., tak kdoví. Minulý měsíc dorazila o den dříve, tak třeba přijde už v úterý. Jinak jsem se dívala a příští cyklus mi vychází plodné dny zrovna na ten týden, kdy tu bude ten synovec😕 No kdoví jak to zvládnem, protože chci aby synovec spal v naší ložnici a my budeme spát v obýváku na rozkládacím gauči, ale toho soukromí moc mít nebudeme. Tak to vidím bledě. No uvidíme, jak se to zvládne. 🙂 Krásnou středu a opatruj se! 🙂
@pulguita ahoj promin ze sem se neozvala ale mam nejaky blazinec😀dneska od tri vzhuru rano mi brala sestra krev jsela ji ruka a celou jehlu mi tam pekne napichla videla sem zelene ale dobry😀pak sem jela na masaz pri masazi krku se mi udelalo tak zle ze jsme to stopli a ted uz nepujdu az po sestinedeli pak letet se psem a rikam si chvili zdrimnu nez pojedu za kamaradkou jen co sem usnula telefon nejaky pruzkum no do ne vjel vztek😀😀😀😀tak bylo po spani odpo jsem tam radila s jejim synkem 2,5 roku az se to malemu brisku nelibilo a ted je pul devate a ja uz sem v posteli utahana jako kote😀urcite to snazenicko vyjde ikdyz je tam synovec a mozna uz nebude potreba😉hezky zbytek vecera a dobrou🙂
@petrysek181 Dobré ranko! No teda to jsi měla opravdu blázinec! 🙂 Snad sis trochu víc teď v noci poslala a trochu odpočinula 🙂 Už je konečně pátek a od včerejška po ránu bývá jen krásných 17 stupňů, takže opravdu je tu víc dýchatelno 🙂 No přítel taky říkal že to snažení nějak musíme zvládnout, i když bude doma synovec. Kdoví jak dopadnu tento cyklus, ale raději si moc nedělám iluze. Už mám v sobě jedno balení a něco těch nových vitamínů, ale nevím nevím jestli to k něčemu bude, nebo moc nevěřím, že by se to zrovna teď kvůli tomu povedlo. No uvidíme. Přítel ještě neví termín operace. Takže dokud mu nezavolají, tak ještě pořád máme šanci, že stihneme další snažení. Kéž bysme stihli ještě aspoň tak 2 cykly. Ten jak bude synovec s námi a ještě alespoň jeden. No a kdyby alespoň z jednoho něco bylo, tak to by bylo super. Uvidíme🙂 Tobě přeji krásný den a ať je dnešek o něco víc klidnější! 🙂
@pulguita dobre ranko no s tim odpocinkem je to bida od 1h do 4h sem koukala na televizi pak sem usnula a v 6h me budil Bernik chtel ven🙂tak sem jak prastena😀tady konecne prsi a sem tam zabouri uz to byla potreba😀ale je pekne sero ja se dala do uklidu tak v tomhle pocasi to jde krasne se procistil vzduch🙂jasne ze zvladnete snazenicko ale reknu ti tam s tema terminama operaci je to pekna bida a strasne dlouho to trva nez se neco dotahne do konce vcera sem si privezla zase spoustu veci ale uz vetsi a plnou tasku krasnych boticek jsem ji moc vdecna ma veci pekne a ja tim dost usetrim vzdycky ji za to udelam nejaky balicek nemam rada kdyz bych se ji za to neodvdecila🙂tak jeste nam chybi ten prcek🙂dneska to nebudu prehanet a budu taky odpocivat🤗tobe at patek v praci rychle utece a zacnes si uzivat vikendu❤
@petrysek181 Ahojky! No páni! To mi povidej...jako ze nemůžeš usnout nebo se malý tak moc hýbe, že te nenechá spát? No ještě že se trochu ochladilo, ale i tak se snaž víc odpočivat a třeba bude malý klidnější.🙂 Už to máš za pár! 🙂 To je prima, že ti dala kamarádka ty věci, vždy to přijde vhod. Je to fajn. Já už mám konečně víkend a zaslouženy. Kéž by to tento cyklus klaplo, to by bylo super. Krásný pátek ti přeji🙂
@llenka_li Zatím beru jen vitamíny které obsahují listovku. Bydlím mimo ČR, takže bych to když tak musela koupit přes internet jestli to půjde a můžou to doručit až tady. Kdoví jak dopadnu tento cyklus ty nové vitamíny beru od července a jednu krabičku mám dobranou. Snad to vyjde. 🙂
@janajens ahoj po pozitivnim testu muze ovu byt az do 36 h tak si myslim ze se muzete zacit pekne snazit☺myslim ze v tom ma prsty ten kontryhel
@pulguita ahojky tak ja dneska domyla posledni dve okna povesila zaclony uvarila a odpoledne sem odpadla jako spalek😀😉😀😀a spala uz nic delat nebudu😀😀😀 zacinam se kolibat jako kachna a i prochazka se psem zacina byt narocna🙂dneska sem spala celou noc po dlouhe dobe🤗ale padne 6h a pes mi dava budika🙂v pondeli si jedu vyzvednout doklady a zacne dalsi kolotoc doobehat ty zbyle urady🙂co budes delat o vikendu date nejaky vylet nebo budete odpocivat?
@petrysek181 dekuji jeste neni positivni ale myslim ze vecer nebo rano uz Bude a smazime se pilne od vcera tak uvidimee za par dni
@janajens budu drzet palecky😉😉😉
@petrysek181 dekuji treba se to Ted podari delsi doba Bude na uhnizdeni
@janajens prave ze kdyz je driv ovulka je to lepsi fazolka ma dost casu se zavrtat🙂
@petrysek181 dekuji tak. Snad se poradne zavrta rekla bych ze ovu bude zitra 14dc
@petrysek181 Ahojky! Teda ty jsi dobrá, už máš okna z krku a já se k tomu nemůžu dokopat 🙂 To je prima, že jsi mohla spát celou noc. My byli v pátek po práci na pláži, kde jsme si snědli oběd a pak vytuhli. Bylo to prima. Včera jsem šla na poštu, pak jsme šli nakoupit, pustila jsem tři pračky a uvařila oběd. Po obědě jsme se dívali na film a pak vytuhli tak na dvě hodiny. Večer se nám pak moc nechtělo spát 🙂 Ale hlavní je ten odpočinek. Dnes už jsem zase pustila další pračku, na oběd jdeme do restaurace, slavíme narozeniny přítelovic mamky, která má narozky ve středu. Snad to vyřizování těch dokladů v pondělí rychle zvládneš. 🙂
Krásnou neděli ti přeji!🙂
@janajens no to vypada dobre🙂tak moc drzim palecky at to vyjde
@pulguita dobre ranko ja sem dneska jak mrtvolka boli me cely clovek🙂uz mi to dava zabrat dneska nedelam vubec nic🙂jen budu odpocivat Kuba jede v utery do patku s klukama do karavanu a pak odjizdi jeste na tyden tak to bude tady vse na me dneska v noci me dost bolelo bricho tak to vypada ze poslicci davaji o sobe vedet potrebovala bych aby se maly uz otocil citim jak me tlaci hlavickou je to neprijemne😒ty si uzij obed a to ze nemusis varit😀mi mame jeste testovinovy salat vcera sem udelala velkou misu😀zitra to obehnu rano at mam od toho pokoj jeste musim k doktorce na ekg tak nevim jestli se tam zitra nestavim nebo se budu muset objednat preji krasnou nedeli
@petrysek181 dekuji moc
@petrysek181 Dobré ranko! 🙂 Zase to pondělí!😵 Ještě že tu je zítra státní svátek a budeme mít volno a tento týden bude o něco kratší. 🙂 Tento týden začíná přítel s odpolední směnou. Bude ji mít 14 dní, tak snad až se vrátím z práce, tak budu schopná něco uklidit. Je toho tolik, že nevím kde začít...asi kuchyní, kde chci vytáhnout všechno z linky vymýt a hezky uložit zpět...no nevím nevím...za jedno odpoledne to asi nestihnu, ale když jsem sama doma, tak mám na to větší klid🙂 Kéž bych nebyla moc unavená a měla i chuť🙈 🙂
Jejda tak to mi povídej, snad se brzy malý otočí. Teď už váží víc a je těžší, tak je to pro tebe horší. Držím palce, ať dnes vyřídiš vše jak plánuješ a pak už jen odpočívej. Jinak jsem zvědavá, co a jak tento cyklus, ale myslím, že MS přijde. "jinak" se necítím. O víkendu bolely prsa, dny už moc ne, tak se smiřuji s příchodem MS. No kdoví, kéž bych byla příjemně překvapená, ale nevím nevím.
Krásné pondělí! 🙂
@pulguita ahoj tak ja uz mam doklady a stihla sem i doktora kvuli ekg jibak na zbytek sem se vyprdla dalsi den budu zarizovat dal az Kuba odjede budu mit casu 🙂dneska sem koupila brokolici tak si ji zapecu jim to jenom ja😀😀😀jinak tu dobu co bude pryc toho moc nenavarim normalne na to kaslu😀dneska sem si dala kakao a vanocku byla vyborna😀 jeste musim do banky a na pojistovnu kvuli pojistce a budu to mit vse🙂maly tam dneska vyvadel jak sem sedela v cekarne ale myslim ze zustal ve stejne poloze kdtz se neotoci aspon ho pritel stihne u cisare🙂sem na tebe zvedava kdy to mas dostat ale lepsi by bylo nedostat to by byla pecka a hned by bylo po starostech🙂vy mate zitra svatek?to je fajn aspon odpocinete🙂ja taky nejvic prace udelam kdyz sem tu sama takze ted budu mit moznost😀
@janajens no vidis super moc se tesim jak to dopadne🙂
@petrysek181 dekuji to ja take kazpdopadne ovu o 4dby drive posledni je dneska
@petrysek181 Tak to je fajn, že jsi to hezky stihla vyřídit 🙂 A za odměnu brokolici. Mě taky moc chutná. Já si včera dala mléčnou rýži se skořicí, poslední dobou na ni dost ujíždím, a pak na to brambůrky...tyhle moje žravé sladko/slané kombinace můžou být předzvěstí MS. Dnes jsem si dala pro jistotu intimku, tak kdoví kdy dorazí...jestli zítra nebo pozítří. 🙂
Ano, zítra tu je státní svátek a volno...tak jsem ráda🙂
Myslíš, že budeš rodit císařem? Já si myslím, že se otočí a narodí se přirozeně a dřív, tak aby to taťka stihl 🙂 U císaře byste zas mohli naplánovat datum porodu, tak aby to vyšlo, že budete spolu. Však uvidíš. Moc ti držím palce, ať máš fajny a rychlý porod. 🙂

@pulguita dobre ranko tak tady v noci kobecne taky zaprselo😀tak se bude lepe dychat ikdyz je celkem teplo🙂dneska nevim co budu vyvadet ale jak se znam tak si neco vymyslim😀😀😀mozna umeju dve okna dneska rozdelim si to at toho nemam najednou moc🙂a ted neco o tobe jak jste na tom byli se snazenim a kdy cekas ms????nejak jsme to ted uplne vypustili a resime porad me a mimco😉krasnou stredu